Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
24 aug. Tweede editie De Leeuw van Uitgeest
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
6 jul. Van de voorzitter
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Winnaars clubkampioenschappen 2014
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  78x gelezen

Nadat vorige week zondag de finales waren gespeeld door de jeugd, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de senioren. Drie weken lang zijn de wedstrijden in de poules afgewerkt, zodat er daarna via de afvalschema's bepaald kon worden uit er uiteindelijk de finales mochten spelen.

Er deden dit jaar weer veel leden mee en het was goed om te zien dat er ook zeer veel nieuwe leden de moeite hadden genomen om zich in te schrijven.

Gedurende het hele toernooi waren de weergoden ons goed gezind en zo ook tijdens de finaledag. Vanaf 14.00 uur werden de finales gespeeld in diverse categorieën. De uiteindelijke winnaars gingen uiteraard op de foto, zodat zij het hele jaar kunnen schitteren op de inmiddels zeer gewilde Wall of Fame in ons clubhuis.

Na de prijsuitreiking kon de feestavond beginnen en onder leiding van de band Morgan ging een groot deel van het publiek los op de muziek.

De wedstrijdcommissie kijkt terug op zeer geslaagde clubkampioenschappen en bedankt iedereen voor zijn/haar deelname. 

 De uitslagen van de finales treft u aan in de bijlage 


Formulieren
Winnaars clubkampioenschappen
maandag 15 september 2014, 12:01 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014 van start
 Truus van Duin   Jeugd commissie  46x gelezen
Afgelopen zaterdag is de Deen sponsoractie van start gegaan. De actie loopt van 7 september tot en met 18 oktober en het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk munten sparen (die je bij bepaalde artikelen ontvangt). De vereniging met de meeste munten ontvangt ook het meeste geld.  Onze club werd afgelopen zaterdag dus bezocht door de filiaalmanager van Deen en wij kregen als tractatie een aantal blikken met heerlijke KAMPIOENSKOEKEN!! Ook waren er 15 jeugdleden (op uitnodiging) die onder leiding van Ronald hun kunsten mochten vertonen. Mooi om te zien hoe enthousiast onze kinderen een aantal oefeningen deden. De komende weken zal Deen elke keer met een verrassing komen voor de club. A.s. zaterdag zullen deze 15 jeugdleden aanwezig zijn bij Deen om dan een trainingspak in ontvangst te nemen.  Ook zullen wij deze zaterdag aanwezig zijn bij Deen om onze club te promoten en wij willen natuurlijk dat iedereen dan zijn/haar boodschappen doet bij Deen zodat wij MUNTEN kunnen scoren. 
woensdag 10 september 2014, 10:28 uur
AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  102x gelezen

Vet Koel dat After Summer Event,

Ja jongens en meisjes, VRIJDAG 19 September is het dan weer zover, dan is het After Summer Event!! Net als vorig jaar en omdat het een grandioos succes was, is er vrijdagavond/zaterdagochtend weer van alles te beleven voor jullie met daarbij een overnachting op ons tennispark. Lijkt het je leuk om spannende dingen te beleven, schrijf je dan snel in via jeugdcommissie@tvdedog.nl Uiterlijk tot 12 september!!! Iedereen kan meedoen, dus je leeftijd maakt niet uit!! (je moet uiteraard wel jeugdlid zijn). Kosten 5,-- pp. Je wordt op vrijdagavond om 18.30 uur verwacht. Het is wel de bedoeling dat jullie gewoon thuis eten! Wat neem je zoal mee: uiteraard slaapspullen (slaapzak/luchtbed/slaapmatje/pyama), tennisspullen en je goeie humeur. Wat er op het programma van de vrijdagavond staat, houden we nog even geheim, we kunnen wel alvast verklappen dat we deze avond afsluiten met een kampvuur en zaterdagochtend gaan we in ieder geval samen ontbijten en nog even lekker tennissen om dan om 10.00 uur weer naar huis te gaan.


Download bestanden
AFTER SUMMER EVENT 52 KB (86x opgehaald)
zaterdag 30 augustus 2014, 15:27 uur
Tweede editie De Leeuw van Uitgeest
 Truus van Duin   Technische comm.  393x gelezen
Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU. De tweede editie zal plaats vinden op zaterdag 4 en zondag 5 oktober bij TV de Dog en er kan gespeeld kan worden in de volgende categorieën: HD 4/5, 6, 7 en 8/9, DD 4/5, 6, 7 en 8/9, GD 4/5, 6, 7 en 8/9. Er kan voor maximaal één onderdeel worden ingeschreven. Op zaterdag zijn de wedstrijden van 13.00 - 22.00 uur en op zondag van 10.00 - 18.00 uur. Opgeven kan uitsluitend via www.toernooi.nl. Je speelt 2x45 minuten per dag. De kosten zijn € 10,- p.p., inclusief eten, hapjes en muziek. De zaterdag staat in het teken van de Deutsche Bierfesten, met heuse pullen Bier, Bratwurst und Sauerkraut en een fantastisch stuk live muziek. De Biergarten Boys. Dit mag je niet missen. Geef je op voor dit gezellige toernooi en wie weet mag jij je club het hele jaar de Leeuw van Uitgeest noemen. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol!

zondag 24 augustus 2014, 12:15 uur


Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
 Hans Schoone   Open Dog comm.  141x gelezen
Ondanks het wat mindere weer mag de organisatie weer spreken van een geslaagd Lands Open Dogtoernooi. Week 33 staat normaal garant voor mooi weer, maar dit keer lieten de weergoden ons enigszins in de steek. Want het weer had veel beter kunnen zijn, maar natuurlijk ook veel slechter. Tot de finaledag viel de regen mee en stond er enkele dagen een stevige wind. Alleen op donderdag zijn er vanwege een heftige bui drie partijen in de hal gespeeld. De finaledag begon erg nat, maar kon gelukkig met zonnig weer afgesloten worden. Slechts vijf finales zijn uitgeweken naar de tennishal.

De organisatie kijkt terug op een mooie week met veel spannende potten en leuke thema's. De Lichtjesavond op donderdag sprong eruit met een feeërieke sfeer op het park door de vele waxinelichtjes, fakkels en lichtkubussen van Ledsko met gelukkig windstil weer. Natuurlijk mag de feestavond niet onvermeld blijven met een fantastische band The Dublicators die het reggae thema perfect invulden. De week werd gestart met een Turkse en Hollandse avond met een heerlijke courgettesoep van de Jacobshoeve uit Bakkum. Als afsluiter doet de Duitse dag op zaterdag het altijd goed met de tafeldames in echte dirndels en natuurlijk volop braadworsten. Op de finaledag werden de spieren van de finalisten nog even losgemaakt door Kim van der Linden van Fysiotherapie Sportplan en konden spelers en publiek zich warmen aan een echte kop koffie ter plekke klaargemaakt door een heuse Barista. Zo is een toernooiweek weer voorbij gevlogen en neemt de toernooleiding even rust om straks weer vol elan te beginnen met de plannen voor de editie van 2015. Onder de 'Lees meer' button staan de uitslagen van alle finales.

                                              

                                Finalisten met hun kinderen in de armen       Tschüß von Wendy und Nicole 

                                Het lijkt het Nederlands elftal wel! 

                                Meer foto's zijn te zien in de foto galerie 

dinsdag 19 augustus 2014, 06:30 uur
Inschrijven wintercompetitie 2014-2015
 Martijn Hemmer   Technische comm.  333x gelezen

Het 28e Open Dog Toernooi is inmiddels voorbij en de clubkampioenschappen staan te trappelen! Ook is weer tijd om je in te schrijven Winter (Buiten) Competitie 2014/2015. Stel een team samen en geef dat team op.

Er wordt op zaterdag, zaterdagavond en zondag competitie gespeeld. Zaterdag en zondag vangen de wedstrijden tussen 09:00 en 16:00 uur aan en op zaterdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur. De speeldagen zijn hieronder te downloaden. Noteer deze alvast in uw agenda als speler of publiek! In een poule van acht teams speel je 3 of 4 keer thuis en 3 of 4 keer uit.

Om in te schrijven kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Ieder team kan zich opgeven door het inschrijfformulier te downloaden en te mailen aan Één formulier per team is voldoende.

Inschrijven kan tot 2 september a.s.

Kosten en ballen:
Per seniorenteam wordt een bijdrage in de kosten voor deelname aan de competitie gevraagd. Deze zullen (per team) verschillen, het bedrag bestaat uit EUR 35, 99 inschrijfgeld KNLTB plus de kosten voor ballen (afhankelijk van de keuze voor de XLD of Dunlop tennisbal). Voor dit bedrag geeft de teamcaptain middels de inschrijving goedkeuring voor een eenmalige incasso.


Download bestanden
Inschrijfformulier wintercompetitie 2014-2015 61 KB (101x opgehaald)
Data wintercompetitie 2014-2015 9 KB (88x opgehaald)
maandag 18 augustus 2014, 20:16 uur
In memoriam Paul van Diepen
 Hans Schoone   Bestuur  370x gelezen

Zaterdag 26 juli bereikte het bestuur het droevige bericht dat Paul van Diepen op 65 jarige leeftijd na een slopende ziekte op veel te jonge leeftijd is overleden. Paul was medeoprichter van onze vereniging en heeft in het eerste jaar de rol van voorzitter op zich genomen. Ruim 30 jaar geleden waren er veel hockeyers die wilden tennissen en de enige tennisvereniging TC Uitgeest had een lange wachtlijst. Ook bij hockeyvereniging MHCU was Paul nauw betrokken en het plan ontstond om een tweede tennisvereniging in Uitgeest te starten. Omdat hockey in de wintermaanden werd gespeeld en tennis in de zomermaanden, kon TV de Dog zich naast MHCU vestigen en werd in de eerste periode het clubhuis met MHCU gedeeld. Dat Paul destijds een juiste visie had, is gebleken. Ruim dertig jaar later is TV de Dog nog steeds een bloeiende vereniging en telt ruim 700 leden. Met het overlijden van Paul van Diepen verliest TV de Dog een markant lid, waaraan onze club grote dank is verschuldigd voor zijn inzet en vasthoudendheid om TV de Dog het levenslicht te laten zien. Het bestuur wenst zijn vrouw Els en zijn kinderen Merel en Gregoor heel veel kracht om dit grote verlies te dragen.

Namens het bestuur,

Hans Schoone, voorzitter 

woensdag 30 juli 2014, 21:37 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  163x gelezen

De zomerperiode is aangebroken en ook bij de vereniging wordt het de komende weken rustig. De laatste werkzaamheden op het park zijn begin juli afgerond. Speeltoestellen zijn vervangen en de plantenbakken zijn vernieuwd. De kleedkamers zijn opgeleverd. Heren en dames kunnen weer douchen en nu ook onder een knappe straal water staan. Onze tennissende tegelzetter Jan van Tunen heeft er flink wat uren inzitten en het resultaat mag er dan ook zijn. Alleen het plafond in de dameskleedkamer wordt eind juli nog gemonteerd in verband met vakantie van de plafondboer.

De verschillende competities zijn begin juni afgerond en merendeels onder goede weersomstandigheden gespeeld. Wisselende resultaten met kampioenen, maar helaas waren er ook degradanten te betreuren. De kampioenen zijn in het zonnetje gezet op de slotavond. Jan Buursma en Peter Klingeler hebben de nieuwe BBQ op de laatste dag van de competitie ingewijd met als klap op de vuurpijl ananas met rum en slagroom. Dat smaakt naar meer. Een nieuwe traditie lijkt geboren. Ook het WEA Open Dog Jeugdtoernooi was weer een succes en de jeugdcommissie heeft het toernooi dit jaar zonder voorzitter Truus van Duin gedraaid. Caja, Thomas en Anouk zijn veel op het park geweest en hebben samen met de overige jeugdcommissieleden het toernooi tot een goed einde gebracht.

Vanuit het bestuur zijn er geen schokkende zaken te melden. Wel roert de Milieudienst IJmond zich. Na een eerste controle hebben wij een waarschuwing ontvangen. De drankvergunning dient zichtbaar achter de bar aanwezig te zijn. Dit punt is eenvoudig te realiseren. Een tweede aanmerking wordt een lastiger traject. Alle leden die bardienst draaien dienen op de hoogte te zijn van een verantwoord alcoholbeleid dat binnen de vereniging wordt gevoerd. Dat kan door iedereen op internet de instructie 'verantwoord alcohol schenken' van NOCNSF te laten volgen. Het behaalde certificaat moet getoond kunnen worden aan de controlerend ambtenaar. Als er een instructie door de club aan de leden is gegeven, is dat ook voldoende. Maar ook dat dient vastgelegd te zijn in een document. Ron Drukker en Jan Buursma zijn in overleg met de milieudienst en gemeente en zijn druk bezig om beleid te maken. Verder zijn we alert op de plannen van de gemeente om de hockeyclub te verhuizen. Op woningbouw naast ons tennispark met bewoners die klagen over geluid- en lichtoverlast zoals TC Uitgeest nu meemaakt, zitten we bepaald niet te wachten.

Over een paar weken gaat het 28e Lands Open Dog weer van start en direct daarop volgend de clubkampioenschappen. Dan zal na een periode van relatieve rust tijdens de vakantieperiode de drukte op het tennispark weer losbarsten. Voor nu wens ik alle leden een mooie zomer en een prettige vakantie. Tot week 33 bij het Lands Open Dog dubbeltoernooi waaraan veel leden (proberen) mee te doen of kom gewoon kijken en genieten van de activiteiten op ons tennispark.

 

Hans Schoone 


zondag 6 juli 2014, 10:24 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014
 Truus van Duin   Jeugd commissie  198x gelezen
Voor de 11e keer in de geschiedenis start de Deen Jeugdsponsor actie en wel in de maand september. Onze vereniging is hiervoor geselecteerd en daar zijn wij hartstikke blij mee. Bij deze dus de oproep aan alle Dog leden om de start van de actie in de gaten te houden en voor de Dog munten sparen. Ook zullen wij ons als vereniging presenteren in het Deen filiaal om onze club te promoten. Dus doe allemaal mee!!
zondag 8 juni 2014, 13:41 uur
Huldiging kampioenen
 Martijn Hemmer   Technische comm.  232x gelezen

Afgelopen zaterdag zijn door aftredend TC voorzitter Arjen Neele de tot dan toe bekende kampioenen gehuldigd. Onder het genot van heerlijke hamburgers, saté of gegrilde ananas met rum werd echter ook uitgebreid aandacht geschonken aan de gedegradeerde ploegen…deze zijn juist weer kansrijk om volgend kampioen te worden!

 

Bijgaand de teams welke gisterenavond zeker waren van het kampioenschap:

 

Dames Dinsdag Dog 1 dubbel 18+ aanvoerder Annie Buursma

Dames Dinsdag Dog 2 dubbel 18+ aanvoerder Linda de Wit

Heren Zaterdag Dog 2 aanvoerder Ingmar Bruinsma

Dames Zaterdagavond DOG 2 dubbel 30+ aanvoerder Jolanda van Egmond

 

Op het moment van de uitreiking hadden nog een aantal zaterdagavond teams en ons top zondagteam de mogelijkheid om kampioen te worden.  Uitslagen hierover volgen.

 


zondag 1 juni 2014, 12:01 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 April - 25 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

27 September
 Ulteame toernooi (1400-1900)

4 Oktober - 5 Oktober
 De Leeuw van Uitgeest

5 Oktober
 Jeugdcompetitie 2014 World on Tour Rood/Oranje

10 Oktober
 Winter Racketavond voor nieuwe(re) leden (2000-2300)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren