Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 okt. Van de voorzitter
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  10x gelezen

Beste leden,

 

De zomer lijkt nu echt voorbij. Het mooie weer blijft nu even achterwege, maar duurde gelukkig net lang genoeg om De Leeuw van Uitgeest voor de tweede keer onder zonnige omstandigheden te laten verspelen. En dat droeg zeker bij aan de gezelligheid. Zeker op zondag waar oude LP's van stal werden gehaald door Rob van Leeuwen die als een volleerd DJ iedereen vermaakte. En over zon hadden we deze zomer niet te klagen, drie weken lang waren de omstandigheden perfect tijdens de clubkampioenschappen. Bij het Open Dogtoernooi was het weer minder dan voorgaande edities, maar verliep uiteindelijk toch ook voorspoedig. Het grootste compliment voor de vereniging is dat er tijdens de verschillende activiteiten niemand heeft geklaagd over het tennissen op de nieuwe banen. Vooraf dachten we aan een overgangsjaar waarbij de nieuwe banen erg zanderig zouden zijn en langdurig ingespeeld moesten worden. Dat is achteraf gelukkig erg meegevallen.

Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer opgestart. Er wordt enthousiast gelest, de winterdubbels zijn weer gestart en er wordt veel vrij gespeeld. 

Verder is alles goed op orde in en rond het clubhuis. Nieuwe gordijnen worden binnenkort opgehangen. Voor komend jaar staan er nog nieuwe banken op het programma en er wordt door het bestuur onderzocht of de opslagruimtes van de bar-, onderhoudscommissie en trainers slimmer ingericht kunnen worden.

De financiële positie van de vereniging wordt inmiddels gemonitord met een nieuw boekhoudprogramma. Onze penningmeester heeft behoorlijk moeten wennen en heeft veel uren geïnvesteerd, maar hij gaat straks profiteren met betere overzichten en efficiënte processen van factureren. Oud of nieuw systeem, we stevenen wederom af op een mooi resultaat over 2014 als de voortekenen ons niet bedriegen. En dat stemt tot tevredenheid, zeker omdat er ook dit jaar de nodige uitgaven zijn gedaan aan verbetering van ons tennispark en clubhuis.

Geniet allemaal van een mooi najaar met hopelijk veel rustig herfstweer, zodat we nog lang kunnen profiteren van windstille tennisavonden. Commissieleden, vrijwilligers en sponsoren ontvangt het bestuur graag op de jaarlijkse vrijwilligersavond waarbij wij samen het glas heffen en terug kijken op alweer een mooi tennisjaar.

 

Hans Schoone


maandag 20 oktober 2014, 20:30 uur
INSTUIF voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  79x gelezen
Volgende week woensdagmiddag in de herfstvakantie van 13.00 tot 15.00 uur is er een instuif voor alle jeugdleden van de Dog. Deze instuif is in sporthal de Zien en staat onder leiding van Ronald. Neem allemaal een vriendje/vriendinnetje mee die nog geen lid is van de Dog en kom lekker tennissen in de sporthal. De koffie/thee/limonade staat klaar. Ook de ouders zijn van harte welkom. Het doel van deze middag is om niet leden te stimuleren te gaan tennissen.
woensdag 8 oktober 2014, 14:28 uur
2de editie De Leeuw van Uitgeest zeer geslaagd
 Truus van Duin   Bestuur  148x gelezen
Afgelopen zaterdag 4 oktober is de 2de editie van de LEEUW VAN UITGEEST van start gegaan op ons tennispark..  Het tennistoernooi  voor en door de leden van TV de Dog en TCU. Vorig jaar heeft de Dog de eerste editie van de Leeuw gewonnen en mocht daarom ook het hele jaar de trofee in huis houden en zich de LEEUW VAN UITGEEST noemen. Nadat de groep deelnemers op de foto werden genomen door MARIE-JOSIE HOOGEBOOM werd de officiële opening van dit tennistoernooi  gedaan door onze burgemeester Theo van Eijck. Hij memoreerde dat het fantastisch is dat een dorp als Uitgeest, twee tennisverenigingen heeft die een initiatief hebben genomen om de LEEUW VAN UITGEEST te laten ontstaan. Na de opening werd er een aanvang genomen met de wedstrijden. Onder leiding van Marcel Veldhuis en Anouk van Duin waren de deelnemers ingedeeld en konden zij hun potjes tennis afwerken. Het weer zat mee, aardig wat publieke belangstelling en tijdens de pauze werden de deelnemers getracteerd op een heerlijk broodje bratwurst mit sauerkraut en nadat de laatste potjes gespeeld waren, kon men zich opmaken voor de feestavond die muzikaal werd omlijst door de BIERGARTEN BOYS. Zondagochtend onder een stralend zonnetje ging om 10.00 uur het toernooi voor de tweede dag van start. Op deze tweede dag, werden de laatste rondes afgewerkt, zodat we met zijn allen konden toewerken naar de GRANDE FINALE. De einduitslag van dit tweedaags festijn eindigde in een gelijke stand, zodat er een beslissing moest komen, wie uiteindelijk met de eer en trofee ging strijken. Door middel van loting werd er een super tiebreak gespeeld door de heren Martijn Veen en Cees Buur van TV de Dog en John Putter en Jeroen Schoorel van TCU. Deze werd afgetekend gewonnen door Martijn en Cees, dus kwam TV de Dog wederom als winnaar uit de bus. Een mooi resultaat en zodoende blijft de titel van de LEEUW VAN UITGEEST en de trofee nog een jaar bij TV DE DOG. Een compliment voor de organisatie  die er weer voor gezorgd heeft, dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. JAN, ANOUK, MARCEL, PETER, ROBERT, KARIN, HANS EN TRUUS het was in één woord fantastisch wat jullie hebben gedaan voor deze twee clubs. Gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit het was dit weekend allemaal te vinden tijdens de 2de editie van de LEEUW. Volgend jaar alweer de 3de editie van dit toernooi en wordt gehouden in het eerste weekend van oktober 2015 bij TCU. Alle deelnemers bedankt voor jullie inbreng en graag tot volgend jaar.

 

zondag 5 oktober 2014, 21:42 uur
Opzeggen lidmaatschap
 Ben de Vries   Ledenadministratie  95x gelezen

Als er behoefte bestaat om het lidmaatschap van onze vereniging te beëindigen, dan moet dat op de volgende manier gebeuren.

Omdat in november al gestart moet worden met de werving van nieuwe leden, is het noodzakelijk dat

uiterlijk 1 november 2014

schriftelijk of via e-mail of via de website de opzegging van het lidmaatschap aan de ledenadministratie wordt doorgegeven. Volstaan kan worden met het opgeven van de naam en het achtcijferige lidmaatschapsnummer van de KNLTB (zie tennispasje).

Opzeggingen die na voornoemde datum worden ontvangen, kunnen leiden tot het in rekening brengen van de kosten. Deze kosten worden voornamelijk veroorzaakt door het feit dat we niet in staat zijn geweest nieuwe leden in uw plaats aan te trekken (gemis aan contributie) en door de afdracht aan de KNLTB.

Uiteraard kan je nog tot 1 april 2015 gebruik maken van het tenniscomplex.

De ledenadministratie:

Ben de Vries

Prinses Irenelaan 24

1911 HW  Uitgeest

Telefoon: 0251-315292

e-mail: leden@tvdedog.nl

donderdag 25 september 2014, 23:08 uur


DEEN SPONSORACTIE
 Truus van Duin   Jeugd commissie  74x gelezen
De derde week van de Deen Sponsoractie loopt inmiddels en wij hebben uit handen van de filiaalmanager van Deen de eerste 15 trainingspakken voor de jongste jeugd mogen ontvangen. Aan het eind van de actie zullen er nog weer 15 pakken worden weggeven. Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee en bedanken Deen hiervoor. Op dit moment staan wij in de score bovenaan en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar U kunt nog steeds uw boodschappen doen bij Deen en de munten die U krijgt bij bepaalde artikelen in de koker deponeren van onze club TV de Dog. Het geldbedrag wat wij als vereniging uiteindelijk zullen krijgen, zullen we besteden aan de jeugd van TV de Dog.
woensdag 24 september 2014, 14:40 uur
AFTER SUMMER EVENT ZEER GESLAAGD
 Truus van Duin   Jeugd commissie  35x gelezen
Afgelopen weekend was het AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd.  Olv. de jeugdcommissie en de trainers Ronald en Sharon en stagiair Mitchel was er een overnachting op het park. Daarnaast werd er een zevenkamp gehouden waarbij de kinderen hun vaardigheden moesten tonen. Na dit alles gingen de kinderen de baan op om hun tenniskunsten te vertonen. Ondertussen werd het kampvuur aangestoken en als slot van een actieve avond gingen de groepen touwtrekken. Hierbij werd heel veel strijd geleverd, ook de begeleiding deed mee. Rondom het kampvuur deden de kinderen het muziekspel, dwz zoveel mogelijk hollandse liedjes op papier zetten en dan zingen. Na dit alles werd de uitslag bekend gemaakt van de zevenkamp en de winnaars kregen een bioscoopbon en een heerlijke zak popcorn. Toen was het tijd om de bedden op te maken en natuurlijk mocht het kussengevecht niet ontbreken. Moe maar voldaan gingen de kinderen en de begeleiding slapen!!! Uiteindelijk duurde het tot drie uur voordat een ieder rustig was en sliep. De volgende ochtend om half 8 werden de kinderen gewekt zodat ze na zich aangekleed te hebben samen konden ontbijten. Daarna werden de kinderen  bezig gehouden met tennis oefeningen door Ronald, Sharon en Mitchel. Rond de klok van half 10 kregen we bezoek van de filiaalmanager van Deen, want die kwam de beloofde trainingspakken voor de jongste jeugd brengen. Iedereen hartstikke blij en rond de klok van 10 uur werden de kinderen opgehaald door hun ouders. Alle kinderen kregen nog een gevuld tasje mee als dank voor hun deelname aan dit AFTER SUMMER EVENT. Al met al kunnen we concluderen dat het een zeer geslaagd EVENT is geworden en dank aan NICO, TIM, THOMAS, TESSA, ANOUK, MIC, LARS, NIELS, DAAN, RONALD, SHARON EN MITCHEL voor de organisatie en hulp.
woensdag 24 september 2014, 13:57 uur
Winnaars clubkampioenschappen 2014
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  120x gelezen

Nadat vorige week zondag de finales waren gespeeld door de jeugd, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de senioren. Drie weken lang zijn de wedstrijden in de poules afgewerkt, zodat er daarna via de afvalschema's bepaald kon worden uit er uiteindelijk de finales mochten spelen.

Er deden dit jaar weer veel leden mee en het was goed om te zien dat er ook zeer veel nieuwe leden de moeite hadden genomen om zich in te schrijven.

Gedurende het hele toernooi waren de weergoden ons goed gezind en zo ook tijdens de finaledag. Vanaf 14.00 uur werden de finales gespeeld in diverse categorieën. De uiteindelijke winnaars gingen uiteraard op de foto, zodat zij het hele jaar kunnen schitteren op de inmiddels zeer gewilde Wall of Fame in ons clubhuis.

Na de prijsuitreiking kon de feestavond beginnen en onder leiding van de band Morgan ging een groot deel van het publiek los op de muziek.

De wedstrijdcommissie kijkt terug op zeer geslaagde clubkampioenschappen en bedankt iedereen voor zijn/haar deelname. 

 De uitslagen van de finales treft u aan in de bijlage 


Formulieren
Winnaars clubkampioenschappen
maandag 15 september 2014, 12:01 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014 van start
 Truus van Duin   Jeugd commissie  85x gelezen
Afgelopen zaterdag is de Deen sponsoractie van start gegaan. De actie loopt van 7 september tot en met 18 oktober en het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk munten sparen (die je bij bepaalde artikelen ontvangt). De vereniging met de meeste munten ontvangt ook het meeste geld.  Onze club werd afgelopen zaterdag dus bezocht door de filiaalmanager van Deen en wij kregen als tractatie een aantal blikken met heerlijke KAMPIOENSKOEKEN!! Ook waren er 15 jeugdleden (op uitnodiging) die onder leiding van Ronald hun kunsten mochten vertonen. Mooi om te zien hoe enthousiast onze kinderen een aantal oefeningen deden. De komende weken zal Deen elke keer met een verrassing komen voor de club. A.s. zaterdag zullen deze 15 jeugdleden aanwezig zijn bij Deen om dan een trainingspak in ontvangst te nemen.  Ook zullen wij deze zaterdag aanwezig zijn bij Deen om onze club te promoten en wij willen natuurlijk dat iedereen dan zijn/haar boodschappen doet bij Deen zodat wij MUNTEN kunnen scoren. 
woensdag 10 september 2014, 10:28 uur
Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
 Hans Schoone   Open Dog comm.  221x gelezen
Ondanks het wat mindere weer mag de organisatie weer spreken van een geslaagd Lands Open Dogtoernooi. Week 33 staat normaal garant voor mooi weer, maar dit keer lieten de weergoden ons enigszins in de steek. Want het weer had veel beter kunnen zijn, maar natuurlijk ook veel slechter. Tot de finaledag viel de regen mee en stond er enkele dagen een stevige wind. Alleen op donderdag zijn er vanwege een heftige bui drie partijen in de hal gespeeld. De finaledag begon erg nat, maar kon gelukkig met zonnig weer afgesloten worden. Slechts vijf finales zijn uitgeweken naar de tennishal.

De organisatie kijkt terug op een mooie week met veel spannende potten en leuke thema's. De Lichtjesavond op donderdag sprong eruit met een feeërieke sfeer op het park door de vele waxinelichtjes, fakkels en lichtkubussen van Ledsko met gelukkig windstil weer. Natuurlijk mag de feestavond niet onvermeld blijven met een fantastische band The Dublicators die het reggae thema perfect invulden. De week werd gestart met een Turkse en Hollandse avond met een heerlijke courgettesoep van de Jacobshoeve uit Bakkum. Als afsluiter doet de Duitse dag op zaterdag het altijd goed met de tafeldames in echte dirndels en natuurlijk volop braadworsten. Op de finaledag werden de spieren van de finalisten nog even losgemaakt door Kim van der Linden van Fysiotherapie Sportplan en konden spelers en publiek zich warmen aan een echte kop koffie ter plekke klaargemaakt door een heuse Barista. Zo is een toernooiweek weer voorbij gevlogen en neemt de toernooleiding even rust om straks weer vol elan te beginnen met de plannen voor de editie van 2015. Onder de 'Lees meer' button staan de uitslagen van alle finales.

                                              

                                Finalisten met hun kinderen in de armen       Tschüß von Wendy und Nicole 

                                Het lijkt het Nederlands elftal wel! 

                                Meer foto's zijn te zien in de foto galerie 

dinsdag 19 augustus 2014, 06:30 uur
Inschrijven wintercompetitie 2014-2015
 Martijn Hemmer   Technische comm.  369x gelezen

Het 28e Open Dog Toernooi is inmiddels voorbij en de clubkampioenschappen staan te trappelen! Ook is weer tijd om je in te schrijven Winter (Buiten) Competitie 2014/2015. Stel een team samen en geef dat team op.

Er wordt op zaterdag, zaterdagavond en zondag competitie gespeeld. Zaterdag en zondag vangen de wedstrijden tussen 09:00 en 16:00 uur aan en op zaterdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur. De speeldagen zijn hieronder te downloaden. Noteer deze alvast in uw agenda als speler of publiek! In een poule van acht teams speel je 3 of 4 keer thuis en 3 of 4 keer uit.

Om in te schrijven kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Ieder team kan zich opgeven door het inschrijfformulier te downloaden en te mailen aan Één formulier per team is voldoende.

Inschrijven kan tot 2 september a.s.

Kosten en ballen:
Per seniorenteam wordt een bijdrage in de kosten voor deelname aan de competitie gevraagd. Deze zullen (per team) verschillen, het bedrag bestaat uit EUR 35, 99 inschrijfgeld KNLTB plus de kosten voor ballen (afhankelijk van de keuze voor de XLD of Dunlop tennisbal). Voor dit bedrag geeft de teamcaptain middels de inschrijving goedkeuring voor een eenmalige incasso.


Download bestanden
Inschrijfformulier wintercompetitie 2014-2015 61 KB (151x opgehaald)
Data wintercompetitie 2014-2015 9 KB (115x opgehaald)
maandag 18 augustus 2014, 20:16 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
25 Oktober
 Vrijwilligersavond (2000-2400)

2 November
 Jeugdcompetitie 2014 World on Tour Rood/Oranje

14 November
 Winter Racketavond Ladies Only (2000-2300)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren