Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
8 jun. Inschrijven winterlessen JEUGD
8 jun. inschrijving winterlessen 2015/2016 senioren
10 mei Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
19 apr. Van de voorzitter
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Banken baan 6.jpg
Banken2.jpg
Banken uitpakken.jpg
Meest recente foto's
Inschrijven winterlessen JEUGD
 Truus van Duin   Jeugd commissie  76x gelezen
De zomerlessen zijn nog een paar weken aan de gang en dan begint voor heel veel mensen de vakantie. Hierbij attenderen wij jullie erop dat, hoewel het voor velen nog ver weg zal klinken, er kan worden ingeschreven voor de winterlessen. Vanaf maandag 14 september starten de winterlessen voor zowel jeugd als senioren. Let op, er zijn twee inschrijfformulieren: één voor kinderen basisonderwijs t/m groep 5 en eentje voor groep 6 en hoger. Kijk dus even goed welk formulier je moet downloaden. Wacht niet te lang met opgeven.

Download bestanden
inschrijfformulier winterlessen jeugd t/m groep 5 62 KB (54x opgehaald)
inschrijven winterlessen vanaf groep 6 basis  62 KB (50x opgehaald)
maandag 8 juni 2015, 20:32 uur
inschrijving winterlessen 2015/2016 senioren
 Truus van Duin   Trainingscoord.  448x gelezen
Beste Dogleden,

Vanaf heden staat de inschrijving open voor de winterlessen van 2015-2016. Deze lessen gaan van start in de week van maandag 14 september 2015. De lessen worden wederom verzorgd door Ronald, Sharon en Mitchel. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijven is mogelijk tot 23 augustus voor senioren. Geef aub ook duidelijk aan wat de voorkeuren zijn, zodat we daar als trainingscoordinator en trainers zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Nogmaals wacht niet te lang, want vol=vol en geeft ons de gelegenheid om alles naar tevredenheid in te delen. 

Corry Hillegers


Download bestanden
inschrijven winterlessen senioren 2015/2016 60 KB (70x opgehaald)
maandag 8 juni 2015, 20:00 uur
inschrijven RWBC NOORDWEST competitie senioren
 Truus van Duin   Technische comm.  73x gelezen

Beste Doggers,

Nu de voorjaarscompetitie voorbij is en jullie hoogst waarschijnlijk weer meedoen met de diverse toernooien in de directe omgeving, is er ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de regio winter buiten competitie, oftewel: RWBC NOORDWEST 2015-2016.  Deze competitie is een gezamelijke seniorencompetitie voor ploegen van verenigingen uit de districten van de regio Noordwest: Noord Holland Noord, IJmond en Leiden en wordt gespeeld op zaterdag overdag, zaterdagavond en zondag. 

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, schrijf je dan nu in met een team. De speeldagen van deze competitie zijn: Zaterdag 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december 2015 en 30 januari en 5 maart 2016. Voor de zondag: 1, 15 en 29 november, 13 december 2015 en 17, 31 januari en 6 maart 2016. Om in te schrijven voor de competitie en te zien wat de inschrijfmogelijkheden zijn, download onderstaande bestanden en mail je inschrijfformulier naar: tje.vanduin@ziggo.nl. Eén formulier per team is voldoende. Inschrijven kan tot en met 31 augustus. Het opgeven van de teams dient te geschieden voor 7 september a.s., dus wacht niet te lang met opgeven. Per seniorenteam wordt een bijdrage voor kosten aan deelname competitie gevraagd. Dit bedrag is € 36,28 en tevens wordt er een bedrag voor aanschaf van ballen gevraagd (Dunlop Pro € 40,- of Technifibre XLD € 60,-). Is iets nog niet helemaal duidelijk of hebben jullie nog wat te vragen? Je kunt altijd even contact zoeken met: Truus van Duin, 06-24490991 of Koen Cornelisse 06-30138505.


Download bestanden
inschrijfformulier RWBC NOORDWEST senioren 70 KB (36x opgehaald)
inschrijfmogelijkheden RWBC NOORDWEST senioren 89 KB (35x opgehaald)
maandag 8 juni 2015, 19:59 uur
Zondag Heren 1 kampioen
 RenĂ© Binkhorst  Webbeheer / Redactie  103x gelezen
Binnengekomen op redactie@tvdedog.nl 
 
Na een werkelijk zinderend slot is op de laatste speelronde de titel binnengesleept.
Tegens mede koploper Ruïne van Brederode (die exact gelijk stonden in de stand) werd via de allesbeslissende dubbelspelen met 4-2 gewonnen en werd de Dog kampioen. Dat allebei de dubbelspelen gewonnen moesten worden, maakte het des te spannender temeer beide wedstrijden uitliepen op lange drie-setters!! De ontlading na afloop was daarom des te groter.

In drie jaar tijd is door Robin van Rijssel, Jeroen Duinmaijer, Menno Kuik, Marco Zoeteman, Frank Klein, Don van der Kleij en Mark Bonekamp de eerste klasse bereikt. Foto's staan onder de 'Lees meer' button.

dinsdag 2 juni 2015, 20:29 uur


Kampioenen zijn bekend bij de Dog
 Truus van Duin   Technische comm.  129x gelezen

Afgelopen week zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de voorjaarscompetitie. Allereerst felicitaties naar het meidenteam dat op vrijdagmiddag het kampioenschap veilig stelde door van Monnickendam te winnen. Een felicitatie waard, alles gewonnen. Voor een paar teams was het tot op de laatste speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag) bijzonder spannend of zij het beoogde kampioenschap binnen konden halen. Sommigen hadden aan een punt genoeg, anderen hadden het niet zelf in de hand. Uiteindelijk resultaat: Dinsdag: DD 1 17+, Vrijdag: DD 1 17+, HD 1 50+ won met overmacht de wedstrijden, Zaterdag: Heren 2 35+, Dames 1 17+, Heren 4 17+, Zaterdagavond: HD 1 30+ en HD 2 30+ en Zondag: Heren 1 35+(landelijk). Heren 1 op zondag streden op het scherpst van de snede en het was ontzettend spannend. Uiteindelijk wonnen Jeroen en Robin de beslissende laatste dubbel zodat ook zij zich kampioen mogen noemen. De laatste competitiedag werd afgesloten met een BBQ en werden de kampioenen gehuldigd. Namens TV de Dog willen wij alle competitiespelers/sters bedanken voor de inzet tijdens deze weken en de behaalde resultaten. Hopelijk doen jullie volgend jaar allemaal weer mee met de competitie. Uitslagen en eindstanden zijn te vinden onder mijnknltb of op deze site onder het kopje competitieteams.

maandag 1 juni 2015, 21:23 uur
Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  116x gelezen
Alweer een jonge ondernemer die we als sponsor bij TV de Dog mogen verwelkomen! Dit keer is dat Van Diemen Timmerwerken. Van jongs af aan liep Gijs al op de bouwplaats om zijn vader te helpen, de bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten… Sinds vorig jaar heeft Gijs van Diemen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is zijn bedrijf 'Van Diemen Timmerwerken' een feit. Gijs heeft een brede ervaring opgedaan in het timmerwerk, van het algemene timmerwerk (zoals o.a. ramen, deuren, kozijnen, aanbouw, verbouw, overkappingen, veranda's en dakkapellen) tot het monteren van keukens en het restaureren van monumentale panden. Omdat Gijs en Kristel beiden al een aantal jaartjes :-) zijn verbonden aan TV de Dog, stond sponsoring van de club hoog op hun lijstje. Er hangt nu een reclamebord van 'Van Diemen Timmerwerken' aan het hek naast baan 2 en hier zijn Gijs en Kristel dan ook met recht trots op! Onder de 'Lees meer' button kunnen jullie op de link klikken die jullie naar de website van Van Diemen Timmerwerken verwijst. Wordt nog hard aan gewerkt, maar is binnenkort volledig in de lucht.
zondag 10 mei 2015, 21:20 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  171x gelezen
Beste leden,

Het is alweer half april, de tenniscompetitie draait op volle toeren. Het zomerseizoen is weer goed van start gegaan. En onze club is er klaar voor. Voor 1 april zijn drie projecten afgerond. Het akoestische plafond is door Niels Snijder geplaatst en dat geeft een veel rustiger geluid in het clubhuis. Samen met de led spots en de nieuwe lampen hebben we een gezellige sfeer waar we met zijn allen graag in verblijven. Tenminste dat doet de groeiende baromzet wel vermoeden. En die omzet kunnen we nu goed vastleggen en volgen met het nieuwe kassasysteem dat op 1 april in gebruik is genomen. Dat zal best even wennen zijn voor degenen die bardienst gaan draaien, maar met een beetje goede wil van iedereen gaat dat helemaal goed komen. Teambonnen, pinnen en het opwaarderen van de ledenpas, allemaal nieuwigheden die het onze leden gemakkelijker moeten maken. En als je betaalt met de ledenpas krijg je nog eens 5% korting op de koop toe! Als bestuur hopen we met deze investering dat onze leden in de toekomst met minder cash geld over straat gaan. We hoeven ook niet meer te hoofdrekenen en dat voorkomt fouten. Dat draagt ook weer bij aan een hogere omzet, waarmee het kassasysteem zichzelf op termijn terugverdient.

Tenslotte zijn er half maart 18 nieuwe banken afgeleverd. Dit zien wij als sluitstuk van de renovatie van de tennisbanen. De onderhoudscommissie heeft er een forse klus aan om alle banken te plaatsen en vast te maken aan de grond. Smaken mogen en zullen verschillen, maar zeker is dat er nu een strakke uitstraling ontstaat met allemaal dezelfde banken. Koud of warm aan de bips, we gaan het vanzelf ervaren.

Binnen de club zijn er nu geen grote dossiers, zo was de conclusie tijdens het laatste overleg van het dagelijks bestuur. Alle contributies zijn keurig betaald op één na. Dat mag geen naam hebben op een aantal van een kleine 700. We hebben wederom een record aantal senioren die les nemen bij onze trainers van Tennisschool Kennemerland. Goed dat we onszelf nog steeds willen verbeteren in het edele tennisspel. Er zijn een drietal sponsoren afgevallen, maar gelukkig hebben we nieuwe sponsoren gevonden die de vrijgekomen plekken hebben ingenomen. Zo blijven de inkomsten vanuit sponsoring ook dit jaar op peil. Als we naar de toekomst kijken, dan gaat het bestuur zich buigen over een nieuw beleidsplan dat voor de jaren 2016 tot en met 2020 van toepassing zal zijn. Werkgroepen gaan geformeerd worden en bijdragen vanuit onze leden zijn meer dan welkom. Dus wordt jij gevraagd voor een werkgroep, doe vooral mee en laat jouw stem horen.

Ik wens alle competitieteams veel succes in de verschillende competities en natuurlijk rekenen we op een paar kampioenen, zodat we op de slotavond reden tot feest hebben. En iedereen die gewoon een lekker balletje wil slaan, is meer dan welkom op ons fraaie tennispark. Bovendien kunnen we nog een paar leden plaatsen, dus als iemand in jullie omgeving geïnteresseerd is om te gaan tennissen, introduceer diegene bij de Dog. Zo blijven we samen lekker bezig om ons cluppie te verbeteren en verder uit te breiden.

Hans Schoone

                                          

                                                           Meer foto's in de fotogalerij

 

zondag 19 april 2015, 10:13 uur
Welboren Financieel Advies nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  140x gelezen

Vanaf dit seizoen is René Welboren met zijn bedrijf Welboren Financieel Advies sponsor bij TV de Dog. Welboren Financieel Advies is sinds 2009 gevestigd aan de Middelweg 2A naast Q-Bus Makelaars. Het bedrijf geeft advies over hypotheken, verzekeringen en overige financiële zaken.

René is niet alleen financieel adviseur maar draagt het tennisspel een warm hart toe. Zelf is hij (nog) lid bij TC Uitgeest, maar is graag en regelmatig bij onze vereniging te vinden. Zo sponsort hij al enige jaren het Lands Open Dog Dubbeltoernooi en doet ook actief aan het toernooi mee. 

Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u er één afsluiten of heeft u vragen over uw verzekeringen? Loop dan eens bij het kantoor aan de Middelweg binnen. René is u graag van dienst. Bellen kan ook 0251-860212 of kijk op de website door middel van de link onder de 'Lees meer' button.

zondag 29 maart 2015, 13:22 uur
Niels Snijder Interieur en Afbouw nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  167x gelezen
Ons lid Niels Snijder is vorig jaar voor zichzelf begonnen onder de naam Snijder Interieur en Afbouw. Hij maakt speciaal meubilair voor bedrijven en particulieren. Niels heeft jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven met houtbewerking en het vervaardigen en plaatsen van interieur. Op zijn Facebook pagina staan verschillende van zijn projecten, zoals tafels, keukens en badkamermeubelen. Om meer bekendheid te krijgen onder onze leden is Niels Snijder Interieur en Afbouw sponsor geworden van TV de Dog. Zijn reclamebord is te bewonderen naast baan 2.
zondag 29 maart 2015, 11:51 uur
Mitchel van Rijnbach nieuwe trainer bij TV de Dog
 Hans Schoone   Bestuur  289x gelezen

Komend seizoen is er een derde trainer actief bij onze vereniging namens Tennisschool Kennemerland. Mitchel van Rijnbach neemt vanaf half maart de lessen op de maandag- en donderdagavond voor zijn rekening. Hij neemt een aantal uren van Sharon over die meer uren les wil geven. Daar was bij de Dog geen ruimte voor, zodat Sharon voor meer uren bij een andere vereniging is ingedeeld. Mitchel is voor velen al geen onbekende meer, omdat hij het afgelopen half jaar stage bij Ronald heeft gelopen en spelenderwijs kennis heeft gemaakt met onze vereniging en leden. Onder de 'Lees meer' button stelt Mitchel zichzelf verder aan jullie voor. Het bestuur wenst Mitchel veel succes. 

                                                                    

zondag 15 maart 2015, 14:29 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 April - 24 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

2 Augustus - 2 Augustus
 Jeugdcompetitie 2015 WorldtourRood/Oranje vervallen ivm vakantieperiode

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Vrijdag Meisjes
 Zondag Jongens