Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
5 okt. Clinic voor seniorleden
26 jul. Van de voorzitter
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
3de editite Leeuw van Uitgeest gewonnen door TCU
 Truus van Duin   Technische comm.  48x gelezen
Afgelopen zaterdag 3 oktober is de derde editie van de Leeuw van Uitgeest gespeeld. Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU. Dit jaar viel de deelname enigzins tegen. Met ruim 30 inschrijvingen minder was de organisatie genoodzaakt om deze editite terug te brengen tot een dag. Na veel gepuzzel wisten Anouk en Marcel de indeling toch rond te krijgen en nadat Marcel het toernooi officieel geopend had en de groepsfoto was gemaakt, konden de wedstrijden beginnen. Onder een stralend zonnetje werd er op de banen volop gestreden om de punten binnen te halen. Tijdens de pauze kregen de deelnemers heerlijke soep (gesponsord door Jeroen Duinmaijer van steakhouse Bij de Buurvrouw) en was er voor een ieder lekkere sate en salades en uiteraard stokbrood en kruidenboter. Na het eten werden de laatste partijen gespeeld en kon er toegewerkt worden naar de Grande Finale, de eindstand kon niet bepaald worden door het behaald aantal punten dus werd het eindspel weer ingezet. Middels het zogenoemde King of the Court moest de uiteindelijke winnaar komen en TCU bleek daarbij de gelukkigste. Na twee edities door de Dog gewonnen was het dus nu de beurt aan TCU om zich Leeuw van Uitgeest te mogen noemen. Naast de titel ook nog de roem, foto op de beroemde Wall of Fame en de trofee, dat is waar het allemaal om draait bij dit toernooi. Na de prijsuitreiking was er nog een afsluitende feestavond. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt dat er volgend jaar weer meer deelnemers zullen zijn. De vierde Leeuw van Uitgeest zal zijn bij TV de Dog en wordt gehouden op de eerste zaterdag van oktober 2016. Alle deelnemers bedankt voor hun inzet en Anouk, Robert, Jan, Peter, Marcel en Truus voor de organisatie.
maandag 5 oktober 2015, 16:34 uur
Clinic voor seniorleden
 Truus van Duin   Technische comm.  96x gelezenBeste DOG leden 

In samenwerking met TV de Dog, TCU en TV Akersloot zijn er al vele leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden.

Nu is het tijd om voor jullie seniorleden ook iets te organiseren en het lijkt de trainers van TV de Dog, TCU en TV Akersloot leuk om een clinic te geven.

Deze clinic zal worden gegeven op het tennispark van TV de Dog en wel op ZATERDAG 7 NOVEMBER a.s. waarbij de start zal zijn om 19.00 uur. 

Per club kunnen er 25 mensen inschrijven dus wees snel met intekenen op de lijst, want VOL=VOL. 

 De kosten voor deze clinic zijn 7,50 pp en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over deze clinic.

 Inschrijven kan in de GANG op de intekenlijst!!

 Wij rekenen op jullie deelname,

 Groetjes en tot 7 november, Trainers van TV de Dog, TCU en TV Akersloot

maandag 5 oktober 2015, 16:34 uur
Clubkampioenschappen 2015 gespeeld
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  154x gelezen

Een plekje bemachtigen op de inmiddels beroemde Wall of Fame in ons clubhuis en dus een jaartje genieten van eeuwige roem. Dat is tegenwoordig toch wel dè inzet voor de meeste leden die deelnemen aan de clubkampioenschappen. Want wat wil menigeen toch graag een keertje met zijn/haar/hun foto op 'het wandje' hangen!

Vanaf woensdag 19 augustus zijn de wedstrijden gespeeld. Alle deelnemers werden getrakteerd op een prachtige knalgele Dog-sporthanddoek, die zij goed zouden kunnen gebruiken tijdens de wedstrijden. Dit jaar werden niet alleen de koppels in de GD4 samengesteld door de toernooicommissie, maar ook in de HD4 en DD4. Alle deelnemers zijn iedere keer heel enthousiast over deze formule en zijn het erover eens dat deze onderdelen nog meer inschrijvingen verdienen!

In nagenoeg alle categorieën werden eerst wedstrijden in een poule gespeeld en vervolgens in een afvalschema. Zo kon bepaald worden wie afgelopen zaterdag 12 september de finales mochten spelen. Eerst was het de beurt aan de jeugd, waarna vervolgens de senioren de degens met elkaar kruisten. Het was een gezellige drukte op het park. Er stonden dan ook veel spannende wedstrijden op het programma, waarin de spelers elkaar niets kado wensten te doen. Gelukkig werd daarbij de gemoedelijke en sportieve sfeer niet uit het oog verloren. Dat prestaties uit het verleden geen garantie is voor de toekomst, blijkt wel uit het feit dat alleen Elisa de Wolff bij de jeugd, Arnold van Egmond (HE6) en Ewoud Pruim en Hilde Frantsen (GD6) hun titel wisten de prolongeren.

De finaledag werd afgesloten onder het genot van een hapje, drankje en muziekje. Na de prijsuitreiking (voor de uitslagen zie http://www.toernooi.nl/)  werd afscheid genomen van Thomas Groen, Mic Kaandorp, Marie Jose Hoogeboom en Anouk van Duin van de toernooicommissie. Zij willen graag plaatsmaken voor nieuwe commissieleden met wellicht nieuwe elan en ideeën, om zodoende het toernooi wellicht  nog beter te maken. Een ieder die het leuk vind om hieraan mee te werken, kan dat laten weten aan een van de bestuursleden.

De toernooicommissie kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi, ondanks het feit dat de deelname om uiteenlopende redenen (veelal vakantie, werk of blessure) iets minder was dan voorgaande jaren. Wij bedanken dan ook iedereen voor zijn/haar deelname, sportiviteit, flexibiliteit, begrip en gezelligheid. Ook volgend jaar hopen wij jullie allemaal weer terug te zien! En degene die zich dit jaar vergeten waren in te schrijven, op vakantie of geblesseerd waren, niet durfden, zichzelf te jong/te oud  of misschien wel te goed/te slecht vonden, roepen wij op om volgend jaar ook mee te doen. Want des te meer zielen, des te meer vreugd!!

Sportieve groeten van de toernooicommissie,

Anouk van Duin, Thomas Groen, Marie Jose Hoogeboom, Mic Kaandorp en Manon Woud

 

maandag 14 september 2015, 11:06 uur
het ulTEAMetoernooi
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  152x gelezen

Beste leden, 

Op zaterdagmiddag 26 september organiseren wij een teamtennistoernooi: het ulTEAMe tennistoernooi!

Je kunt je als Doglid met nog 3 mensen opgeven. Let op, een team bestaat uit 2 mannen en 2 vrouwen. Dat kunnen leden van de Dog zijn, maar ook introducees. Dus nodig je familie, buren of collega’s uit voor een gezellig middagje tennis!                                                       We beginnen om 13.30 uur met koffie en om 14.00 uur starten de eerste wedstrijden. Iedereen speelt 3 wedstrijden, met elk lid van je team speel je 1 keer. Dat zijn per team 2 dubbel- en 4 mixpartijen.                                                                                                   Om nog een beetje het nazomerse gevoel vast te houden eindigen we om 17.30 uur met een heerlijke maaltijd. 

Schrijf je nu in, we hebben plaats voor een paar teams. Inschrijfgeld is € 7,50 per persoon, dat is incl. het eten. We rekenen op een mooie, zonnige middag en veel inschrijvingen. Inschrijven kan t/m woensdag 23 september via het inschrijfformulier.

Donderdag 17 en 24 september zijn de laatste racketavonden van het zomerseizoen.                                                                             In het najaar organiseren we weer 3 speciale racketavonden op de vriijdagavond, meer informatie hierover volgt nog.

De recreatiecommissie


Formulieren
ulteame toernooi
zondag 6 september 2015, 18:00 uur


Inschrijving interne wintercompetitie geopend.
 Tamar de Haan-Hillegers   Wintercommissie  82x gelezen

Beste doggers,

De inschrijving voor de interne wintercompetitie is weer geopend.

Er kan ingeschreven worden voor de mixdubbel competitie in alle speelsterktes en voor de dames- en herendubbel competitie in de speelsterktes 6/7/8. Je kunt inschrijven tot zondag 27 september.

De wintercompetitecommissie 


Download bestanden
Introductie interne wintercompetitie 2015-2016 50 KB (100x opgehaald)
Inschrijfformulier interne wintercompetitie 15/16 33 KB (111x opgehaald)
vrijdag 4 september 2015, 13:45 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  243x gelezen

Beste leden,

Midden in de vakantie maar toch even een stukje tekst van jullie voorzitter. Terugkijkend naar de competitie, waarin we dit seizoen erg succesvol waren met de nodige kampioenen en maar een enkele degradant. En die laatste dan ook nog op setgemmidelde. De competitie is dan ook vlekkeloos verlopen met dank aan Koen Cornelisse en Truus van Duin. Kort voor de start van de competitie zijn alle banken vervangen door nieuwe exemplaren, zodat de wedstrijden vanaf alle plekken goed waren te bekijken. Daarmee is de vervanging van de banen tot een einde gebracht en hadden de mannen van de onderhoudscommissie nog een flinke klus aan het plaatsen, uitpakken en fixeren van de banken.

De barcommissie was intussen druk met het nieuwe kassasyteem. De introductie loopt naar tevredenheid, maar er zijn nog een aantal kinderziekten. Goed om te zien is dat alle leden die bardienst draaien het systeem zich eigen maken. Het bestuur ziet wel dat er nog te weinig gebruik maakt van de pinmogelijkheid en het uploaden van de spelerspas. Dat laatste is jammer, want betalen met de spelerspas is voor alle partijen voordelig. 5% korting op de bestelling en minder cash in de kassa. En dat alles onder een nieuw plafond, waarmee de akoestiek in het clubhuis een stuk rustiger is geworden. Zo zijn er drie projecten tot een einde gebracht die voor 2015 waren gepland. Het bestuur is momenteel bezig om te inventariseren welke wensen er zijn en hoe we die budgetteren voor de komende jaren. Daarbij wordt vooral gekeken naar herinrichting van de keuken, magazijn en opslag van de materialen van trainers en onderhoudscommissie.

Van het sponsorfront is ook goed nieuws te melden met twee nieuwe sponsoren. Sim Woud is eigenaar van Robot Vloerverwaming en vindt het leuk om naast de basketbalvereniging ook TV de Dog te sponsoren. De reclameborden hangen inmiddels boven de metalen deuren richting FC Uitgeest en richting provinciale weg. Vers van de pers is dat Jumbo Visser/Wijker een grote windvanger laat plaasten bij onze vereniging. Binnenkort worden deze nieuwe sponsoren verder geïntroduceerd op onze website.

De sponsoring van het Lands Open Dogdubbeltoernooi is ook helemaal rond. Sponsoren en spelers doen graag mee aan dit gezellige toernooi, want er zijn dit jaar 486 inschrijvingen! Een nieuw record, terwijl andere verenigingen juist een terugloop zien in het deelnemersveld. De warme ontvangst en begeleiding van de wedstrijdcommissie draagt hier zeker aan bij. Ook de thema-avonden zorgen voor de nodige sfeer. Keerzijde van de medaille is wel dat er kleine 100 mensen teleurgesteld zullen zijn, omdat ze uitgeloot worden. Daar zijn ongetwijfeld ook veel Doggers bij, omdat er een maximaal aantal eigen leden mogen meedoen om veredelde clubkampioenschappen te voorkomen.

Helaas eindig ik met een droevig bericht. Frans Hartensveld, clublid van het eerste uur, is afgelopen maandag overleden. Veel Doggers waren aanwezig bij zijn crematie om afscheid te nemen van Frans, die de laatste jaren veel op maandag- en vrijdagochtend bij de Dog was te vinden. Zijn vrouw Anneke en zijn zonen Guido en Thomas, voormalig clubkampioenen, wens ik vanaf deze plaats heel veel sterkte om dit plotselinge verlies te verwerken. Met Frans is een markant lid van onze vereniging heengegaan.

Veel leden zijn op dit moment afgereisd naar warmer oorden. De thuisblijvers wens ik mooi weer, want dan heb ik dat ook op het strand van Wijk aan Zee. Vooral vanaf 8 augustus tot en met 16 augustus hebben we mooie weekenden en zwoele avonden nodig om van het Lands Open Dog Dubbeltoernooi wederom een geslaagd toernooi te maken. Die negen dagen ben ik veelvuldig bij de club te vinden. Ik hoop daar heel veel spelers en belangstellenden tegen te komen. Tot dan!

Hans Schoone

zondag 26 juli 2015, 21:16 uur
Zondag Heren 1 kampioen
 René Binkhorst  Webbeheer / Redactie  237x gelezen
Binnengekomen op redactie@tvdedog.nl 
 
Na een werkelijk zinderend slot is op de laatste speelronde de titel binnengesleept.
Tegens mede koploper Ruïne van Brederode (die exact gelijk stonden in de stand) werd via de allesbeslissende dubbelspelen met 4-2 gewonnen en werd de Dog kampioen. Dat allebei de dubbelspelen gewonnen moesten worden, maakte het des te spannender temeer beide wedstrijden uitliepen op lange drie-setters!! De ontlading na afloop was daarom des te groter.

In drie jaar tijd is door Robin van Rijssel, Jeroen Duinmaijer, Menno Kuik, Marco Zoeteman, Frank Klein, Don van der Kleij en Mark Bonekamp de eerste klasse bereikt. Foto's staan onder de 'Lees meer' button.

dinsdag 2 juni 2015, 20:29 uur
Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  252x gelezen
Alweer een jonge ondernemer die we als sponsor bij TV de Dog mogen verwelkomen! Dit keer is dat Van Diemen Timmerwerken. Van jongs af aan liep Gijs al op de bouwplaats om zijn vader te helpen, de bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten… Sinds vorig jaar heeft Gijs van Diemen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is zijn bedrijf 'Van Diemen Timmerwerken' een feit. Gijs heeft een brede ervaring opgedaan in het timmerwerk, van het algemene timmerwerk (zoals o.a. ramen, deuren, kozijnen, aanbouw, verbouw, overkappingen, veranda's en dakkapellen) tot het monteren van keukens en het restaureren van monumentale panden. Omdat Gijs en Kristel beiden al een aantal jaartjes :-) zijn verbonden aan TV de Dog, stond sponsoring van de club hoog op hun lijstje. Er hangt nu een reclamebord van 'Van Diemen Timmerwerken' aan het hek naast baan 2 en hier zijn Gijs en Kristel dan ook met recht trots op! Onder de 'Lees meer' button kunnen jullie op de link klikken die jullie naar de website van Van Diemen Timmerwerken verwijst. Wordt nog hard aan gewerkt, maar is binnenkort volledig in de lucht.
zondag 10 mei 2015, 21:20 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  283x gelezen
Beste leden,

Het is alweer half april, de tenniscompetitie draait op volle toeren. Het zomerseizoen is weer goed van start gegaan. En onze club is er klaar voor. Voor 1 april zijn drie projecten afgerond. Het akoestische plafond is door Niels Snijder geplaatst en dat geeft een veel rustiger geluid in het clubhuis. Samen met de led spots en de nieuwe lampen hebben we een gezellige sfeer waar we met zijn allen graag in verblijven. Tenminste dat doet de groeiende baromzet wel vermoeden. En die omzet kunnen we nu goed vastleggen en volgen met het nieuwe kassasysteem dat op 1 april in gebruik is genomen. Dat zal best even wennen zijn voor degenen die bardienst gaan draaien, maar met een beetje goede wil van iedereen gaat dat helemaal goed komen. Teambonnen, pinnen en het opwaarderen van de ledenpas, allemaal nieuwigheden die het onze leden gemakkelijker moeten maken. En als je betaalt met de ledenpas krijg je nog eens 5% korting op de koop toe! Als bestuur hopen we met deze investering dat onze leden in de toekomst met minder cash geld over straat gaan. We hoeven ook niet meer te hoofdrekenen en dat voorkomt fouten. Dat draagt ook weer bij aan een hogere omzet, waarmee het kassasysteem zichzelf op termijn terugverdient.

Tenslotte zijn er half maart 18 nieuwe banken afgeleverd. Dit zien wij als sluitstuk van de renovatie van de tennisbanen. De onderhoudscommissie heeft er een forse klus aan om alle banken te plaatsen en vast te maken aan de grond. Smaken mogen en zullen verschillen, maar zeker is dat er nu een strakke uitstraling ontstaat met allemaal dezelfde banken. Koud of warm aan de bips, we gaan het vanzelf ervaren.

Binnen de club zijn er nu geen grote dossiers, zo was de conclusie tijdens het laatste overleg van het dagelijks bestuur. Alle contributies zijn keurig betaald op één na. Dat mag geen naam hebben op een aantal van een kleine 700. We hebben wederom een record aantal senioren die les nemen bij onze trainers van Tennisschool Kennemerland. Goed dat we onszelf nog steeds willen verbeteren in het edele tennisspel. Er zijn een drietal sponsoren afgevallen, maar gelukkig hebben we nieuwe sponsoren gevonden die de vrijgekomen plekken hebben ingenomen. Zo blijven de inkomsten vanuit sponsoring ook dit jaar op peil. Als we naar de toekomst kijken, dan gaat het bestuur zich buigen over een nieuw beleidsplan dat voor de jaren 2016 tot en met 2020 van toepassing zal zijn. Werkgroepen gaan geformeerd worden en bijdragen vanuit onze leden zijn meer dan welkom. Dus wordt jij gevraagd voor een werkgroep, doe vooral mee en laat jouw stem horen.

Ik wens alle competitieteams veel succes in de verschillende competities en natuurlijk rekenen we op een paar kampioenen, zodat we op de slotavond reden tot feest hebben. En iedereen die gewoon een lekker balletje wil slaan, is meer dan welkom op ons fraaie tennispark. Bovendien kunnen we nog een paar leden plaatsen, dus als iemand in jullie omgeving geïnteresseerd is om te gaan tennissen, introduceer diegene bij de Dog. Zo blijven we samen lekker bezig om ons cluppie te verbeteren en verder uit te breiden.

Hans Schoone

                                          

                                                           Meer foto's in de fotogalerij

 

zondag 19 april 2015, 10:13 uur
Welboren Financieel Advies nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  218x gelezen

Vanaf dit seizoen is René Welboren met zijn bedrijf Welboren Financieel Advies sponsor bij TV de Dog. Welboren Financieel Advies is sinds 2009 gevestigd aan de Middelweg 2A naast Q-Bus Makelaars. Het bedrijf geeft advies over hypotheken, verzekeringen en overige financiële zaken.

René is niet alleen financieel adviseur maar draagt het tennisspel een warm hart toe. Zelf is hij (nog) lid bij TC Uitgeest, maar is graag en regelmatig bij onze vereniging te vinden. Zo sponsort hij al enige jaren het Lands Open Dog Dubbeltoernooi en doet ook actief aan het toernooi mee. 

Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u er één afsluiten of heeft u vragen over uw verzekeringen? Loop dan eens bij het kantoor aan de Middelweg binnen. René is u graag van dienst. Bellen kan ook 0251-860212 of kijk op de website door middel van de link onder de 'Lees meer' button.

zondag 29 maart 2015, 13:22 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
13 September - 25 Oktober
 Najaarscompetitie jeugd zondag 2015 (13/9,20/9,27/9,4/10,11/10,18/10,25/10

24 Oktober
 Vrijwilligersavond (2000-2400)

1 November - 1 November
 Jeugdcompetitie 2015 Worldtour Rood/Oranje

6 November
 Winter Racketavond Ladies Only (2000-2300)

7 November - 7 November
 Clinic door trainers van TV de Dog, TCU en TV Akersloot voor seniorleden

 Competitie teams 
Senioren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames

Junioren
 Woensdag Gemengd
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens