Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 maa. Voorjaarscompetitie 2015
15 maa. Mitchel van Rijnbach nieuwe trainer bij TV de Dog
11 maa. Training reanimeren
10 maa. Spelerspasjes seizoen 2015-2016
14 feb. Inschrijving bardiensten seizoen 2015 -2016
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
9 maa. Koop ook kaarten voor de FED Cup in april!
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Voorjaarscompetitie 2015
 Truus van Duin   Technische comm.  93x gelezen

Beste leden, over 3 weken is het weer zover, dan begint de voorjaarscompetitie voor jullie. Dit betekent dat er vanaf vrijdag 3 april a.s. wekelijks op verschillende dagen competitie wordt gespeeld. Dit houdt ook in dat er op deze competitiedagen niet altijd vrij getennist kan worden. Houd hier rekening mee. Voor de zaterdag en zondag is er een baanschema gemaakt, zodat een ieder kan zien wanneer de wedstrijden zijn gepland. Omdat het op zaterdag vaak heel druk is, vragen wij jullie dan ook om op tijd aanwezig te zijn en op tijd te starten. Het baanschema hangt er niet voor niets, dus verzoeken wij jullie dringend om dit schema aan te houden. Uitsluitend de VCL'er kan tijdens de competitiedag bepalen of er wordt afgeweken van het speelschema. Via de aanvoerders worden de competitiebescheiden komende donderdagavond uitgereikt en daarbij wordt ook nog informatie gevoegd over bv. aanvangstijden, invoeren uitslagen, reglementen, enz. Mochten er onverhoopt toch nog vragen of andere dringende zaken zijn, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met Koen Cornelisse of Truus van Duin.

Heel veel tennisplezier toegewenst, geniet van ons mooie park en verwelkom onze tegenstanders op de bekende gastvrije DOGWIJZE.


Download bestanden
baanindeling zaterdag competitie 2015 20 KB (121x opgehaald)
baanindeling zondag competitie 2015 15 KB (39x opgehaald)
zondag 15 maart 2015, 17:33 uur
Mitchel van Rijnbach nieuwe trainer bij TV de Dog
 Hans Schoone   Bestuur  126x gelezen

Komend seizoen is er een derde trainer actief bij onze vereniging namens Tennisschool Kennemerland. Mitchel van Rijnbach neemt vanaf half maart de lessen op de maandag- en donderdagavond voor zijn rekening. Hij neemt een aantal uren van Sharon over die meer uren les wil geven. Daar was bij de Dog geen ruimte voor, zodat Sharon voor meer uren bij een andere vereniging is ingedeeld. Mitchel is voor velen al geen onbekende meer, omdat hij het afgelopen half jaar stage bij Ronald heeft gelopen en spelenderwijs kennis heeft gemaakt met onze vereniging en leden. Onder de 'Lees meer' button stelt Mitchel zichzelf verder aan jullie voor. Het bestuur wenst Mitchel veel succes. 

                                                                    

zondag 15 maart 2015, 14:29 uur
Training reanimeren
 Hans Schoone   Bestuur  133x gelezen

In de Algemene Ledenvergadering is gevraagd om opnieuw een training reanimeren te organiseren. Loek Breetveld is wederom bereid om op twee avonden een cursus reanimatie met gebruik van de AED te verzorgen. En wel op dinsdag 7 april en bij voldoende belangstelling een tweede avond op maandag 20 april. Leden die niet eerder een training hebben gevolgd zijn van harte welkom, maar dat geldt ook voor leden die op herhaling willen. Voor de laatste groep is het belangrijk om opgedane kennis up to date te houden en vaardigheden te oefenen. Door te reageren op dit artikel kan je jezelf aanmelden. Geef in de reactie aan op welke datum je wenst deel te nemen aan de training.

woensdag 11 maart 2015, 20:59 uur
Spelerspasjes seizoen 2015-2016
 Ernst van Andel   Bestuur  162x gelezen
Beste leden, 
 
Op de volgende dagen kunnen jullie je pas voor het nieuwe seizoen ophalen:
Zaterdag 14 maart  van 12.00 tot 13.30
Donderdag 19 maart  van 19.30 tot 20.30
Dinsdag 24 maart  van 19.30 tot 20.30
 
Indien je de contributie hebt betaald en je de verplichte bardiensten hebt ingevuld, krijg je jouw spelerspas mee.
 
Het bestuur

dinsdag 10 maart 2015, 22:24 uur


Trainingstijden staan online
 Truus van Duin   Trainingscoord.  245x gelezen

Beste lessers,

Vanaf heden staan de trainingstijden voor zowel senioren als junioren online. Dit voorjaar worden de lessen verzorgt door Ronald, Sharon en Mitchel. (Mitchel heeft afgelopen winterperiode stage gelopen bij Ronald en is door de tennisschool toegevoegd als nieuwe trainer). Daar zijn wij heel blij mee en Mitchel zal op maandag/donderdagavond de lessen geven.  Door een record aantal aanmeldingen bij de senioren, is het niet helemaal gelukt om een ieder op de door hem/haar gewenste dag, tijd of trainer in te delen. Groepen van 4 personen krijgen 15 lessen van 40 minuten, groepjes van 3 hebben 12 weken van 40 minuten en als je met 2 personen lest, krijg je 12 weken van 25 minuten.  Wij vragen jullie begrip voor de gemaakte keuzes. Mocht je naam er niet tussen staan of ben je het niet eens met de indeling gelieve UITSLUITEND EN ALLEEN de desbetreffende trainer te informeren en NIET de trainingscoördinatoren.  De trainingscoördinatoren en trainers wensen jullie allen zeer veel tennisplezier toe de komende periode.

Voor eventuele verdere informatie:

Ronald Vlieland: 06-41720590, Sharon Krop: 06-23664952, Mitchel van Rijnbach: 06-31966715

zondag 1 maart 2015, 13:00 uur
Kind-Oudertoernooi voor de jeugd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  109x gelezen
Zoals elk jaar organiseert de jeugdcommissie wederom haar altijd gezellige Kind-Oudertoernooi. Dit event vindt plaats op zondag 22 Maart a.s. en is bedoeld voor die kinderen die nog op de basisschool zitten en lid zijn van onze club. Vindt je het leuk om samen met je Vader, Moeder, Opa, Oma of je Buurman/vrouw(hoeft niet perse lid te zijn van onze club)een paar leuke potjes te tennissen geef je dan via het inschrijfformulier op voor dit toernooitje. Ook diegenen die nog niet zo goed kunnen tennissen of nog maar net lid zijn kunnen gewoon meedoen. De jeugdcommissie rekent op jullie.

Download bestanden
Kind-Oudertoernooi 2015 30 KB (117x opgehaald)
donderdag 26 februari 2015, 16:56 uur
winterracketavond en verslag haltoernooi
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  76x gelezen

Winterracketavond op vrijdag 13 maart

Hierbij nodigen we jullie uit voor de laatste partnerracketavond van deze winter. We beginnen om 19.30 uur met koffie en wat lekkers erbij.

Je speelt de hele avond met dezelfde partner. Deze avond kan je ook een introducee meenemen. Je kunt ook alleen komen, dan zoeken wij een partner voor je. Van te voren inschrijven voor deze avond is niet nodig.

Verslag haltoernooi op zaterdag 7 februari

Het aloude haltoernooi heeft alweer plaats gevonden. Dit toernooi is ooit georganiseerd om alle tennissers van de Dog na een winterpauze weer eens lekker met elkaar te laten tennissen. In die tijd hadden we nog gravelbanen en kon er in de winter niet worden getennist, vandaar.

Maar oude gewoontes moet je niet altijd willen veranderen, soms zijn het hele goede gewoontes. Vandaar dat de recreatiecommissie nog ieder jaar dit toernooi organiseert op de eerste zaterdag in februari.

Het blijkt ook nog steeds in goede smaak te vallen want er waren 24 enthousiaste deelnemers die de strijd tegen elkaar op sportieve wijze aangingen.

Het waren dan ook pittige wedstrijden, waarbij een aantal topspelers zich lekker uitleefden: de ballen vlogen soms om je oren. Maar er werd ook rekening gehouden met de minder sterke spelers, zodat ook zij een leuke wedstrijd konden spelen.

Al met al weer een geslaagde avond met dank aan de goede verzorging in de hal.

De recreatiecommissie

zondag 15 februari 2015, 15:08 uur
Inschrijving bardiensten seizoen 2015 -2016
 Jan Buursma   Bestuur  300x gelezen
Beste leden van TV De Dog,

Het is weer zover! Vanaf morgen kunnen jullie de twee verplichte bardiensten voor seizoen 2015-2016 in de bardienstplanner invullen. Net zoals vorig jaar worden de pasjes voor het nieuwe seizoen pas afgegeven als de bardiensten zijn ingevuld of afgekocht.

Op de website van De Dog kunnen jullie het volledige barreglement lezen (via de link “reglement” op het blad waar je ook je bardiensten invult). Hierin staan de afspraken over het lopen van een bardienst vermeldt. Ook staat daarin vermeld welke leden van de bardiensten zijn vrijgesteld.

Je kan als alternatief voor het lopen van een bardienst ook iets anders voor de club doen.

Wij hebben vacatures: 

 

4 enthousiaste leden die op het moment dat een bardienst op het laatste moment niet kan worden ingevuld tegen vergoeding een bardienst kunnen lopen.

4 mensen die de frituur willen schoonmaken

2 sleuteladressen (uit de buurt van de tennisbaan)

1 voorzitter van de technische commissie

1 bardienst beheerder

 

Je kunt je belangstelling hiervoor voor10 maart aangeven bij Jan Buursma via e-mail: Barcommissie@tvdedog.nl

Als aan de inschrijvingsverplichting is voldaan kunnen de pasjes worden afgehaald in het clubhuis op:

14 maart  van 12.00 tot 13.30

19 maart  van 19.30 tot 20.30

24 maart  van 19.30 tot 20.30

Bij de uitreiking van de pasjes ontvangen jullie informatie over het barregelement (alcoholgebuik in sportkantines).

 

Met vriendelijke groet,

Het BestuurDownload bestanden
Handleiding bardienst planning voor leden 851 KB (191x opgehaald)
Handleiding voor leden voor het plannen van een bardienst
zaterdag 14 februari 2015, 11:44 uur
Trainingsdagen voor competitieteams
 Truus van Duin   Technische comm.  143x gelezen

Beste competitie spelers (senioren) van TV de Dog,

Op initiatief van Ronald Vlieland wordt er de komende tijd trainingssessies gehouden voor competitiespelers. Ronald heeft vooraf de competitieteams gepolst en de meeste teams waren zeer enthousiast. Deze training geldt alleen voor diegenen die voorjaarscompetitie gaan tennissen bij de senioren.

Er is geen verplichting en je hoeft je ook nergens op te geven.

Jouw team staat op een bepaald tijdstip ingeroosterd (zie exel bestand).

Per training betaal je slechts € 3,- en wordt er getraind op enkelspel en natuurlijk ook dubbelspel varianten.

Op deze dagen kan je niet vrijspelen omdat er op zes banen tegelijk getraind word.

De datums voor deze voorbereiding op de competitie zijn: zaterdag 28-2, 7-3, 14-3, 21-3 en 28,3 en dit gebeurt van 9.00 tot 13.00!

Doe vooral mee, het is een perfecte voorbereiding op de competitie die jullie gaan spelen.

 

Vriendelijke groet,

Technische commissie en trainers Download bestanden
competitie training tijden en datums 39 KB (380x opgehaald)
dinsdag 10 februari 2015, 22:42 uur
Herenracketavond ALS 2014
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  127x gelezen

Herenracketavond 12 december 2014

Eindelijk dan een verslag van de zeer geslaagde herenracketavond op 12 december 2014. Na de hele dag regen, was het gelukkig in de avond droog!!

De kantine was gevuld met 20 mannen, allemaal vol energie om lekker te gaan tennissen en… te drinken voor het goede doel! Om 20 uur startte de recreatiecommissie met een welkomstwoordje met een  enthousiast en hartelijk welkom, vooral ook omdat we heel blij waren met zo’n grote opkomst!! Tevens heeft de commissie het goede doel van deze avond Stichting ALS Nederland warm aanbevolen. Er waren veel aanwezigen bij die ook speciaal waren gekomen omdat ze deze Stichting  graag wilden sponsoren. Rond 20.00 uur gingen de heren lekker tennissen en toen we hen de tweede ronde meteen door lieten spelen werd er gezegd: “Ja, als jullie geld willen ophalen, moeten jullie ons ook even lekker een biertje laten drinken…”. Dat deden we dus maar meteen na de tweede ronde. Maar er werd toch ook nog een derde ronde gespeeld, die nu erg goed liep met een lekker biertje achter de kiezen. Na afloop is er gezellig nagezeten.We hebben een bedrag van 267,50 kunnen overmaken aan de Stichting ALS. Dit mede omdat het bestuur de helft van de baromzet heeft geschonken.

De recreatiecommissie heeft ervaren dat een racketavond met een goed doel als uitgangspunt, warme belangstelling heeft van veel leden. Zowel bij de dames- als bij de herenavond was er een grote opkomst. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar.

De recreatiecommissie.

zaterdag 10 januari 2015, 13:59 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
28 Februari - 28 Maart
 5 weken trainingssessie competitiespelers senioren

28 Maart
 Voorjaarstoernooi (9.00-18.00)

2 April - 24 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

3 April - 29 Mei
 Voorjaarscompetitie jeugd vrijdagmiddag 2015: GEEL11t/m17, mix,jongens,meisjes, start v/a 16.00 uur
 Voorjaarscompetitie jeugd vrijdagmiddag 2015: GEEL11t/m14, mix,jongens,meisjes, start v/a 16.00 uur

3 April - 5 Juni
 KNLTB vr avondcompetitie (3/4; 10/4; 17/4; 24/4; 1/5; 15/5; 29/5) inhalen (14/5; 22/5; 5/6)
 KNLTB vr morgencompetitie (3/4; 10/4; 17/4; 24/4; 1/5; 15/5; 29/5) inhalen (14/5; 22/5; 5/6)

4 April - 30 Mei
 Voorjaarscompetitie jeugd zaterdag 2015: GEEL11t/m17, mix, jongens, meisjes
 Voorjaarscompetitie jeugd zaterdag 2015: GEEL11t/m14, mix, jongens, meisjes

4 April - 6 Juni
 KNLTB zaterdag competitie (4/4; 11/4; 18/4; 25/4; 9/5; 16/5; 30/5) inhalen (14/5; 23/5; 6/6)
 KNLTB za avondcompetitie (4/4; 11/4; 18/4; 25/4; 9/5; 16/5; 30/5) inhalen (14/5; 23/5; 6/6)

6 April - 6 April
 Jeugdcompetitie 2015 Worldtour Rood/Oranje

6 April - 7 Juni
 KNLTB zondag competitie (6/4(ma); 12/4; 19/4; 26/4; 10/5; 17/5; 31/5) inhalen(14/5; 25/5; 7/6)

7 April - 2 Juni
 KNLTB di morgencompetitie (7/4; 14/4; 21/4; 28/4; 12/5; 19/5; 26/5) inhalen (14/5; 25/5; 2/6)

8 April - 27 Mei
 Voorjaarscompetitie Groen woensdagmiddag (8/4; 15/4; 22/4; 29/4; 13/5; 20/5; 27/5)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Vrijdag Meisjes
 Zondag Jongens