Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Binnenkort verandert
het inlogproces!
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 okt. Van de voorzitter
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
damesracketavond 14 november Pink Ribbon
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  5x gelezen
Dames racketavond 14 november Pink Ribbon

Wat een pech: precies van 19.30 uur tot ongeveer 21,30 uur, toen we de lichten van de baan maar weer uit hadden gezet, regende het deze avond.                                                                                                     MAAR: wat een geweldige vrouwen, want ze waren toch maar bijna allemaal gekomen!!!                                   In allerlei kleurtjes roze, tot en met een racket aan toe, dat ook roze was versierd.                                 Gelukkig had de recreatiecommissie een aantal spelletjes mee genomen en zaten er aan verschillende tafels dames gezellig te spelen. Andere dames zaten lekker te praten, dit alles onder het genot van koffie met roze koeken. de sfeer was prima. De prijs voor de origineelste outfit ging naar twee dames met originele roze petjes.                 Het wilde echter niet droog worden, dus rond 21.30 uur zijn we weer gaan opruimen.                                       De opbrengst voor Pink Ribbon  was toch  nog een mooi bedrag: € 105,-.                                 Daar zal de organisatie blij mee zijn.

Nu op naar de heren racketavond op 12 december! Heren hou de website en de folders in de kantine in de gaten!

De recreatiecommissie.

vrijdag 21 november 2014, 09:17 uur
Inschrijven jeugdcompetitie 2015
 Truus van Duin   Jeugd commissie  224x gelezen
De inschrijving voor de jeugdcompetitie van 2015 staat weer open. Wil je mee doen aan deze competitie op vrijdagmiddag, zaterdag of zondag, vul dan het formulier in en stuur het digitaal op naar: jeugdcommissie@tvdedog.nl Bedenk wel, als je je inschrijft voor de competitie, betekent dit ook dat je daadwerkelijk een aantal weken beschikbaar bent om te tennissen. De start van de competitie is begin april en loopt tot eind mei begin juni.

Download bestanden
Inschrijfformulier jeugd voorjaarscompetitie 2015 34 KB (6x opgehaald)
woensdag 19 november 2014, 19:59 uur
Inschrijving voorjaarscompetitie 2015 geopend
 Martijn Hemmer   Technische comm.  1311x gelezen
Het is weer tijd om in te gaan schrijven voor de voorjaarscompetitie 2015. 

Stel een team samen en geef dat team op!
Er worden op verschillende dagen competitie gespeeld, waarbij de zaterdag en zondag voor de senioren het meest populair zijn. Ook de zaterdagavondcompetitie is tegenwoordig een ‘gezellige’ hit! Er is een mogelijkheid om in te schrijven voor de KNLTB landelijke competitie (altijd zondag) of de districtcompetitie regio Noordwest (verschillende wedstrijddagen).


Download bestanden
Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2015 69 KB (27x opgehaald)
dinsdag 18 november 2014, 07:00 uur
Tennisclinic voor categorie groen/geel
 Truus van Duin   Jeugd commissie  18x gelezen
Zondag 30 november a.s. hebben de trainers van de Dog, TCU en Akersloot een clinic gepland voor de kinderen die spelen in de categorie groen/geel. (10/11/12 jarigen). De clinic zal worden gehouden op het complex van de Dog en begint om 9.30 uur ,zal duren tot ongeveer 11.30 uur en wordt dus verzorgd door de trainers van de deelnemende verenigingen. Deze ochtend zal in het teken staan van de volley en smash in het het dubbelspel. De kinderen krijgen via de trainers een formulier waarbij zij zich op kunnen geven.  Meedoen dus.
woensdag 12 november 2014, 13:52 uur


DEEN SPONSORACTIE levert de jeugd € 1.074,19 op
 Truus van Duin   Jeugd commissie  20x gelezen
De afgelopen 8 weken werd er bij Deen Supermarkt de sponsoractie gehouden. Bij bepaalde producten kon je munten ontvangen en in de kokers van de favoriete vereniging deponeren.  Afgelopen woensdagmiddag werd de Dog bezocht door de assistent bedrijfsleider, die uit handen van Deen de cheque met het eindbedrag mocht overhandigen. In het bijzijn van de kinderen en Ronald die op dat moment aan het tennissen waren, werd de cheque uitgereikt. Dit leverde het prachtig mooie bedrag op van € 1.074,19.  Dit prijzengeld wordt besteed aan een activiteit voor onze jeugd begin volgend jaar. Hierbij bedanken wij Deen voor het mee mogen doen aan de sponsoractie.
zondag 9 november 2014, 22:03 uur
Najaarscompetitie en WORLDTOUR ten einde
 Truus van Duin   Jeugd commissie  26x gelezen
De najaarscompetitie groen en de worldtour rood/oranje voor de jeugd zitten er weer op voor dit seizoen. Op de woensdagmiddag werd er door twee teams meegedaan en het team van Alex, Glenn, Bas en Dirck zijn na een spannende strijd eerste geworden in de poule en kampioen geworden. (de huldiging zal nog plaatsvinden) Een felicitatie waard, hartstikke goed mannen, jullie hebben prima potjes tennis gespeeld en als team een mooie prestatie geleverd. Het tweede team bestaande uit Tom, Emiel, Tom, Patrick en Mike hadden het iets zwaarder, maar ondanks de flinke tegenstand, toch goed gedaan mannen. De Worldtour is over het algemeen goed verlopen en afgelopen zondag 2 november onder stralende weersomstandigheden afgesloten. 14 kinderen in de categorie ORANJE1 speelden hun potjes en Bakkum kwam die ochtend als winnaar uit de bus. De inschrijving voor de WORLDTOUR en de GROENE voorjaarscompetitie 2015 staat open vanaf 2 januari 2015. Nadere berichtgeving hierover zal nog volgen. Bij deze alle kinderen, ouders/verzorgers bedankt voor jullie deelname en hulp tijdens de competitieperiode. 
zondag 2 november 2014, 20:30 uur
Jongensteam 1 kampioen
 René Binkhorst   Jeugd commissie  30x gelezen
Het jongensteam 1  van TV De Dog,

Heeft er voor moeten knokken, maar het is gelukt: ze zijn kampioen geworden! In de groen najaar competitie tot en met 12 jaar.
Glenn Sanders, Alex van der Pol, Bas Groen en Dirck Mulder, van harte gefeliciteerd!
Jongens 1 2014
 

 

 

 

 

 

 

 

Groeten,
Danielle Peters

 

vrijdag 31 oktober 2014, 18:50 uur
Ladies Night 14 november
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  30x gelezen

Beste tennisliefhebsters,

Ja, je leest het goed, deze uitnodiging is alleen gericht aan alle dames van De Dog.

Wij nodigen jullie graag uit op vrijdagavond 14 november voor een gezellige tennisavond met een bijzonder roze tintje.

De recreatiecommissie heeft bedacht dat het wel eens goed is om een keer iets te organiseren waaraan een goed doel is verbonden. In dit kader willen we deze avond voor

Pink Ribbon doen.

Om te beginnen het volgende: je mag een introducee meenemen! Gezellig!

We vragen een bijdrage van € 2,50 p.p. voor de hapjes en de drankjes. De recreatiecommissie wil deze uit eigen financiën betalen en de opbrengst gaat dan naar Pink Ribbon. Bovendien zal er ergens een roze voorwerp staan waarin een ieder vrijblijvend een extra bijdrage kan doen.

Tot slot dit: we vragen iedere deelneemster om iets in de kleur roze aan te trekken. Bedenk zelf maar  iets origineels, de meest originele creatie wordt aan het eind van de avond beloond met een roze verrassing.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur en de wedstrijden starten om 20.00 uur. Iedereen speelt, zoals altijd op racketavond, een half uur waarna de pasjes gewisseld worden. Mocht je een introducee meenemen, dan speel je die avond met haar.

De laatste ronde zal zijn om 10.00 uur.

Inschrijving tot 11 november bij beatavonk@kpnplanet.nl

Wij hopen op een grote opkomst, een gezellige avond en een mooie bijdrage voor ons goede doel.

 

De recreatiecommissie

woensdag 29 oktober 2014, 16:42 uur
Opzeggen lidmaatschap
 Ben de Vries   Ledenadministratie  144x gelezen

Als er behoefte bestaat om het lidmaatschap van onze vereniging te beëindigen, dan moet dat op de volgende manier gebeuren.

Omdat in november al gestart moet worden met de werving van nieuwe leden, is het noodzakelijk dat

uiterlijk 1 november 2014

schriftelijk of via e-mail of via de website de opzegging van het lidmaatschap aan de ledenadministratie wordt doorgegeven. Volstaan kan worden met het opgeven van de naam en het achtcijferige lidmaatschapsnummer van de KNLTB (zie tennispasje).

Opzeggingen die na voornoemde datum worden ontvangen, kunnen leiden tot het in rekening brengen van de kosten. Deze kosten worden voornamelijk veroorzaakt door het feit dat we niet in staat zijn geweest nieuwe leden in uw plaats aan te trekken (gemis aan contributie) en door de afdracht aan de KNLTB.

Uiteraard kan je nog tot 1 april 2015 gebruik maken van het tenniscomplex.

De ledenadministratie:

Ben de Vries

Prinses Irenelaan 24

1911 HW  Uitgeest

Telefoon: 0251-315292

e-mail: leden@tvdedog.nl

zondag 26 oktober 2014, 15:46 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  38x gelezen

Beste leden,

 

De zomer lijkt nu echt voorbij. Het mooie weer blijft nu even achterwege, maar duurde gelukkig net lang genoeg om De Leeuw van Uitgeest voor de tweede keer onder zonnige omstandigheden te laten verspelen. En dat droeg zeker bij aan de gezelligheid. Zeker op zondag waar oude LP's van stal werden gehaald door Rob van Leeuwen die als een volleerd DJ iedereen vermaakte. En over zon hadden we deze zomer niet te klagen, drie weken lang waren de omstandigheden perfect tijdens de clubkampioenschappen. Bij het Open Dogtoernooi was het weer minder dan voorgaande edities, maar verliep uiteindelijk toch ook voorspoedig. Het grootste compliment voor de vereniging is dat er tijdens de verschillende activiteiten niemand heeft geklaagd over het tennissen op de nieuwe banen. Vooraf dachten we aan een overgangsjaar waarbij de nieuwe banen erg zanderig zouden zijn en langdurig ingespeeld moesten worden. Dat is achteraf gelukkig erg meegevallen.

Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer opgestart. Er wordt enthousiast gelest, de winterdubbels zijn weer gestart en er wordt veel vrij gespeeld. 

Verder is alles goed op orde in en rond het clubhuis. Nieuwe gordijnen worden binnenkort opgehangen. Voor komend jaar staan er nog nieuwe banken op het programma en er wordt door het bestuur onderzocht of de opslagruimtes van de bar-, onderhoudscommissie en trainers slimmer ingericht kunnen worden.

De financiële positie van de vereniging wordt inmiddels gemonitord met een nieuw boekhoudprogramma. Onze penningmeester heeft behoorlijk moeten wennen en heeft veel uren geïnvesteerd, maar hij gaat straks profiteren met betere overzichten en efficiënte processen van factureren. Oud of nieuw systeem, we stevenen wederom af op een mooi resultaat over 2014 als de voortekenen ons niet bedriegen. En dat stemt tot tevredenheid, zeker omdat er ook dit jaar de nodige uitgaven zijn gedaan aan verbetering van ons tennispark en clubhuis.

Geniet allemaal van een mooi najaar met hopelijk veel rustig herfstweer, zodat we nog lang kunnen profiteren van windstille tennisavonden. Commissieleden, vrijwilligers en sponsoren ontvangt het bestuur graag op de jaarlijkse vrijwilligersavond waarbij wij samen het glas heffen en terug kijken op alweer een mooi tennisjaar.

 

Hans Schoone


maandag 20 oktober 2014, 20:30 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 December - 3 December
 Piet van Sint komt langs in sporthal de Zien 2014

12 December
 Winter Racketavond Men's Only (2000-2300)

22 December
 Xmas event voor de jeugd in sporthal de Zien

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren