Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 mei Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
19 apr. Van de voorzitter
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Banken baan 6.jpg
Banken2.jpg
Banken uitpakken.jpg
Meest recente foto's
Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  67x gelezen
Alweer een jonge ondernemer die we als sponsor bij TV de Dog mogen verwelkomen! Dit keer is dat Van Diemen Timmerwerken. Van jongs af aan liep Gijs al op de bouwplaats om zijn vader te helpen, de bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten… Sinds vorig jaar heeft Gijs van Diemen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is zijn bedrijf 'Van Diemen Timmerwerken' een feit. Gijs heeft een brede ervaring opgedaan in het timmerwerk, van het algemene timmerwerk (zoals o.a. ramen, deuren, kozijnen, aanbouw, verbouw, overkappingen, veranda's en dakkapellen) tot het monteren van keukens en het restaureren van monumentale panden. Omdat Gijs en Kristel beiden al een aantal jaartjes :-) zijn verbonden aan TV de Dog, stond sponsoring van de club hoog op hun lijstje. Er hangt nu een reclamebord van 'Van Diemen Timmerwerken' aan het hek naast baan 2 en hier zijn Gijs en Kristel dan ook met recht trots op! Onder de 'Lees meer' button kunnen jullie op de link klikken die jullie naar de website van Van Diemen Timmerwerken verwijst. Wordt nog hard aan gewerkt, maar is binnenkort volledig in de lucht.
zondag 10 mei 2015, 21:20 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  125x gelezen
Beste leden,

Het is alweer half april, de tenniscompetitie draait op volle toeren. Het zomerseizoen is weer goed van start gegaan. En onze club is er klaar voor. Voor 1 april zijn drie projecten afgerond. Het akoestische plafond is door Niels Snijder geplaatst en dat geeft een veel rustiger geluid in het clubhuis. Samen met de led spots en de nieuwe lampen hebben we een gezellige sfeer waar we met zijn allen graag in verblijven. Tenminste dat doet de groeiende baromzet wel vermoeden. En die omzet kunnen we nu goed vastleggen en volgen met het nieuwe kassasysteem dat op 1 april in gebruik is genomen. Dat zal best even wennen zijn voor degenen die bardienst gaan draaien, maar met een beetje goede wil van iedereen gaat dat helemaal goed komen. Teambonnen, pinnen en het opwaarderen van de ledenpas, allemaal nieuwigheden die het onze leden gemakkelijker moeten maken. En als je betaalt met de ledenpas krijg je nog eens 5% korting op de koop toe! Als bestuur hopen we met deze investering dat onze leden in de toekomst met minder cash geld over straat gaan. We hoeven ook niet meer te hoofdrekenen en dat voorkomt fouten. Dat draagt ook weer bij aan een hogere omzet, waarmee het kassasysteem zichzelf op termijn terugverdient.

Tenslotte zijn er half maart 18 nieuwe banken afgeleverd. Dit zien wij als sluitstuk van de renovatie van de tennisbanen. De onderhoudscommissie heeft er een forse klus aan om alle banken te plaatsen en vast te maken aan de grond. Smaken mogen en zullen verschillen, maar zeker is dat er nu een strakke uitstraling ontstaat met allemaal dezelfde banken. Koud of warm aan de bips, we gaan het vanzelf ervaren.

Binnen de club zijn er nu geen grote dossiers, zo was de conclusie tijdens het laatste overleg van het dagelijks bestuur. Alle contributies zijn keurig betaald op één na. Dat mag geen naam hebben op een aantal van een kleine 700. We hebben wederom een record aantal senioren die les nemen bij onze trainers van Tennisschool Kennemerland. Goed dat we onszelf nog steeds willen verbeteren in het edele tennisspel. Er zijn een drietal sponsoren afgevallen, maar gelukkig hebben we nieuwe sponsoren gevonden die de vrijgekomen plekken hebben ingenomen. Zo blijven de inkomsten vanuit sponsoring ook dit jaar op peil. Als we naar de toekomst kijken, dan gaat het bestuur zich buigen over een nieuw beleidsplan dat voor de jaren 2016 tot en met 2020 van toepassing zal zijn. Werkgroepen gaan geformeerd worden en bijdragen vanuit onze leden zijn meer dan welkom. Dus wordt jij gevraagd voor een werkgroep, doe vooral mee en laat jouw stem horen.

Ik wens alle competitieteams veel succes in de verschillende competities en natuurlijk rekenen we op een paar kampioenen, zodat we op de slotavond reden tot feest hebben. En iedereen die gewoon een lekker balletje wil slaan, is meer dan welkom op ons fraaie tennispark. Bovendien kunnen we nog een paar leden plaatsen, dus als iemand in jullie omgeving geïnteresseerd is om te gaan tennissen, introduceer diegene bij de Dog. Zo blijven we samen lekker bezig om ons cluppie te verbeteren en verder uit te breiden.

Hans Schoone

                                          

                                                           Meer foto's in de fotogalerij

 

zondag 19 april 2015, 10:13 uur
Welboren Financieel Advies nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  103x gelezen

Vanaf dit seizoen is René Welboren met zijn bedrijf Welboren Financieel Advies sponsor bij TV de Dog. Welboren Financieel Advies is sinds 2009 gevestigd aan de Middelweg 2A naast Q-Bus Makelaars. Het bedrijf geeft advies over hypotheken, verzekeringen en overige financiële zaken.

René is niet alleen financieel adviseur maar draagt het tennisspel een warm hart toe. Zelf is hij (nog) lid bij TC Uitgeest, maar is graag en regelmatig bij onze vereniging te vinden. Zo sponsort hij al enige jaren het Lands Open Dog Dubbeltoernooi en doet ook actief aan het toernooi mee. 

Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u er één afsluiten of heeft u vragen over uw verzekeringen? Loop dan eens bij het kantoor aan de Middelweg binnen. René is u graag van dienst. Bellen kan ook 0251-860212 of kijk op de website door middel van de link onder de 'Lees meer' button.

zondag 29 maart 2015, 13:22 uur
Niels Snijder Interieur en Afbouw nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  129x gelezen
Ons lid Niels Snijder is vorig jaar voor zichzelf begonnen onder de naam Snijder Interieur en Afbouw. Hij maakt speciaal meubilair voor bedrijven en particulieren. Niels heeft jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven met houtbewerking en het vervaardigen en plaatsen van interieur. Op zijn Facebook pagina staan verschillende van zijn projecten, zoals tafels, keukens en badkamermeubelen. Om meer bekendheid te krijgen onder onze leden is Niels Snijder Interieur en Afbouw sponsor geworden van TV de Dog. Zijn reclamebord is te bewonderen naast baan 2.
zondag 29 maart 2015, 11:51 uur


Voorjaarscompetitie 2015
 Truus van Duin   Technische comm.  189x gelezen

Beste leden, over 3 weken is het weer zover, dan begint de voorjaarscompetitie voor jullie. Dit betekent dat er vanaf vrijdag 3 april a.s. wekelijks op verschillende dagen competitie wordt gespeeld. Dit houdt ook in dat er op deze competitiedagen niet altijd vrij getennist kan worden. Houd hier rekening mee. Voor de zaterdag en zondag is er een baanschema gemaakt, zodat een ieder kan zien wanneer de wedstrijden zijn gepland. Omdat het op zaterdag vaak heel druk is, vragen wij jullie dan ook om op tijd aanwezig te zijn en op tijd te starten. Het baanschema hangt er niet voor niets, dus verzoeken wij jullie dringend om dit schema aan te houden. Uitsluitend de VCL'er kan tijdens de competitiedag bepalen of er wordt afgeweken van het speelschema. Via de aanvoerders worden de competitiebescheiden komende donderdagavond uitgereikt en daarbij wordt ook nog informatie gevoegd over bv. aanvangstijden, invoeren uitslagen, reglementen, enz. Mochten er onverhoopt toch nog vragen of andere dringende zaken zijn, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met Koen Cornelisse of Truus van Duin.

Heel veel tennisplezier toegewenst, geniet van ons mooie park en verwelkom onze tegenstanders op de bekende gastvrije DOGWIJZE.


Download bestanden
baanindeling zaterdag competitie 2015 20 KB (288x opgehaald)
baanindeling zondag competitie 2015 15 KB (142x opgehaald)
zondag 15 maart 2015, 17:33 uur
Mitchel van Rijnbach nieuwe trainer bij TV de Dog
 Hans Schoone   Bestuur  249x gelezen

Komend seizoen is er een derde trainer actief bij onze vereniging namens Tennisschool Kennemerland. Mitchel van Rijnbach neemt vanaf half maart de lessen op de maandag- en donderdagavond voor zijn rekening. Hij neemt een aantal uren van Sharon over die meer uren les wil geven. Daar was bij de Dog geen ruimte voor, zodat Sharon voor meer uren bij een andere vereniging is ingedeeld. Mitchel is voor velen al geen onbekende meer, omdat hij het afgelopen half jaar stage bij Ronald heeft gelopen en spelenderwijs kennis heeft gemaakt met onze vereniging en leden. Onder de 'Lees meer' button stelt Mitchel zichzelf verder aan jullie voor. Het bestuur wenst Mitchel veel succes. 

                                                                    

zondag 15 maart 2015, 14:29 uur
Trainingstijden staan online
 Truus van Duin   Trainingscoord.  334x gelezen

Beste lessers,

Vanaf heden staan de trainingstijden voor zowel senioren als junioren online. Dit voorjaar worden de lessen verzorgt door Ronald, Sharon en Mitchel. (Mitchel heeft afgelopen winterperiode stage gelopen bij Ronald en is door de tennisschool toegevoegd als nieuwe trainer). Daar zijn wij heel blij mee en Mitchel zal op maandag/donderdagavond de lessen geven.  Door een record aantal aanmeldingen bij de senioren, is het niet helemaal gelukt om een ieder op de door hem/haar gewenste dag, tijd of trainer in te delen. Groepen van 4 personen krijgen 15 lessen van 40 minuten, groepjes van 3 hebben 12 weken van 40 minuten en als je met 2 personen lest, krijg je 12 weken van 25 minuten.  Wij vragen jullie begrip voor de gemaakte keuzes. Mocht je naam er niet tussen staan of ben je het niet eens met de indeling gelieve UITSLUITEND EN ALLEEN de desbetreffende trainer te informeren en NIET de trainingscoördinatoren.  De trainingscoördinatoren en trainers wensen jullie allen zeer veel tennisplezier toe de komende periode.

Voor eventuele verdere informatie:

Ronald Vlieland: 06-41720590, Sharon Krop: 06-23664952, Mitchel van Rijnbach: 06-31966715

zondag 1 maart 2015, 13:00 uur
winterracketavond en verslag haltoernooi
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  150x gelezen

Winterracketavond op vrijdag 13 maart

Hierbij nodigen we jullie uit voor de laatste partnerracketavond van deze winter. We beginnen om 19.30 uur met koffie en wat lekkers erbij.

Je speelt de hele avond met dezelfde partner. Deze avond kan je ook een introducee meenemen. Je kunt ook alleen komen, dan zoeken wij een partner voor je. Van te voren inschrijven voor deze avond is niet nodig.

Verslag haltoernooi op zaterdag 7 februari

Het aloude haltoernooi heeft alweer plaats gevonden. Dit toernooi is ooit georganiseerd om alle tennissers van de Dog na een winterpauze weer eens lekker met elkaar te laten tennissen. In die tijd hadden we nog gravelbanen en kon er in de winter niet worden getennist, vandaar.

Maar oude gewoontes moet je niet altijd willen veranderen, soms zijn het hele goede gewoontes. Vandaar dat de recreatiecommissie nog ieder jaar dit toernooi organiseert op de eerste zaterdag in februari.

Het blijkt ook nog steeds in goede smaak te vallen want er waren 24 enthousiaste deelnemers die de strijd tegen elkaar op sportieve wijze aangingen.

Het waren dan ook pittige wedstrijden, waarbij een aantal topspelers zich lekker uitleefden: de ballen vlogen soms om je oren. Maar er werd ook rekening gehouden met de minder sterke spelers, zodat ook zij een leuke wedstrijd konden spelen.

Al met al weer een geslaagde avond met dank aan de goede verzorging in de hal.

De recreatiecommissie

zondag 15 februari 2015, 15:08 uur
Inschrijving bardiensten seizoen 2015 -2016
 Jan Buursma   Bestuur  414x gelezen
Beste leden van TV De Dog,

Het is weer zover! Vanaf morgen kunnen jullie de twee verplichte bardiensten voor seizoen 2015-2016 in de bardienstplanner invullen. Net zoals vorig jaar worden de pasjes voor het nieuwe seizoen pas afgegeven als de bardiensten zijn ingevuld of afgekocht.

Op de website van De Dog kunnen jullie het volledige barreglement lezen (via de link “reglement” op het blad waar je ook je bardiensten invult). Hierin staan de afspraken over het lopen van een bardienst vermeldt. Ook staat daarin vermeld welke leden van de bardiensten zijn vrijgesteld.

Je kan als alternatief voor het lopen van een bardienst ook iets anders voor de club doen.

Wij hebben vacatures: 

 

4 enthousiaste leden die op het moment dat een bardienst op het laatste moment niet kan worden ingevuld tegen vergoeding een bardienst kunnen lopen.

4 mensen die de frituur willen schoonmaken

2 sleuteladressen (uit de buurt van de tennisbaan)

1 voorzitter van de technische commissie

1 bardienst beheerder

 

Je kunt je belangstelling hiervoor voor10 maart aangeven bij Jan Buursma via e-mail: Barcommissie@tvdedog.nl

Als aan de inschrijvingsverplichting is voldaan kunnen de pasjes worden afgehaald in het clubhuis op:

14 maart  van 12.00 tot 13.30

19 maart  van 19.30 tot 20.30

24 maart  van 19.30 tot 20.30

Bij de uitreiking van de pasjes ontvangen jullie informatie over het barregelement (alcoholgebuik in sportkantines).

 

Met vriendelijke groet,

Het BestuurDownload bestanden
Handleiding bardienst planning voor leden 851 KB (292x opgehaald)
Handleiding voor leden voor het plannen van een bardienst
zaterdag 14 februari 2015, 11:44 uur
Herenracketavond ALS 2014
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  181x gelezen

Herenracketavond 12 december 2014

Eindelijk dan een verslag van de zeer geslaagde herenracketavond op 12 december 2014. Na de hele dag regen, was het gelukkig in de avond droog!!

De kantine was gevuld met 20 mannen, allemaal vol energie om lekker te gaan tennissen en… te drinken voor het goede doel! Om 20 uur startte de recreatiecommissie met een welkomstwoordje met een  enthousiast en hartelijk welkom, vooral ook omdat we heel blij waren met zo’n grote opkomst!! Tevens heeft de commissie het goede doel van deze avond Stichting ALS Nederland warm aanbevolen. Er waren veel aanwezigen bij die ook speciaal waren gekomen omdat ze deze Stichting  graag wilden sponsoren. Rond 20.00 uur gingen de heren lekker tennissen en toen we hen de tweede ronde meteen door lieten spelen werd er gezegd: “Ja, als jullie geld willen ophalen, moeten jullie ons ook even lekker een biertje laten drinken…”. Dat deden we dus maar meteen na de tweede ronde. Maar er werd toch ook nog een derde ronde gespeeld, die nu erg goed liep met een lekker biertje achter de kiezen. Na afloop is er gezellig nagezeten.We hebben een bedrag van 267,50 kunnen overmaken aan de Stichting ALS. Dit mede omdat het bestuur de helft van de baromzet heeft geschonken.

De recreatiecommissie heeft ervaren dat een racketavond met een goed doel als uitgangspunt, warme belangstelling heeft van veel leden. Zowel bij de dames- als bij de herenavond was er een grote opkomst. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar.

De recreatiecommissie.

zaterdag 10 januari 2015, 13:59 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 April - 24 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

3 April - 29 Mei
 Voorjaarscompetitie jeugd vrijdagmiddag 2015: GEEL11t/m17, mix,jongens,meisjes, start v/a 16.00 uur
 Voorjaarscompetitie jeugd vrijdagmiddag 2015: GEEL11t/m14, mix,jongens,meisjes, start v/a 16.00 uur

3 April - 5 Juni
 KNLTB vr avondcompetitie (3/4; 10/4; 17/4; 24/4; 1/5; 15/5; 29/5) inhalen (14/5; 22/5; 5/6)
 KNLTB vr morgencompetitie (3/4; 10/4; 17/4; 24/4; 1/5; 15/5; 29/5) inhalen (14/5; 22/5; 5/6)

4 April - 30 Mei
 Voorjaarscompetitie jeugd zaterdag 2015: GEEL11t/m17, mix, jongens, meisjes
 Voorjaarscompetitie jeugd zaterdag 2015: GEEL11t/m14, mix, jongens, meisjes

4 April - 6 Juni
 KNLTB zaterdag competitie (4/4; 11/4; 18/4; 25/4; 9/5; 16/5; 30/5) inhalen (14/5; 23/5; 6/6)
 KNLTB za avondcompetitie (4/4; 11/4; 18/4; 25/4; 9/5; 16/5; 30/5) inhalen (14/5; 23/5; 6/6)

6 April - 7 Juni
 KNLTB zondag competitie (6/4(ma); 12/4; 19/4; 26/4; 10/5; 17/5; 31/5) inhalen(14/5; 25/5; 7/6)

7 April - 2 Juni
 KNLTB di morgencompetitie (7/4; 14/4; 21/4; 28/4; 12/5; 19/5; 26/5) inhalen (14/5; 25/5; 2/6)

8 April - 27 Mei
 Voorjaarscompetitie Groen woensdagmiddag (8/4; 15/4; 22/4; 29/4; 13/5; 20/5; 27/5)

7 Juni - 7 Juni
 Jeugdcompetitie 2015 Worldtour Rood/Oranje

20 Juni
 Invitatietoernooi Summertime (1900-2300)

20 Juni - 21 Juni
 Wea Open Dog kids Event rood/oranje/groen

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Vrijdag Meisjes
 Zondag Jongens