Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
14 feb. Inschrijving bardiensten seizoen 2015 -2016
4 jan. Van de voorzitter
8 dec. inschrijving zomerlessen 2015 jeugd/senioren
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Kind-Oudertoernooi voor de jeugd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  55x gelezen
Zoals elk jaar organiseert de jeugdcommissie wederom haar altijd gezellige Kind-Oudertoernooi. Dit event vindt plaats op zondag 22 Maart a.s. en is bedoeld voor die kinderen die nog op de basisschool zitten en lid zijn van onze club. Vindt je het leuk om samen met je Vader, Moeder, Opa, Oma of je Buurman/vrouw(hoeft niet perse lid te zijn van onze club)een paar leuke potjes te tennissen geef je dan via het inschrijfformulier op voor dit toernooitje. Ook diegenen die nog niet zo goed kunnen tennissen of nog maar net lid zijn kunnen gewoon meedoen. De jeugdcommissie rekent op jullie.

Download bestanden
Kind-Oudertoernooi 2015 30 KB (12x opgehaald)
donderdag 26 februari 2015, 16:56 uur
winterracketavond en verslag haltoernooi
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  45x gelezen

Winterracketavond op vrijdag 13 maart

Hierbij nodigen we jullie uit voor de laatste partnerracketavond van deze winter. We beginnen om 19.30 uur met koffie en wat lekkers erbij.

Je speelt de hele avond met dezelfde partner. Deze avond kan je ook een introducee meenemen. Je kunt ook alleen komen, dan zoeken wij een partner voor je. Van te voren inschrijven voor deze avond is niet nodig.

Verslag haltoernooi op zaterdag 7 februari

Het aloude haltoernooi heeft alweer plaats gevonden. Dit toernooi is ooit georganiseerd om alle tennissers van de Dog na een winterpauze weer eens lekker met elkaar te laten tennissen. In die tijd hadden we nog gravelbanen en kon er in de winter niet worden getennist, vandaar.

Maar oude gewoontes moet je niet altijd willen veranderen, soms zijn het hele goede gewoontes. Vandaar dat de recreatiecommissie nog ieder jaar dit toernooi organiseert op de eerste zaterdag in februari.

Het blijkt ook nog steeds in goede smaak te vallen want er waren 24 enthousiaste deelnemers die de strijd tegen elkaar op sportieve wijze aangingen.

Het waren dan ook pittige wedstrijden, waarbij een aantal topspelers zich lekker uitleefden: de ballen vlogen soms om je oren. Maar er werd ook rekening gehouden met de minder sterke spelers, zodat ook zij een leuke wedstrijd konden spelen.

Al met al weer een geslaagde avond met dank aan de goede verzorging in de hal.

De recreatiecommissie

zondag 15 februari 2015, 15:08 uur
Inschrijving bardiensten seizoen 2015 -2016
 Jan Buursma   Bestuur  182x gelezen
Beste leden van TV De Dog,

Het is weer zover! Vanaf morgen kunnen jullie de twee verplichte bardiensten voor seizoen 2015-2016 in de bardienstplanner invullen. Net zoals vorig jaar worden de pasjes voor het nieuwe seizoen pas afgegeven als de bardiensten zijn ingevuld of afgekocht.

Op de website van De Dog kunnen jullie het volledige barreglement lezen (via de link “reglement” op het blad waar je ook je bardiensten invult). Hierin staan de afspraken over het lopen van een bardienst vermeldt. Ook staat daarin vermeld welke leden van de bardiensten zijn vrijgesteld.

Je kan als alternatief voor het lopen van een bardienst ook iets anders voor de club doen.

Wij hebben vacatures: 

 

4 enthousiaste leden die op het moment dat een bardienst op het laatste moment niet kan worden ingevuld tegen vergoeding een bardienst kunnen lopen.

4 mensen die de frituur willen schoonmaken

2 sleuteladressen (uit de buurt van de tennisbaan)

1 voorzitter van de technische commissie

1 bardienst beheerder

 

Je kunt je belangstelling hiervoor voor10 maart aangeven bij Jan Buursma via e-mail: Barcommissie@tvdedog.nl

Als aan de inschrijvingsverplichting is voldaan kunnen de pasjes worden afgehaald in het clubhuis op:

14 maart  van 12.00 tot 13.30

19 maart  van 19.30 tot 20.30

24 maart  van 19.30 tot 20.30

Bij de uitreiking van de pasjes ontvangen jullie informatie over het barregelement (alcoholgebuik in sportkantines).

 

Met vriendelijke groet,

Het BestuurDownload bestanden
Handleiding bardienst planning voor leden 851 KB (127x opgehaald)
Handleiding voor leden voor het plannen van een bardienst
zaterdag 14 februari 2015, 11:44 uur
Trainingsdagen voor competitieteams
 Truus van Duin   Technische comm.  104x gelezen

Beste competitie spelers (senioren) van TV de Dog,

Op initiatief van Ronald Vlieland wordt er de komende tijd trainingssessies gehouden voor competitiespelers. Ronald heeft vooraf de competitieteams gepolst en de meeste teams waren zeer enthousiast. Deze training geldt alleen voor diegenen die voorjaarscompetitie gaan tennissen bij de senioren.

Er is geen verplichting en je hoeft je ook nergens op te geven.

Jouw team staat op een bepaald tijdstip ingeroosterd (zie exel bestand).

Per training betaal je slechts € 3,- en wordt er getraind op enkelspel en natuurlijk ook dubbelspel varianten.

Op deze dagen kan je niet vrijspelen omdat er op zes banen tegelijk getraind word.

De datums voor deze voorbereiding op de competitie zijn: zaterdag 28-2, 7-3, 14-3, 21-3 en 28,3 en dit gebeurt van 9.00 tot 13.00!

Doe vooral mee, het is een perfecte voorbereiding op de competitie die jullie gaan spelen.

 

Vriendelijke groet,

Technische commissie en trainers Download bestanden
competitie training tijden en datums 39 KB (236x opgehaald)
dinsdag 10 februari 2015, 22:42 uur


Herenracketavond ALS 2014
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  101x gelezen

Herenracketavond 12 december 2014

Eindelijk dan een verslag van de zeer geslaagde herenracketavond op 12 december 2014. Na de hele dag regen, was het gelukkig in de avond droog!!

De kantine was gevuld met 20 mannen, allemaal vol energie om lekker te gaan tennissen en… te drinken voor het goede doel! Om 20 uur startte de recreatiecommissie met een welkomstwoordje met een  enthousiast en hartelijk welkom, vooral ook omdat we heel blij waren met zo’n grote opkomst!! Tevens heeft de commissie het goede doel van deze avond Stichting ALS Nederland warm aanbevolen. Er waren veel aanwezigen bij die ook speciaal waren gekomen omdat ze deze Stichting  graag wilden sponsoren. Rond 20.00 uur gingen de heren lekker tennissen en toen we hen de tweede ronde meteen door lieten spelen werd er gezegd: “Ja, als jullie geld willen ophalen, moeten jullie ons ook even lekker een biertje laten drinken…”. Dat deden we dus maar meteen na de tweede ronde. Maar er werd toch ook nog een derde ronde gespeeld, die nu erg goed liep met een lekker biertje achter de kiezen. Na afloop is er gezellig nagezeten.We hebben een bedrag van 267,50 kunnen overmaken aan de Stichting ALS. Dit mede omdat het bestuur de helft van de baromzet heeft geschonken.

De recreatiecommissie heeft ervaren dat een racketavond met een goed doel als uitgangspunt, warme belangstelling heeft van veel leden. Zowel bij de dames- als bij de herenavond was er een grote opkomst. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar.

De recreatiecommissie.

zaterdag 10 januari 2015, 13:59 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  181x gelezen
Beste leden,

Allereerst wil ik -mede namens het bestuur- alle leden de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen. Dat iedereen een mooi, gezond en sportief 2015 mag beleven. Als we terugkijken naar 2014, dan heeft de club een goed jaar gedraaid. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze oud voorzitter Paul van Diepen en Wim Dudink, die op veel te jonge leeftijd zijn overleden.

Als vereniging doen we het goed. We tennissen meer met zijn allen en het clubhuis is met regelmaat gezellig druk. Dat we meer tennissen blijkt niet alleen uit de baanbezetting, maar ook uit de baromzet en het aantal branduren van de verlichting. Dat ligt ruim hoger dan voorgaande jaren. Financieel stevenen we dan ook op een mooi resultaat af, hoewel de definitieve balans nog opgemaakt moet worden. In 2014 zijn na de vervanging van de banen ook de speelhoek, plantenbakken, kleedkamers en toiletten opnieuw aangelegd, dan wel gerenoveerd. Daarmee zijn we er nog niet, want dit jaar worden nog voor de start van het seizoen alle banken rondom de banen vervangen. Daarmee is de renovatie van ons tennispark compleet.

Met de verschillende commissies is recent het seizoen geëvalueerd. De verschillende commissies draaien goed. Alleen bij de technische commissie is nog steeds een vacature voor de functie van voorzitter, die tevens zitting in het bestuur neemt. Heeft u de nodige tenniservaring en lijkt u het leuk om bij het wel en wee van de vereniging betrokken te zijn, laat het mij of een bestuurslid dan vooral weten.

Punt van aandacht is het voor het eerst het verloop van leden. We hebben toch weer een aantal opzeggingen ontvangen. Dat aantal is min of meer gelijk aan voorgaande jaren, maar de nieuwe aanwas laat enigszins te wensen over. We hebben voor het komende seizoen nog plaats voor ongeveer 10 á 15 senioren. Jeugd mag zich altijd aanmelden om het niveau op peil te houden. Een tendens die bij alle tennisverenigingen valt waar te nemen, bij enkele clubs zelfs in hevige mate. Ook TCU heeft geen wachtlijst meer en dat is toch jarenlang anders geweest. Wellicht dat er voor 1 april nog nieuwe aanmeldingen volgen. 

De kortste dag ligt alweer achter ons. We kunnen nog heerlijk buiten tennissen en de dagen gaan weer lengen. Laten we goed oefenen, zodat we straks weer klaar zijn om te presteren tijdens de competitie en toernooien. Nogmaals, heel veel tennisplezier in 2015!

 

Hans Schoone

zondag 4 januari 2015, 22:20 uur
Discotennis
 Truus van Duin   Jeugd commissie  141x gelezen

Na het succes van vorig jaar, waarbij de initiator Ingmar Bruinsma het disco-tennis voor de jeugd van TV de Dog, TCU en Akersloot op de kaart heeft gezet, volgt er op zondag 25 januari a.s. de tweede editie van dit evenement. Jeugdleden van de deelnemende verenigingen die geboren zijn na 1 januari 2005 kunnen inschrijven voor dit leuke event. Het Discotennis wordt wederom georganiseerd bij Bob's Party & Events (A9 Studio's). Wil je meedoen en ben je geboren na 1 januari 2005? Vul dan het inschrijfformulier in en geef het formulier af bij Ronald Vlieland met het inschrijfgeld van € 7,50.


Download bestanden
DISCOTENNIS 55 KB (138x opgehaald)
zondag 4 januari 2015, 20:54 uur
ABN AMRO World Tennis voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  147x gelezen

ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT MET O.A. THOMAS BERDYCH, GAEL MONFILS, JO-WILFRIED TSONGA EN DE NEDERLANDER JESSE HUTA GALUNG.

Onze club heeft afgelopen september de tweede plaats behaald bij de Deen sponsoractie. Wij hebben daar een prachtig mooi geldbedrag mee gewonnen en willen dit prijzengeld graag delen met onze jeugdleden. Daarom hebben wij bedacht om met de jeugdleden van TV de Dog naar het ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT 2015 in Rotterdam te gaan. Deze speciale editie (Kidsday) is op woensdag 11 Februari a.s. en jij kunt daarbij aanwezig zijn. Een hele mooie gelegenheid om eens mee te maken.

Woensdag 11 februari dus staat Ahoy in het teken van de jongste tennisfans. Zo wordt er een speciale persconferentie voor kinderen georganiseerd, waar jullie alle mogelijke vragen mogen stellen. Verder zijn er natuurlijk signeersessies en aangepaste activiteitenprogramma's op het TENNIS PLAZA en SPORTS PLAZA. Daarnaast is er ook gelegenheid om minimaal twee potjes tennis te zien bij de profs. WIL JIJ EEN KEERTJE BELEVEN HOE HET IS OM TIJDENS HET ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT JOUW FAVORIET LIVE TE ZIEN TENNISSEN? Geef je dan op voor dit evenement. Deelname is geheel gratis. TV de Dog gaat nog kijken of de scholen bereid zijn om jullie vrij te geven voor deze ochtend/middag. Bij voldoende deelname wordt vervoer geregeld met een luxe toeringcar en voor eten en drinken wordt natuurlijk gezorgd.

Zin om mee te gaan naar dit fantastische evenement? GEEF JE DAN OP VIA HET INSCHRIJFFORMULIER (te downloaden en te verkrijgen via Ronald) VOOR 10 JANUARI A.S. (dit iin verband met het reserveren van de kaarten).

DE JEUGDCOMMISSIE REKENT OP JULLIE DEELNAME!


Download bestanden
ABN AMRO 58 KB (125x opgehaald)
zondag 4 januari 2015, 20:00 uur
De beste wensen voor 2015
 Truus van Duin   Jeugd commissie  117x gelezen

2015 is alweer een aantal dagen oud. De kerstdagen en nieuwjaarswisseling zijn voorbij. Namens de jeugdcommissie en trainersstaf wensen wij iedereen de allerbeste wensen voor dit gloednieuwe sportieve jaar. Afgelopen maandag 22 december is  door de jeugdcommissie voor de jeugdleden het XMASevent georganiseerd in samenwerking met Ronald en Sharon. Onder het toeziend oog van ouders/grootouders/verzorgers gingen de kinderen de confrontatie aan met de elementen van het tennisspelletje. Mooie tennispotjes gezien, waarbij het plezier voorop stond.

De winnaars: categorie rood: 1. Daan Wesselink, 2. Anouk Valkering en de troostprijs was voor Wick Baars. In de categorie oranje: 1. Allard Schipper, 2 Liz Buur en de troostprijs voor Isa Groen. Vanaf 11.00 uur was het de beurt aan de kinderen die in groen en geel spelen. ook bij deze categorie prima potjes en daarbij ook complimenten aan Sharon en Ronald die ervoor zorgen dat deze kinderen al een aardig eindje op weg zijn om de toppers van de Dog te worden. In de categorie groen werd er gewonnen door Wouter de Bruin, tweede was Femke Liefting en de troostprijs was voor Milo Pirovano. Bij Geel ging het goud verrassend naar Emiel Huijbens en tweede werd Elisa de Wolff, de troostprijs ging naar Patrick Roelands.

Al met al een zeer geslaagd XMASEVENT, met dank aan Sandra van Egmond, Ronald en Sharon voor de fantastische organisatie.

zondag 4 januari 2015, 19:16 uur
Piet van Sint langs geweest
 Truus van Duin   Jeugd commissie  122x gelezen
Afgelopen woensdag 3 december kregen de allerkleinsten van de Dog bezoek van de Tennispieten. Olv Sharon en Ronald mochten de kinderen hun tennistalent aan de Pieten en de vele ouders/verzorgers laten zien. 35 Kinderen waren dolenthousiast over het bezoek en waren fanatiek in het beoefenen van de diverse opdrachten die zij kregen van de trainers. Tijdens de drinkpauze kregen de kinderen heerlijke pepernoten uitgedeeld en na afloop ontvingen zij allemaal een overheerlijke tractatie. Al met al een zeer geslaagde middag.
woensdag 10 december 2014, 13:15 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
28 Februari - 28 Maart
 5 weken trainingssessie competitiespelers senioren

5 Maart
 Algemene Ledenvergadering (tennisbanen gesloten)

8 Maart - 8 Maart
 Jeugdcompetitie 2015 Worldtour Rood/Oranje

13 Maart
 Winterracketavond (2000-2300)

14 Maart
 Uitdelen pasjes seizoen 2015-2016 (12:00-13:30u)
 Introductie en kennismaking nieuwe leden (1100-1200)

14 Maart - 14 Maart
 Open Dag tenniskids 2015 start vanaf 13.00 uur olv Ronald en Sharon

19 Maart
 Uitdelen pasjes seizoen 2015-2016 (19:30-20:30u)

22 Maart - 22 Maart
 Kind-oudertoernooi 2015

28 Maart
 Voorjaarstoernooi (9.00-18.00)

 Competitie teams