Toegang 
Wachtwoord vergeten?
Het inlogproces is veranderd!

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
4 jan. Van de voorzitter
8 dec. inschrijving zomerlessen 2015 jeugd/senioren
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
23 jan. Koop ook kaarten voor de FED Cup!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Woensdag 21-1-2015
 Ronald Vlieland   Trainingscoord.  69x gelezen

Woensdag 22-1-2015

Aanstaande woensdag kan er helaas niet worden vrijgespeeld tussen 19.30 en 22.00.

Doordat Ronald een trainingsactiviteit heeft kan er op de 4 overige banen niet vrijgespeeld worden!

Vriendelijke groet,

Ronald Vlieland

dinsdag 20 januari 2015, 14:40 uur
Herenracketavond ALS 2014
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  71x gelezen

Herenracketavond 12 december 2014

Eindelijk dan een verslag van de zeer geslaagde herenracketavond op 12 december 2014. Na de hele dag regen, was het gelukkig in de avond droog!!

De kantine was gevuld met 20 mannen, allemaal vol energie om lekker te gaan tennissen en… te drinken voor het goede doel! Om 20 uur startte de recreatiecommissie met een welkomstwoordje met een  enthousiast en hartelijk welkom, vooral ook omdat we heel blij waren met zo’n grote opkomst!! Tevens heeft de commissie het goede doel van deze avond Stichting ALS Nederland warm aanbevolen. Er waren veel aanwezigen bij die ook speciaal waren gekomen omdat ze deze Stichting  graag wilden sponsoren. Rond 20.00 uur gingen de heren lekker tennissen en toen we hen de tweede ronde meteen door lieten spelen werd er gezegd: “Ja, als jullie geld willen ophalen, moeten jullie ons ook even lekker een biertje laten drinken…”. Dat deden we dus maar meteen na de tweede ronde. Maar er werd toch ook nog een derde ronde gespeeld, die nu erg goed liep met een lekker biertje achter de kiezen. Na afloop is er gezellig nagezeten.We hebben een bedrag van 267,50 kunnen overmaken aan de Stichting ALS. Dit mede omdat het bestuur de helft van de baromzet heeft geschonken.

De recreatiecommissie heeft ervaren dat een racketavond met een goed doel als uitgangspunt, warme belangstelling heeft van veel leden. Zowel bij de dames- als bij de herenavond was er een grote opkomst. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar.

De recreatiecommissie.

zaterdag 10 januari 2015, 13:59 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  138x gelezen
Beste leden,

Allereerst wil ik -mede namens het bestuur- alle leden de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen. Dat iedereen een mooi, gezond en sportief 2015 mag beleven. Als we terugkijken naar 2014, dan heeft de club een goed jaar gedraaid. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze oud voorzitter Paul van Diepen en Wim Dudink, die op veel te jonge leeftijd zijn overleden.

Als vereniging doen we het goed. We tennissen meer met zijn allen en het clubhuis is met regelmaat gezellig druk. Dat we meer tennissen blijkt niet alleen uit de baanbezetting, maar ook uit de baromzet en het aantal branduren van de verlichting. Dat ligt ruim hoger dan voorgaande jaren. Financieel stevenen we dan ook op een mooi resultaat af, hoewel de definitieve balans nog opgemaakt moet worden. In 2014 zijn na de vervanging van de banen ook de speelhoek, plantenbakken, kleedkamers en toiletten opnieuw aangelegd, dan wel gerenoveerd. Daarmee zijn we er nog niet, want dit jaar worden nog voor de start van het seizoen alle banken rondom de banen vervangen. Daarmee is de renovatie van ons tennispark compleet.

Met de verschillende commissies is recent het seizoen geëvalueerd. De verschillende commissies draaien goed. Alleen bij de technische commissie is nog steeds een vacature voor de functie van voorzitter, die tevens zitting in het bestuur neemt. Heeft u de nodige tenniservaring en lijkt u het leuk om bij het wel en wee van de vereniging betrokken te zijn, laat het mij of een bestuurslid dan vooral weten.

Punt van aandacht is het voor het eerst het verloop van leden. We hebben toch weer een aantal opzeggingen ontvangen. Dat aantal is min of meer gelijk aan voorgaande jaren, maar de nieuwe aanwas laat enigszins te wensen over. We hebben voor het komende seizoen nog plaats voor ongeveer 10 á 15 senioren. Jeugd mag zich altijd aanmelden om het niveau op peil te houden. Een tendens die bij alle tennisverenigingen valt waar te nemen, bij enkele clubs zelfs in hevige mate. Ook TCU heeft geen wachtlijst meer en dat is toch jarenlang anders geweest. Wellicht dat er voor 1 april nog nieuwe aanmeldingen volgen. 

De kortste dag ligt alweer achter ons. We kunnen nog heerlijk buiten tennissen en de dagen gaan weer lengen. Laten we goed oefenen, zodat we straks weer klaar zijn om te presteren tijdens de competitie en toernooien. Nogmaals, heel veel tennisplezier in 2015!

 

Hans Schoone

zondag 4 januari 2015, 22:20 uur
Discotennis
 Truus van Duin   Jeugd commissie  110x gelezen

Na het succes van vorig jaar, waarbij de initiator Ingmar Bruinsma het disco-tennis voor de jeugd van TV de Dog, TCU en Akersloot op de kaart heeft gezet, volgt er op zondag 25 januari a.s. de tweede editie van dit evenement. Jeugdleden van de deelnemende verenigingen die geboren zijn na 1 januari 2005 kunnen inschrijven voor dit leuke event. Het Discotennis wordt wederom georganiseerd bij Bob's Party & Events (A9 Studio's). Wil je meedoen en ben je geboren na 1 januari 2005? Vul dan het inschrijfformulier in en geef het formulier af bij Ronald Vlieland met het inschrijfgeld van € 7,50.


Download bestanden
DISCOTENNIS 55 KB (97x opgehaald)
zondag 4 januari 2015, 20:54 uur


ABN AMRO World Tennis voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  113x gelezen

ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT MET O.A. THOMAS BERDYCH, GAEL MONFILS, JO-WILFRIED TSONGA EN DE NEDERLANDER JESSE HUTA GALUNG.

Onze club heeft afgelopen september de tweede plaats behaald bij de Deen sponsoractie. Wij hebben daar een prachtig mooi geldbedrag mee gewonnen en willen dit prijzengeld graag delen met onze jeugdleden. Daarom hebben wij bedacht om met de jeugdleden van TV de Dog naar het ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT 2015 in Rotterdam te gaan. Deze speciale editie (Kidsday) is op woensdag 11 Februari a.s. en jij kunt daarbij aanwezig zijn. Een hele mooie gelegenheid om eens mee te maken.

Woensdag 11 februari dus staat Ahoy in het teken van de jongste tennisfans. Zo wordt er een speciale persconferentie voor kinderen georganiseerd, waar jullie alle mogelijke vragen mogen stellen. Verder zijn er natuurlijk signeersessies en aangepaste activiteitenprogramma's op het TENNIS PLAZA en SPORTS PLAZA. Daarnaast is er ook gelegenheid om minimaal twee potjes tennis te zien bij de profs. WIL JIJ EEN KEERTJE BELEVEN HOE HET IS OM TIJDENS HET ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT JOUW FAVORIET LIVE TE ZIEN TENNISSEN? Geef je dan op voor dit evenement. Deelname is geheel gratis. TV de Dog gaat nog kijken of de scholen bereid zijn om jullie vrij te geven voor deze ochtend/middag. Bij voldoende deelname wordt vervoer geregeld met een luxe toeringcar en voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

Zin om mee te gaan naar dit fantastische evenement? GEEF JE DAN OP VIA HET INSCHRIJFFORMULIER (te downloaden en te verkrijgen via Ronald) VOOR 10 JANUARI A.S. (dit iin verband met het reserveren van de kaarten).

DE JEUGDCOMMISSIE REKENT OP JULLIE DEELNAME!


Download bestanden
ABN AMRO 58 KB (87x opgehaald)
zondag 4 januari 2015, 20:00 uur
De beste wensen voor 2015
 Truus van Duin   Jeugd commissie  82x gelezen

2015 is alweer een aantal dagen oud. De kerstdagen en nieuwjaarswisseling zijn voorbij. Namens de jeugdcommissie en trainersstaf wensen wij iedereen de allerbeste wensen voor dit gloednieuwe sportieve jaar. Afgelopen maandag 22 december is  door de jeugdcommissie voor de jeugdleden het XMASevent georganiseerd in samenwerking met Ronald en Sharon. Onder het toeziend oog van ouders/grootouders/verzorgers gingen de kinderen de confrontatie aan met de elementen van het tennisspelletje. Mooie tennispotjes gezien, waarbij het plezier voorop stond.

De winnaars: categorie rood: 1. Daan Wesselink, 2. Anouk Valkering en de troostprijs was voor Wick Baars. In de categorie oranje: 1. Allard Schipper, 2 Liz Buur en de troostprijs voor Isa Groen. Vanaf 11.00 uur was het de beurt aan de kinderen die in groen en geel spelen. ook bij deze categorie prima potjes en daarbij ook complimenten aan Sharon en Ronald die ervoor zorgen dat deze kinderen al een aardig eindje op weg zijn om de toppers van de Dog te worden. In de categorie groen werd er gewonnen door Wouter de Bruin, tweede was Femke Liefting en de troostprijs was voor Milo Pirovano. Bij Geel ging het goud verrassend naar Emiel Huijbens en tweede werd Elisa de Wolff, de troostprijs ging naar Patrick Roelands.

Al met al een zeer geslaagd XMASEVENT, met dank aan Sandra van Egmond, Ronald en Sharon voor de fantastische organisatie.

zondag 4 januari 2015, 19:16 uur
Piet van Sint langs geweest
 Truus van Duin   Jeugd commissie  93x gelezen
Afgelopen woensdag 3 december kregen de allerkleinsten van de Dog bezoek van de Tennispieten. Olv Sharon en Ronald mochten de kinderen hun tennistalent aan de Pieten en de vele ouders/verzorgers laten zien. 35 Kinderen waren dolenthousiast over het bezoek en waren fanatiek in het beoefenen van de diverse opdrachten die zij kregen van de trainers. Tijdens de drinkpauze kregen de kinderen heerlijke pepernoten uitgedeeld en na afloop ontvingen zij allemaal een overheerlijke tractatie. Al met al een zeer geslaagde middag.
woensdag 10 december 2014, 13:15 uur
inschrijving zomerlessen 2015 jeugd/senioren
 Truus van Duin   Trainingscoord.  202x gelezen

Beste Dogleden (jeugd en senioren),

Vanaf heden staat de inschrijving open voor de zomerlessen van 2015. Deze lessen gaan van start in de week van maandag 16 maart 2015. De lessen worden wederom verzorgd door Ronald en Sharon. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijven is mogelijk tot 7 februari 2015. Geef aub ook duidelijk aan wat de voorkeuren zijn, zodat we daar als trainingscoordinator en trainers zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Nogmaals wacht niet te lang want vol=vol en geeft ons de gelegenheid om alles naar tevredenheid in te delen.


Download bestanden
inschrijven zomerlessen 2015 60 KB (253x opgehaald)
inschrijven zomerlessen 2015 jeugd 62 KB (160x opgehaald)
maandag 8 december 2014, 18:46 uur
Clinic groen/geel zeer geslaagd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  119x gelezen
Afgelopen zondagochtend was het de beurt aan de kinderen van TV de Dog, TCU en Akersloot, die in de categorie groen/geel tennissen om te laten zien wat zij konden met de smash en volley. Onder leiding van Ronald, Sharon, Mitchel, Perry, Timo, Rik en Lester kregen de kinderen allerlei oefeningen om de smash en de volley te oefenen. Zo'n 50 kinderen werden vanaf 9.30 uur bezig gehouden door de trainers en hun assistenten. Leuk om te zien hoe de diverse onderdelen van het tennisspelletje behoorlijk goed uitgevoerd werden door de jeugd. Na afloop kreeg een ieder een lekker glaasje limonade en een zakje chips. Een mooi initiatief van de trainers van de clubs om een aantal keer per jaar samen iets te doen voor de jeugdleden. Bedankt hiervoor namens de jeugdcommissie.
maandag 1 december 2014, 18:46 uur
damesracketavond 14 november Pink Ribbon
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  88x gelezen
Dames racketavond 14 november Pink Ribbon

Wat een pech: precies van 19.30 uur tot ongeveer 21,30 uur, toen we de lichten van de baan maar weer uit hadden gezet, regende het deze avond.                                                                                                     MAAR: wat een geweldige vrouwen, want ze waren toch maar bijna allemaal gekomen!!!                                   In allerlei kleurtjes roze, tot en met een racket aan toe, dat ook roze was versierd.                                 Gelukkig had de recreatiecommissie een aantal spelletjes mee genomen en zaten er aan verschillende tafels dames gezellig te spelen. Andere dames zaten lekker te praten, dit alles onder het genot van koffie met roze koeken. de sfeer was prima. De prijs voor de origineelste outfit ging naar twee dames met originele roze petjes.                 Het wilde echter niet droog worden, dus rond 21.30 uur zijn we weer gaan opruimen.                                       De opbrengst voor Pink Ribbon  was toch  nog een mooi bedrag: € 105,-.                                 Daar zal de organisatie blij mee zijn.

Nu op naar de heren racketavond op 12 december! Heren hou de website en de folders in de kantine in de gaten!

De recreatiecommissie.

vrijdag 21 november 2014, 09:17 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
7 Februari
 Haltoernooi (2000-2400 in de sporthal)

 Competitie teams