Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
11 nov. Nieuwe voorzitter in 2018
8 okt. Van de voorzitter
1 okt. Indeling winterlessen
13 aug. Definitieve opbrengst € 50.062,- Stichting Terre!
27 jul. BLAUW ROOD ORANJE EN GROEN
26 jul. Wereldduurrecord 62 uur dubbeltennis behaald!
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170317-WA0001.jpg
IMG_0730.jpg
IMG_0728.jpg
Meest recente foto's
Nieuwe voorzitter in 2018
 Hans Schoone   Bestuur  237x gelezen

In februari 2018 ben ik 10 jaar actief als voorzitter van TV de Dog. Een goed moment om eens na te denken over de invulling van het voorzitterschap. In goed overleg met het bestuur heb ik besloten in februari 2018 af te treden als voorzitter en een opvolger te gaan zoeken. Wel blijf ik actief binnen de sponsorcommissie en blijf ik betrokken bij de organisatie van het Lands Open Dog Dubbeltoernooi.

Met veel plezier heb ik in de afgelopen jaren samengewerkt met bestuur, commissies en leden om van TV de Dog een gezonde en florerende tennisvereniging te maken. Met gepaste trots kijk ik dan ook terug op de stappen die op verschillende vlakken zijn gezet en hoe onze club er nu voor staat.

Belangrijk is dat er verjonging optreedt binnen de vereniging en dat nieuwe ideeën worden ontwikkeld en uitgevoerd. Zelf merk ik dat mijn energie afneemt om deze noodzakelijke nieuwe initiatieven te ontplooien. Ook ben ik wegens gezondheidsredenen minder aanwezig, en daardoor minder betrokken bij de club.

Daarom draag ik de voorzittershamer graag over aan een geschikte opvolger. Als er binnen de club leden zijn, die het voorzitterschap ambiëren, dan verzoek ik hen zich te melden bij secretaris Ron Drukker. Binnen het bestuur heeft Ernst van Andel aangegeven het voorzitterschap graag op zich te nemen. Dat betekent dat er in dat geval een vacature binnen het bestuur ontstaat voor een algemeen bestuurslid. Leden die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen zich ook melden bij onze secretaris.

 

Met sportieve groet,

Hans Schoone
zaterdag 11 november 2017, 17:47 uur
Het HT&Tennistoernooi vrijdag 15 december
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  136x gelezen

Het Happen, Tappen en Tennistoernooi op vrijdag 15 december 2017

Beste Doggers,

De recreatiecommissie organiseert op vrijdagavond 15 december het laatste toernooi van het jaar.

Kom en doe mee! Tijdens dit eindejaarstoernooi staan gezelligheid en sportiviteit voorop!

We spelen 4 rondjes tennis, waarbij we net even anders gaan spelen. Tussendoor gaan we Happen & Tappen, diverse lekkere kleine hapjes en drankjes zullen geserveerd worden.

Aanvang 19.00 uur, spelen vanaf 19.30 uur. Kosten € 5,00 per persoon.

Nieuwsgierig? Geef je snel op via linda.de.wit28@gmail.com!

 

De recreatiecommissie

 

happen tappen tennis happen tappen tennis happen tappen tennis happen tappen tennis happen 

vrijdag 10 november 2017, 17:11 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  238x gelezen

Beste leden,

Het derde kwartaal ligt alweer achter ons en we kunnen terugkijken op een aantal mooie evenementen. In juli de 62 uur wereldrecordpoging waarover al veel geschreven is, in augustus het 31e Lands Open Dogtoernooi en in september de clubkampioenschappen met een grande finale. Allemaal evenementen met hun eigen sfeer en beleving gedragen door verschillende groepen leden. We kunnen met een gerust hart de herfst in en een beetje bijkomen van alle inspanningen. 

Over het 62 uur toernooi is in de voorgaande stukken al het nodige geschreven. Binnenkort is er een terugkomdag waarbij spelers en alle betrokkenen nog een keer terugkijken en het glas heffen op een prachtig evenement.

Het Lands Open Dog viel middenin de vakantie en had wat minder inschrijvingen dan we gewend zijn, maar de sfeer zat er weer goed in. Het weer zag er in de voorspellingen niet goed uit, maar viel alleszins mee in de toernooiweek. Een zonnige finaledag maakte veel goed en in het afsluitende diner zijn Jaap en Jan Neele uitgeluid als nestors van de toernooicommissie. Ze blijven wel verbonden aan de commissie, maar de verantwoording van afsluiten en het maken van lange dagen wordt met het stijgen van de leeftijd steeds zwaarder en daarvan worden zij ontlast.

De clubkampioenschappen moest ook de nodige nattigheid verwerken, maar alle wedstrijden zijn toch allemaal netjes gespeeld. Helaas wel fikse stormschade. De mooie partytent van Wil van der Heijdt lag op dak en een grote boom is omgewaaid en lag deels in de sloot. Door het aantal dagen wat in te perken, werden er meer partijen per dag gespeeld en dat kwam de gezelligheid zeker ten goede. Regelmatig volle terrassen en clubhuis, waarbij de prestaties nog eens dunnetjes werden geëvalueerd. Als proef werd de finaledag gecombineerd met het bedanken van de vrijwilligers door het bestuur. Een geslaagde opzet wat mij betreft met een foodtruck, fotoshoots en springkussen. Lekker weer, een goede opkomst en de prima muzikale omlijsting door Edwin en Faakke deden de rest. Zeker voor herhaling vatbaar!

Op naar de herfst met de najaarscompetitie die goed is ingeschreven. Wellicht iets ten koste van de deelname aan de wintercompetitie waar we dit jaar maar met twee teams zijn vertegenwoordigd. En natuurlijk bierfesten bij de Dog op het Oktoberfest op 14 oktober georganiseerd door de recreatiecommissie. Lederhose en dirndel aan en allenmaal meedoen! Veel plezier maar weer met alle activiteiten bij de Dog

Hans Schoone

zondag 8 oktober 2017, 13:32 uur
Indeling winterlessen
 Truus van Duin   Trainingscoord.  249x gelezen
Beste allen, vanaf morgen starten de winterlessen weer voor de jeugd en senioren. Ook dit jaar was het weer een gepuzzel om alles tot een geheel te brengen. Staat je naam er niet tussen of kom je tot de ontdekking dat je vergeten hebt om in te schrijven (geldt alleen en uitsluitend bij de jeugd) neem dan aub alleen contact op met de trainers Ronald en Sharon. Zij kunnen jullie wellicht nog verder helpen. De trainingscoördinatoren wensen jullie allemaal heel veel plezier tijdens de lessen. Voor de  informatie over de xtra trainingen bij de jeugd (een pilot die we deze winter opstarten voor groen en geel)kun je ook bij Ronald en Sharon terecht.
zondag 1 oktober 2017, 20:37 uur


Definitieve opbrengst € 50.062,- Stichting Terre!
 Hans Schoone   Bestuur  298x gelezen
Vrijdagavond is bij RLT Summernight de definitieve opbrengst van het Media Meadows 62 uur Wereldduurrecord door Ronald Vlieland en Dennis Bakkum op landelijke TV bekend gemaakt. Na verrekening van alle baten en kosten wordt er maar liefst een bedrag van € 50.062,- aan Stichting Terre overgemaakt. Een resultaat waar wij als vereniging bijzonder trots op mogen zijn. Door bijdragen van de vele sponsoren, vereniging, SunSeaBar, opbrengst van de veiling, spontane giften en door de kosten zo laag mogelijk te houden, is dit bedrag ontstaan. Een prachtige beloning voor spelers, 62-uurs commissie en alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen. Namens het bestuur nogmaals bedankt voor ieders inzet. We mogen met zijn allen enorm trots zijn op onze vereniging, die in staat is gebleken een dergelijk groot evenement tot een goed einde te brengen.

                                                        

zondag 13 augustus 2017, 10:56 uur
Nog een nieuwe sponsor: De Kroon Makelaars
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  203x gelezen
Je tennist niet zomaar bij een tennisverenging en je zoekt niet zomaar een makelaar. Je tennist bij een vereniging die bij jou past en je zoekt een betrouwbare makelaar als je een huis wil aankopen of verkopen. Eén met hart voor de zaak. Een deskundige makelaar en die ook nog verstand heeft van tennis. Eentje met een flinke dosis ervaring in aankoop, verkoop, huur en verhuur, taxatie en huizenbeheer. Een hartelijke makelaar ook alstublieft.... Kortom, u zoekt Marcel Veldhuis die samen met Ronald Dijkstra dit jaar De Kroon Makelaars het levenslicht heeft laten zien. Ronald Dijkstra is de makelaar en Marcel Veldhuis richt zich meer op de taxaties. Hun enthousiaste team van medewerkers stelt een goede en persoonlijke relatie met jou als klant zeer op prijs. De Kroon Makelaars staat dan ook voor professionaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. TV de Dog is blij dat Marcel Veldhuis, na een korte periode van afwezigheid, zich weer als sponsor heeft verbonden aan onze vereniging. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan onder de 'Lees meer' button voor het woningaanbod en uitgebreide informatie over De Kroon Makelaars.
maandag 7 augustus 2017, 21:21 uur
Café Restaurant Klaas nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  337x gelezen

Wat goed is komt snel! Dat gaat zeker op voor Café Restaurant Klaas dat in korte tijd haar naam heeft gevestigd in Uitgeest en ver daarbuiten. De sponsorcommissie is blij dat dit restaurant zich als sponsor met een windvanger op baan 2 aan TV de Dog heeft verbonden. Dorps en stoer noemen zij zichzelf. De sleutel van hun succes is dat zij kwaliteit leveren tegen een redelijke prijs en dat met een regelmatig wisselende menukaart die voor elk wat wils biedt. Jos Keijsper is de drijvende kracht in de keuken die ervaring heeft opgedaan bij gerenommeerde restaurants voordat hij voor zichzelf is begonnen. De combinatie met het jonge barteam is prima. Aangestuurd door Niek Groen, die zijn rol als gastheer met verve vervult. Parallellen met TV de Dog zijn er ook, want het publiek bestaat uit alle leeftijdscategorieën. Een belangrijke factor om de sfeer goed te houden. Als prijs bij het Lands Open Dog dubbeltoernooi liggen dinerbonnen van Café Restaurant Klaas klaar voor de finalisten. Inmiddels trek gekregen? Ga dan onder de 'Lees meer' button naar de website van Café Restaurant Klaas en bekijk de menukaart. Maar je bent ook van harte welkom als je trek hebt in een verfrissende Gin Tonic of een Witte Klaas, een witbier die speciaal voor Klaas gebrouwen wordt.  

                                                          

dinsdag 1 augustus 2017, 21:37 uur
Sponsorcommissie bedankt Media Meadows
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  277x gelezen
Op je hoogtepunt stoppen. Dat is wat Media Meadows doet na het daverende succes van het Media Meadows 62 uur Wereldduurrecord Dubbeltennis. Negen jaar is Jacob Groen met media Meadows verbonden geweest als sponsor aan TV de Dog met een reclamebord en een windvanger. En altijd was hij bereid om wat extra's te doen of het nou om de jeugd of het Open Dog toernooi ging. Met een 'big bang' afscheid nemen, want wat een aandacht heeft Media Meadows de afgelopen weken in de media gehad. Jacob, namens sponsorcommissie en bestuur super bedankt voor jouw steun aan onze vereniging gedurende de afgelopen jaren!
dinsdag 1 augustus 2017, 21:20 uur
BLAUW ROOD ORANJE EN GROEN
 Truus van Duin   Jeugd commissie  292x gelezen
Beste Ouders/kinderen, Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: ROOD, ORANJE, GROEN en BLAUW. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. ROOD, ORANJE EN GROEN zijn inmiddels geintroduceerd bij TV de Dog maar  speciaal voor de jongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Je bent 3-6 jaar en dan ga je op een sport, maar wat voor sport?? Je gaat meestal eerst je zwemdiploma halen en daarna heb je eigenlijk nog geen idee, misschien voetbal, hockey of handbal want dat gaan vriendjes/vriendinnetjes ook doen. Bij TV de Dog wordt er in de komende wintermaanden Tenniskids Blauw aangeboden. Dit houdt in dat kinderen geboren in 2013, 2012 en 2011 bij TV de Dog een strippenkaart kunnen kopen van 10 tennislessen voor maar 50 euro. De trainers van TV de Dog zullen deze periode kinderen kennis laten maken met de tennisbal en racket, veel gooien, rollen, vangen en slaan. Op een speelse manier met elkaar trainen. Kinderen die gaan spelen in de categorie Blauw hoeven nog geen lid te zijn van TV de Dog omdat zij met een strippenkaart werken. Deze kinderen krijgen dus alleen training (in sport en tenniscentrum Uitgeest) en er zal alleen onderling wellicht een soort van competitie worden gespeeld. Jongens en Meisjes zijn van harte welkom, dus nieuwsgierig geworden en lijkt dit je erg leuk en een mooie uitdaging, geef je dan op door een email te sturen naar: jeugdcommissie@tvdedog.nl of bel met Ronald Vlieland, de tennisleraar 06-41720590.
donderdag 27 juli 2017, 19:50 uur
Wereldduurrecord 62 uur dubbeltennis behaald!
 Hans Schoone   Bestuur  508x gelezen

Beste leden,

Het ongelofelijke is gepresteerd! Onze trainer Ronald Vlieland heeft zijn droom waargemaakt, samen met Dennis Bakkum, Kees Beentjes, Rob Klaver en supersub Maarten Koelman. Een wereldrecord gevestigd op de tennisbanen van TV de Dog. Wie had dat ooit durven dromen? Een enorme en bijzondere prestatie waarmee het bestuur de mannen van harte feliciteert. Eeuwige roem voor hen met een enorme uitstraling waarbij onze club op de kaart is gezet in Uitgeest en ver daarbuiten. Hulde ook voor het medisch team die de mannen continu controleerden, masseerden en de juiste voeding toedienden.

Maar ook petje af voor de commissie 62 uur die het evenement zeer strak heeft georganiseerd. Onder de bezielende leiding van Jan Buursma zijn alle onderdelen benoemd, bewaakt en tot uitvoering gebracht. Op een klein incident na is alles vlekkeloos verlopen en dat is bijzonder knap gezien de omvang van het gehele evenement. Meer dan 150 leden hebben een bijdrage geleverd aan deze prestatie en daar zijn wij als bestuur zeer trots op! 

Als voorzitter heb ik veel complimenten in ontvangst mogen nemen. Van leden, aspirant leden, familie, sponsoren tot en met de burgemeester aan toe. Maar de eer gaat toch echt naar de spelers, begeleiding en alle vrijwilligers, die dit mogelijk hebben gemaakt.

De recordpoging is gekoppeld aan het goede doel en binnen onze vereniging is het logisch dat er gekozen is voor Stichting Terre, omdat wij Pleun en Evi, kinderen met het Rett syndroom, in ons midden hebben. Rob en Nathalie van de Stichting Terre, die het hele weekend aanwezig waren, mochten een cheque van E 39.500,- in ontvangst nemen. Dat bleek een voorzichtige schatting, want nu we goed inzicht hebben in alle kosten en baten, zal dit bedrag verder oplopen naar E 45.000,-. Een enorm bedrag dat alle prognoses ver overtreft, mede door alle activiteiten die plaatsvonden naast de recordpoging en de veilingitems die vooral Ronald heeft verzameld door met de paarse bal door Nederland te reizen.

Naarmate de eindstreep steeds meer in zicht kwam, liepen de emoties steeds verder op. Wat voor onmogelijk werd gehouden, ging toch echt gebeuren. De wave werd ingezet door meer dan duizend toeschouwers, fakkels ontstoken en de mannen werden naar het einde toegeschreeuwd. Om 22.01 uur was de ontlading compleet en volgden mooie woorden, maar vooral een indrukwekkende speech van Ronald die nog steeds niet moe leek te zijn.

Spelers, spelersvrouwen, familieleden, fysiotherapeuten, diëtiste, voetpedicure, arts, commissie 62 uur, bouwteam, barteam, onderhoudsteam, schoonmaak, beveiliging, catering, scheidsrechters, ballenjongens, ballenmeisjes, spelbegeleiders, pers, EHBO, Tennisschool Kennemerland, video, vlogger, OSU Radio, fotografie, public relations, automatisering, notaris, websitebouwers, grafische vormgevers, MHCU, FC Uitgeest, Korfbalvereniging Stormvogels, TCU, sponsoren, artiesten, DJ's, geluidsman, gemeente Uitgeest, leden, toeschouwers en iedereen die TV de Dog een warm toedraagt, super bedankt voor jullie inzet en support. Waar een kleine vereniging groot in kan zijn!

Hans Schoone
Trotse voorzitter 

woensdag 26 juli 2017, 00:40 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
5 November - 19 November
 Inhaaldagen najaarscompetitie jeugd zondag 5/11, 12/11, 19/11

29 November - 29 November
 Piet van Sint komt langs in sporthal de Zien

15 December
 Happen Tappen Tennistoernooi

 Competitie teams