Toegang 
Wachtwoord vergeten?
Het inlogproces is veranderd!

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
8 dec. inschrijving zomerlessen 2015 jeugd/senioren
29 nov. XMAS EVENT maandag 22 december
20 okt. Van de voorzitter
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Piet van Sint langs geweest
 Truus van Duin   Jeugd commissie  54x gelezen
Afgelopen woensdag 3 december kregen de allerkleinsten van de Dog bezoek van de Tennispieten. Olv Sharon en Ronald mochten de kinderen hun tennistalent aan de Pieten en de vele ouders/verzorgers laten zien. 35 Kinderen waren dolenthousiast over het bezoek en waren fanatiek in het beoefenen van de diverse opdrachten die zij kregen van de trainers. Tijdens de drinkpauze kregen de kinderen heerlijke pepernoten uitgedeeld en na afloop ontvingen zij allemaal een overheerlijke tractatie. Al met al een zeer geslaagde middag.
woensdag 10 december 2014, 13:15 uur
inschrijving zomerlessen 2015 jeugd/senioren
 Truus van Duin   Trainingscoord.  65x gelezen

Beste Dogleden (jeugd en senioren),

 Vanaf heden staat de inschrijving open voor de zomerlessen van 2015. Deze lessen zullen van start gaan in de week van maandag 16 maart 2015. De lessen zullen worden verzorgd door Ronald en Sharon. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijven is mogelijk tot 7 februari 2015.  Geef aub ook duidelijk aan wat de voorkeuren zijn, zodat we daar als trainingscoordinator en trainers eventueel rekening mee kunnen houden. Nogmaals wacht niet te lang want vol=vol en geeft ons de gelegenheid om alles naar tevredenheid in te delen.


Download bestanden
inschrijven zomerlessen 2015 60 KB (56x opgehaald)
inschrijven zomerlessen 2015 jeugd 62 KB (47x opgehaald)
maandag 8 december 2014, 18:46 uur
Clinic groen/geel zeer geslaagd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  77x gelezen
Afgelopen zondagochtend was het de beurt aan de kinderen van TV de Dog, TCU en Akersloot, die in de categorie groen/geel tennissen om te laten zien wat zijn konden met de smash en volley. Onder leiding van Ronald, Sharon, Mitchel, Perry, Timo, Rik en Lester kregen de kinderen allerlei oefeningen om de smash en de volley te oefenen. Zo,n 50 kinderen werden vanaf 9.30 bezig gehouden door de trainers en hun assistenten. Leuk om te zien hoe de diverse onderdelen van het tennisspelletje behoorlijk goed uitgevoerd werden door de jeugd.  Na afloop kreeg een ieder een lekker glaasje limonade en een zakje chips. Een mooi initiatief van de trainers van de clubs om een aantal keer per jaar samen iets te doen voor de jeugdleden. Bedankt hiervoor.
maandag 1 december 2014, 18:46 uur
XMAS EVENT maandag 22 december
 Truus van Duin   Jeugd commissie  102x gelezen

Maandag 22 december 2014 is het weer zover!! Dan organiseert de jeugdcommissie van TV de Dog voor jullie het XMAS EVENT in sporthal de Zien. Dat houdt in dat alle jeugdleden van de Dog hieraan mee kunnen doen. Ook de allerkleinsten. Dus heb jij nou zin om lekker in de hal tegen je clubgenoten te tennissen en waarbij ook nog hele leuke prijzen zijn te verdienen, schrijf je dan in door een email te sturen naar de jeugdcommissie. De kosten voor dit gezellige toernooitje is maar 4,-- euro pp. We beginnen om 9.00 uur, dus iedereen wordt tussen 8.30 en 8.45 uur verwacht, zodat we om 9.00 uur kunnen beginnen met de partijen. Dit alles zal rond de klok van 13.00 uur afgelopen zijn. Je kunt je tot uiterlijk 20 december opgeven via de email: jeugdcommissie@tvdedog.nl ovv je naam, leeftijd, telefoonnummer en in welke categorie je speelt (rood/oranje/groen/geel).


Download bestanden
inschrijven XMAS EVENT 35 KB (42x opgehaald)
zaterdag 29 november 2014, 13:18 uur


damesracketavond 14 november Pink Ribbon
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  48x gelezen
Dames racketavond 14 november Pink Ribbon

Wat een pech: precies van 19.30 uur tot ongeveer 21,30 uur, toen we de lichten van de baan maar weer uit hadden gezet, regende het deze avond.                                                                                                     MAAR: wat een geweldige vrouwen, want ze waren toch maar bijna allemaal gekomen!!!                                   In allerlei kleurtjes roze, tot en met een racket aan toe, dat ook roze was versierd.                                 Gelukkig had de recreatiecommissie een aantal spelletjes mee genomen en zaten er aan verschillende tafels dames gezellig te spelen. Andere dames zaten lekker te praten, dit alles onder het genot van koffie met roze koeken. de sfeer was prima. De prijs voor de origineelste outfit ging naar twee dames met originele roze petjes.                 Het wilde echter niet droog worden, dus rond 21.30 uur zijn we weer gaan opruimen.                                       De opbrengst voor Pink Ribbon  was toch  nog een mooi bedrag: € 105,-.                                 Daar zal de organisatie blij mee zijn.

Nu op naar de heren racketavond op 12 december! Heren hou de website en de folders in de kantine in de gaten!

De recreatiecommissie.

vrijdag 21 november 2014, 09:17 uur
Inschrijving voorjaarscompetitie 2015 geopend
 Martijn Hemmer   Technische comm.  1410x gelezen
Het is weer tijd om in te gaan schrijven voor de voorjaarscompetitie 2015. 

Stel een team samen en geef dat team op!
Er worden op verschillende dagen competitie gespeeld, waarbij de zaterdag en zondag voor de senioren het meest populair zijn. Ook de zaterdagavondcompetitie is tegenwoordig een ‘gezellige’ hit! Er is een mogelijkheid om in te schrijven voor de KNLTB landelijke competitie (altijd zondag) of de districtcompetitie regio Noordwest (verschillende wedstrijddagen).


Download bestanden
Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2015 69 KB (112x opgehaald)
dinsdag 18 november 2014, 07:00 uur
DEEN SPONSORACTIE levert de jeugd € 1.074,19 op
 Truus van Duin   Jeugd commissie  47x gelezen
De afgelopen 8 weken werd er bij Deen Supermarkt de sponsoractie gehouden. Bij bepaalde producten kon je munten ontvangen en in de kokers van de favoriete vereniging deponeren.  Afgelopen woensdagmiddag werd de Dog bezocht door de assistent bedrijfsleider, die uit handen van Deen de cheque met het eindbedrag mocht overhandigen. In het bijzijn van de kinderen en Ronald die op dat moment aan het tennissen waren, werd de cheque uitgereikt. Dit leverde het prachtig mooie bedrag op van € 1.074,19.  Dit prijzengeld wordt besteed aan een activiteit voor onze jeugd begin volgend jaar. Hierbij bedanken wij Deen voor het mee mogen doen aan de sponsoractie.
zondag 9 november 2014, 22:03 uur
Najaarscompetitie en WORLDTOUR ten einde
 Truus van Duin   Jeugd commissie  52x gelezen
De najaarscompetitie groen en de worldtour rood/oranje voor de jeugd zitten er weer op voor dit seizoen. Op de woensdagmiddag werd er door twee teams meegedaan en het team van Alex, Glenn, Bas en Dirck zijn na een spannende strijd eerste geworden in de poule en kampioen geworden. (de huldiging zal nog plaatsvinden) Een felicitatie waard, hartstikke goed mannen, jullie hebben prima potjes tennis gespeeld en als team een mooie prestatie geleverd. Het tweede team bestaande uit Tom, Emiel, Tom, Patrick en Mike hadden het iets zwaarder, maar ondanks de flinke tegenstand, toch goed gedaan mannen. De Worldtour is over het algemeen goed verlopen en afgelopen zondag 2 november onder stralende weersomstandigheden afgesloten. 14 kinderen in de categorie ORANJE1 speelden hun potjes en Bakkum kwam die ochtend als winnaar uit de bus. De inschrijving voor de WORLDTOUR en de GROENE voorjaarscompetitie 2015 staat open vanaf 2 januari 2015. Nadere berichtgeving hierover zal nog volgen. Bij deze alle kinderen, ouders/verzorgers bedankt voor jullie deelname en hulp tijdens de competitieperiode. 
zondag 2 november 2014, 20:30 uur
Jongensteam 1 kampioen
 René Binkhorst   Jeugd commissie  53x gelezen
Het jongensteam 1  van TV De Dog,

Heeft er voor moeten knokken, maar het is gelukt: ze zijn kampioen geworden! In de groen najaar competitie tot en met 12 jaar.
Glenn Sanders, Alex van der Pol, Bas Groen en Dirck Mulder, van harte gefeliciteerd!
Jongens 1 2014
 

 

 

 

 

 

 

 

Groeten,
Danielle Peters

 

vrijdag 31 oktober 2014, 18:50 uur
Ladies Night 14 november
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  56x gelezen

Beste tennisliefhebsters,

Ja, je leest het goed, deze uitnodiging is alleen gericht aan alle dames van De Dog.

Wij nodigen jullie graag uit op vrijdagavond 14 november voor een gezellige tennisavond met een bijzonder roze tintje.

De recreatiecommissie heeft bedacht dat het wel eens goed is om een keer iets te organiseren waaraan een goed doel is verbonden. In dit kader willen we deze avond voor

Pink Ribbon doen.

Om te beginnen het volgende: je mag een introducee meenemen! Gezellig!

We vragen een bijdrage van € 2,50 p.p. voor de hapjes en de drankjes. De recreatiecommissie wil deze uit eigen financiën betalen en de opbrengst gaat dan naar Pink Ribbon. Bovendien zal er ergens een roze voorwerp staan waarin een ieder vrijblijvend een extra bijdrage kan doen.

Tot slot dit: we vragen iedere deelneemster om iets in de kleur roze aan te trekken. Bedenk zelf maar  iets origineels, de meest originele creatie wordt aan het eind van de avond beloond met een roze verrassing.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur en de wedstrijden starten om 20.00 uur. Iedereen speelt, zoals altijd op racketavond, een half uur waarna de pasjes gewisseld worden. Mocht je een introducee meenemen, dan speel je die avond met haar.

De laatste ronde zal zijn om 10.00 uur.

Inschrijving tot 11 november bij beatavonk@kpnplanet.nl

Wij hopen op een grote opkomst, een gezellige avond en een mooie bijdrage voor ons goede doel.

 

De recreatiecommissie

woensdag 29 oktober 2014, 16:42 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
22 December
 Xmas event voor de jeugd in sporthal de Zien

27 December
 Snerttoernooi (1400-1800)

3 Januari
 Inhaaldagen wintercompetitie zaterdag (03-01/31-01/07-02/14-02/21-02)

4 Januari
 Inhaaldagen wintercompetitie zondag (04-01/01-02/08-02/15-02/22-02)

9 Januari
 Winterracketavond

15 Januari - 15 Januari
 Informatie-avond voor Ouders van onze jeugdleden inloop vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur

 Competitie teams