Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
24 aug. Tweede editie De Leeuw van Uitgeest
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
6 jul. Van de voorzitter
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Trofee de Leeuw van Uitgeest
 Truus van Duin   Bestuur  64x gelezen
Nav. de noodkreet via deze site over de verdwijning van de trofee van de Leeuw van Uitgeest het volgende; Een aantal bestuursleden w.o. Hans Schoone, Ron Drukker, onze ledenadministrateur Ben de Vries van de Dog, maar ook oud voorzitter Willem Vessies, Peter Groen, Mevrouw Vredenburg van TCU, zij allen hebben een foto ontvangen in de brievenbus  met daarop de Leeuw van Uitgeest gespot bij diverse verenigingen (Hulstenaar, de Commandeurs, Assumburg). Welke grappenmaker heeft dit bedacht en komt de trofee van de Leeuw wel op tijd terug bij de Dog, omdat op zondagmiddag bekend zal worden wie dit jaar de Leeuw als vereniging in ontvangst mag nemen. Voor wie de gouden tip heeft, die kan vertellen wie dit bedacht heeft, hebben we uiteraard een beloning.
woensdag 1 oktober 2014, 23:35 uur
Opzeggen lidmaatschap
 Ben de Vries   Ledenadministratie  51x gelezen

Als er behoefte bestaat om het lidmaatschap van onze vereniging te beëindigen, dan moet dat op de volgende manier gebeuren.

Omdat in november al gestart moet worden met de werving van nieuwe leden, is het noodzakelijk dat

uiterlijk 1 november 2014

schriftelijk of via e-mail of via de website de opzegging van het lidmaatschap aan de ledenadministratie wordt doorgegeven. Volstaan kan worden met het opgeven van de naam en het achtcijferige lidmaatschapsnummer van de KNLTB (zie tennispasje).

Opzeggingen die na voornoemde datum worden ontvangen, kunnen leiden tot het in rekening brengen van de kosten. Deze kosten worden voornamelijk veroorzaakt door het feit dat we niet in staat zijn geweest nieuwe leden in uw plaats aan te trekken (gemis aan contributie) en door de afdracht aan de KNLTB.

Uiteraard kan je nog tot 1 april 2015 gebruik maken van het tenniscomplex.

De ledenadministratie:

Ben de Vries

Prinses Irenelaan 24

1911 HW  Uitgeest

Telefoon: 0251-315292

e-mail: leden@tvdedog.nl

donderdag 25 september 2014, 23:08 uur
HELP HELP HELP
 Truus van Duin   Bestuur  123x gelezen
HELP HELP HELP de trofee van de Leeuw van Uitgeest is verdwenen uit het clubhuis. Wie oh wie kan ons helpen de trofee terug te vinden voordat de 2de editie van de LEEUW VAN UITGEEST van start zal gaan. De laatste weken zijn wel opvallend veel TCU leden gespot op de club van TV de Dog. Het zal toch niet............................ WORDT VERVOLGD
woensdag 24 september 2014, 14:46 uur
DEEN SPONSORACTIE
 Truus van Duin   Jeugd commissie  47x gelezen
De derde week van de Deen Sponsoractie loopt inmiddels en wij hebben uit handen van de filiaalmanager van Deen de eerste 15 trainingspakken voor de jongste jeugd mogen ontvangen. Aan het eind van de actie zullen er nog weer 15 pakken worden weggeven. Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee en bedanken Deen hiervoor. Op dit moment staan wij in de score bovenaan en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar U kunt nog steeds uw boodschappen doen bij Deen en de munten die U krijgt bij bepaalde artikelen in de koker deponeren van onze club TV de Dog. Het geldbedrag wat wij als vereniging uiteindelijk zullen krijgen, zullen we besteden aan de jeugd van TV de Dog.
woensdag 24 september 2014, 14:40 uur


2de editie De Leeuw van Uitgeest
 Truus van Duin   Bestuur  52x gelezen
Volgend Weekend wordt er op ons tennispark de 2de editie van de Leeuw van Uitgeest gehouden. Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU.  50 koppels van de Dog en TCU zullen strijden om de eer wie zich het hele jaar de LEEUW VAN UITGEEST mag noemen. Zaterdag om 12.00 uur wordt er begonnen met dit tweedaags toernooi. Burgemeester Theo van Eijck zal het tennistoernooi openen op de zaterdag.  Naast sportiviteit zal er natuurlijk ook heel veel gezelligheid zijn. Zaterdagavond zal er een optreden zijn van de BIERGARTEN BOYS die de avond muzikaal zullen omlijsten. De organisatie hoopt op een grote belangstelling en uiteraard mooi weer. Doordat dit tennistoernooi op ons park wordt gespeeld, kan er niet vrij getennist worden. Excuses voor het ongemak.
woensdag 24 september 2014, 14:14 uur
AFTER SUMMER EVENT ZEER GESLAAGD
 Truus van Duin   Jeugd commissie  11x gelezen
Afgelopen weekend was het AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd.  Olv. de jeugdcommissie en de trainers Ronald en Sharon en stagiair Mitchel was er een overnachting op het park. Daarnaast werd er een zevenkamp gehouden waarbij de kinderen hun vaardigheden moesten tonen. Na dit alles gingen de kinderen de baan op om hun tenniskunsten te vertonen. Ondertussen werd het kampvuur aangestoken en als slot van een actieve avond gingen de groepen touwtrekken. Hierbij werd heel veel strijd geleverd, ook de begeleiding deed mee. Rondom het kampvuur deden de kinderen het muziekspel, dwz zoveel mogelijk hollandse liedjes op papier zetten en dan zingen. Na dit alles werd de uitslag bekend gemaakt van de zevenkamp en de winnaars kregen een bioscoopbon en een heerlijke zak popcorn. Toen was het tijd om de bedden op te maken en natuurlijk mocht het kussengevecht niet ontbreken. Moe maar voldaan gingen de kinderen en de begeleiding slapen!!! Uiteindelijk duurde het tot drie uur voordat een ieder rustig was en sliep. De volgende ochtend om half 8 werden de kinderen gewekt zodat ze na zich aangekleed te hebben samen konden ontbijten. Daarna werden de kinderen  bezig gehouden met tennis oefeningen door Ronald, Sharon en Mitchel. Rond de klok van half 10 kregen we bezoek van de filiaalmanager van Deen, want die kwam de beloofde trainingspakken voor de jongste jeugd brengen. Iedereen hartstikke blij en rond de klok van 10 uur werden de kinderen opgehaald door hun ouders. Alle kinderen kregen nog een gevuld tasje mee als dank voor hun deelname aan dit AFTER SUMMER EVENT. Al met al kunnen we concluderen dat het een zeer geslaagd EVENT is geworden en dank aan NICO, TIM, THOMAS, TESSA, ANOUK, MIC, LARS, NIELS, DAAN, RONALD, SHARON EN MITCHEL voor de organisatie en hulp.
woensdag 24 september 2014, 13:57 uur
Winnaars clubkampioenschappen 2014
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  90x gelezen

Nadat vorige week zondag de finales waren gespeeld door de jeugd, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de senioren. Drie weken lang zijn de wedstrijden in de poules afgewerkt, zodat er daarna via de afvalschema's bepaald kon worden uit er uiteindelijk de finales mochten spelen.

Er deden dit jaar weer veel leden mee en het was goed om te zien dat er ook zeer veel nieuwe leden de moeite hadden genomen om zich in te schrijven.

Gedurende het hele toernooi waren de weergoden ons goed gezind en zo ook tijdens de finaledag. Vanaf 14.00 uur werden de finales gespeeld in diverse categorieën. De uiteindelijke winnaars gingen uiteraard op de foto, zodat zij het hele jaar kunnen schitteren op de inmiddels zeer gewilde Wall of Fame in ons clubhuis.

Na de prijsuitreiking kon de feestavond beginnen en onder leiding van de band Morgan ging een groot deel van het publiek los op de muziek.

De wedstrijdcommissie kijkt terug op zeer geslaagde clubkampioenschappen en bedankt iedereen voor zijn/haar deelname. 

 De uitslagen van de finales treft u aan in de bijlage 


Formulieren
Winnaars clubkampioenschappen
maandag 15 september 2014, 12:01 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014 van start
 Truus van Duin   Jeugd commissie  56x gelezen
Afgelopen zaterdag is de Deen sponsoractie van start gegaan. De actie loopt van 7 september tot en met 18 oktober en het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk munten sparen (die je bij bepaalde artikelen ontvangt). De vereniging met de meeste munten ontvangt ook het meeste geld.  Onze club werd afgelopen zaterdag dus bezocht door de filiaalmanager van Deen en wij kregen als tractatie een aantal blikken met heerlijke KAMPIOENSKOEKEN!! Ook waren er 15 jeugdleden (op uitnodiging) die onder leiding van Ronald hun kunsten mochten vertonen. Mooi om te zien hoe enthousiast onze kinderen een aantal oefeningen deden. De komende weken zal Deen elke keer met een verrassing komen voor de club. A.s. zaterdag zullen deze 15 jeugdleden aanwezig zijn bij Deen om dan een trainingspak in ontvangst te nemen.  Ook zullen wij deze zaterdag aanwezig zijn bij Deen om onze club te promoten en wij willen natuurlijk dat iedereen dan zijn/haar boodschappen doet bij Deen zodat wij MUNTEN kunnen scoren. 
woensdag 10 september 2014, 10:28 uur
Tweede editie De Leeuw van Uitgeest
 Truus van Duin   Technische comm.  424x gelezen
Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU. De tweede editie zal plaats vinden op zaterdag 4 en zondag 5 oktober bij TV de Dog en er kan gespeeld kan worden in de volgende categorieën: HD 4/5, 6, 7 en 8/9, DD 4/5, 6, 7 en 8/9, GD 4/5, 6, 7 en 8/9. Er kan voor maximaal één onderdeel worden ingeschreven. Op zaterdag zijn de wedstrijden van 13.00 - 22.00 uur en op zondag van 10.00 - 18.00 uur. Opgeven kan uitsluitend via www.toernooi.nl. Je speelt 2x45 minuten per dag. De kosten zijn € 10,- p.p., inclusief eten, hapjes en muziek. De zaterdag staat in het teken van de Deutsche Bierfesten, met heuse pullen Bier, Bratwurst und Sauerkraut en een fantastisch stuk live muziek. De Biergarten Boys. Dit mag je niet missen. Geef je op voor dit gezellige toernooi en wie weet mag jij je club het hele jaar de Leeuw van Uitgeest noemen. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol!

zondag 24 augustus 2014, 12:15 uur
Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
 Hans Schoone   Open Dog comm.  167x gelezen
Ondanks het wat mindere weer mag de organisatie weer spreken van een geslaagd Lands Open Dogtoernooi. Week 33 staat normaal garant voor mooi weer, maar dit keer lieten de weergoden ons enigszins in de steek. Want het weer had veel beter kunnen zijn, maar natuurlijk ook veel slechter. Tot de finaledag viel de regen mee en stond er enkele dagen een stevige wind. Alleen op donderdag zijn er vanwege een heftige bui drie partijen in de hal gespeeld. De finaledag begon erg nat, maar kon gelukkig met zonnig weer afgesloten worden. Slechts vijf finales zijn uitgeweken naar de tennishal.

De organisatie kijkt terug op een mooie week met veel spannende potten en leuke thema's. De Lichtjesavond op donderdag sprong eruit met een feeërieke sfeer op het park door de vele waxinelichtjes, fakkels en lichtkubussen van Ledsko met gelukkig windstil weer. Natuurlijk mag de feestavond niet onvermeld blijven met een fantastische band The Dublicators die het reggae thema perfect invulden. De week werd gestart met een Turkse en Hollandse avond met een heerlijke courgettesoep van de Jacobshoeve uit Bakkum. Als afsluiter doet de Duitse dag op zaterdag het altijd goed met de tafeldames in echte dirndels en natuurlijk volop braadworsten. Op de finaledag werden de spieren van de finalisten nog even losgemaakt door Kim van der Linden van Fysiotherapie Sportplan en konden spelers en publiek zich warmen aan een echte kop koffie ter plekke klaargemaakt door een heuse Barista. Zo is een toernooiweek weer voorbij gevlogen en neemt de toernooleiding even rust om straks weer vol elan te beginnen met de plannen voor de editie van 2015. Onder de 'Lees meer' button staan de uitslagen van alle finales.

                                              

                                Finalisten met hun kinderen in de armen       Tschüß von Wendy und Nicole 

                                Het lijkt het Nederlands elftal wel! 

                                Meer foto's zijn te zien in de foto galerie 

dinsdag 19 augustus 2014, 06:30 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 Oktober - 5 Oktober
 De Leeuw van Uitgeest

5 Oktober
 Jeugdcompetitie 2014 World on Tour Rood/Oranje

10 Oktober
 Winter Racketavond voor nieuwe(re) leden (2000-2300)

25 Oktober
 Vrijwilligersavond (2000-2400)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren