Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 jan. Van de voorzitter
20 dec. Inschrijven tennisles voorjaar 2016
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  122x gelezen
Beste leden,

2016 is aangebroken en een nieuw jaar ligt voor ons met nieuwe wensen, uitdagingen, spannende momenten, maar hopelijk ook veel ontspannende zaken, zoals vakanties, sporten en natuurlijk veel tennissen! Ik wens jullie mede namens het bestuur een mooi jaar en hoop dat het jullie allemaal goed mag gaan in dit nieuwe jaar.

In 2015 hebben we een goed jaar achter de rug. Toernooien en competities zijn goed verlopen met de nodige successen. De belangstelling voor activiteiten georganiseerd door de recreatiecommissie en deelname aan de clubkampioenschappen lopen wel terug. In de evaluatiegesprekken zijn deze zaken aan de orde gekomen. Besloten is dat er door de recreatiecommissie minder activiteiten worden georganiseerd en dat er meer aankleding komt bij de activiteiten die wel worden gepland. De winterracketavonden worden verplaatst van de vrijdag- naar de donderdagavond, zodat er hopelijk meer leden mee willen doen. De organisatie van de clubkampioenschappen komt in andere handen en kijken hoe we met nieuw bloed weer meer leden aan de onderlinge krachtmeting mee kunnen laten doen.

Zeer recent heeft het bestuur de resultaten van de enquete, die is gehouden onder de senior leden, ontvangen. Als bestuur buigen we ons volgende week over de rode llijn, conclusies en de aanbevelingen die door onze leden zijn gedaan. Die gaan we vertalen in het beleidsplan voor de komende jaren. Verheugd is het bestuur in ieder geval over de deelname. De enquete is door een kleine 200 senior leden ingevuld. Met een deelname van ca. 40% is het bestuur erg blij, want we kunnen spreken van een representatieve groep. Het geeft ook de betrokkenheid van onze leden bij onze vereniging aan en het is in ieder geval fijn om deze eerste conclusie te mogen trekken.

Financieel stevenen we over 2015 af op een normaal jaar dat min of meer volgens de begroting verloopt. Naar de toekomst baart het ledenverloop zorgen, want voor 2016 hebben we weer meer opzeggingen dan aanwas van nieuwe leden. Een tendens waar andere verenigingen al langer last van hebben, maar waar wij ook niet meer aan ontkomen. Het betekent inleveren op de post contributies, terwijl de vaste lasten niet afnemen. De reden van opzegging wordt ook onderzocht en daar zien we vaak als reden leeftijd, blessures en verhuizing. Gelukkig weinig door onvrede over de club. Maar toch ook weer leden die er na twee of drie jaar de brui aan geven, omdat ze geen aansluiting kunnen vinden. Ontzettend jammer natuurlijk.

Op 24 februari wordt de algemene ledenvergadering weer gehouden en daar worden de zaken die hierboven zijn genoemd uitgebreid toegelicht. Zet deze datum alvast in de agenda, kom langs en beslis mee over de toekomst van jullie vereniging! Tot dan of eerder op de tennisbaan waar ook in de winter naar hartelust wordt getennist.

 

Hans Schoone

zondag 10 januari 2016, 11:51 uur
Haltoernooi 6 februari
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  107x gelezen
Beste leden,

De recreatiecommissie wenst jullie een sportief en supergoed 2016 toe!

Zaterdagavond 6 februari kun je weer meedoen aan het HALTOERNOOI in sporthal de Zien. Je speelt 4 partijen van een half uur met wisselende partners. We verwachten je om 19.30 uur en kun je eerst genieten van een kopje koffie. Vanaf 20.00 uur beginnen de wedstrijden. We spelen tot 24.00 uur en daarna is er een kleine prijsuitreiking.

De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Schrijf je in door te mailen naar beatavonk@kpnplanet.nl en vermeldt daarbij je naam, telefoonnummer en speelsterkte.

We spelen in de tapijthal, er is slechts plaats voor 24 personen, dus schrijf je nu snel in!

Met sportieve groet,

de recreatiecommissie,

Margriet, Linda, Gitti en Beata 

zondag 3 januari 2016, 11:08 uur
Inschrijven tennisles voorjaar 2016
 Truus van Duin   Trainingscoord.  232x gelezen

Het wil nog niet echt winteren terwijl het al bijna kerst is. De winterlessen zijn nog in volle gang en hopelijk kunnen de laatste lessen na de kerstvakantie afgewerkt worden. Dit betekent dat het weer tijd wordt om in te schrijven voor de voorjaarslessen. De lessen worden gegeven door Ronald, Sharon en Mitchel en zullen starten in de week van maandag 14 maart. Wil je meedoen aan de lessen geef je dan op middels het formulier wat te downloaden is. Wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen, want VOL=VOL. Namens de trainers en trainingscoördinatoren wensen wij jullie allen een zeer gezellig kerstfeest en een bijzonder goed uiteinde.

Corry Hillegers en Truus van Duin, trainingscoördinatoren TV de Dog


Download bestanden
inschrijfformulier senioren tennisles 2016 60 KB (289x opgehaald)
inschrijfformulieren tennislessen voorjaar 2016  62 KB (258x opgehaald)
zondag 20 december 2015, 19:25 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  209x gelezen

Beste leden,

Het is nu toch echt herfst. De bladeren waaien om het huis en de onderhoudscommissie heeft de handel vol om de banen schoon te houden, zodat we lekker door kunnen tennissen. Dat doen we steeds meer gezien de drukte op de maandag-, dinsdag- en woensdagavonden. Wil je ruim baan en niet afgehangen worden? Kies dan voor de donderdag- of vrijdagavond. Plek zat! Dan zijn er schijnbaar minder koppels die vanuit de zomer hun vaste tennisavond doorzetten in de winter.

Het Lands Open Dog Dubbeltoernooi ligt alweer ver achter ons. Ook dit jaar weer een prima editie en vlekkeloos verlopen. In een nog grotere tent (dank je wel Wil!) konden nog meer gasten aanzitten aan de biertafels. De verschillende thema avonden vielen letterlijk en figuurlijk weer in de smaak. Op de feestavond waren JJ & The Fatcats van de partij om de feestvreugde te verhogen en het bleek achteraf één van hun laatste optredens te zijn. Onder de bezielende leiding van Jaap Neele en zijn dreamteam verliepen de wedstrijden weer gladjes en zonder een onvertogen woord.

Andere geluiden bij de onderlinge clubkampioenschappen. Weer minder deelnemers dan vorig jaar en dat is een tendens die mij behoorlijk zorgen baart. De clubkampioenschappencommissie die al jaren het onderlinge toernooi voorbereiden, plannen en gedurende drie weken begeleiden, worden hier niet bepaald door gemotiveerd en dat heeft erin geresulteerd dat zij het stokje willen overgeven aan andere leden die wellicht nieuwe ideeën en inzichten hebben. Gelukkig hebben zij al een aantal kandidaten gevonden en wordt er gezorgd voor een goede overdracht van kennis en ervaring. Maar we zijn er zeker nog niet. Dus laat het weten als je een bijdrage wil leveren. Het zou anders zomaar kunnen zijn dat er helemaal geen clubkampioenschappen worden gespeeld in 2016 en dat kan toch niet waar zijn.

Hetzelfde beeld bij de recreatiecommissie. Het Ulteame toernooi afgelast wegens te weinig belangstelling. En andere toernooien worden gespeeld met te weinig deelnemers. Wat is dat toch? We willen ons schijnbaar niet meer binden aan inschrijvingen en zo verwordt de tennissport steeds meer tot een individualistische sport, terwijl het belangrijk en leuk is om andere leden te ontmoeten en beter te leren kennen.

Ondanks de donkere dagen wil ik niet te somber klinken, want het gaat met de club gelukkig verder prima. Drie nieuwe competitieteams hebben zich aangemeld. Dat loopt goed. Maar ook binnen de technische commissie hebben we handjes nodig, zeker nu Koen Cornelisse heeft aangegeven zijn taak van competitieplanner neer te leggen. Het bestuur heeft besloten om het takenpakket van de technische commissie in kleinere eenheden op te splitsen en daar nieuwe kandidaten voor te zoeken. Zo hopen we leden te interesseren zonder dat er al teveel tijdbeslag wordt gelegd op de spaarzame vrije tijd. We kunnen het echt niet alleen! En de vereniging is tenslotte van ons allemaal. Schroom niet en pak je verantwoording. Wacht niet tot je gevraagd wordt, maar meld je aan en ervaar hoe leuk het is om een nog actievere rol binnen de vereniging te bekleden. Ik reken op jullie! Spontane aanmeldingen kunnen gedaan worden met een reactie op dit artikel.

Vanaf deze plaats wil ik Anouk van Duin, Marie Jose Hoogeboom, Thomas Groen, Mic Kaandorp en Koen Cornelisse bedanken voor hun inzet voor de vereniging en dat in sommige gevallen gedurende vele jaren. Manon Woud heeft aangegeven door te gaan met de clubkampioenschappen.

Tenslotte willen wij als bestuur graag input van onze leden, zodat wij ons beleid kunnen toetsen en tijdig bijsturen. Hiervoor hebben wij gekozen voor een online enquete die in samenwerking met de KNLTB is samengesteld. Half december wordt de enquete verstuurd aan onze senior leden. Ook hier wordt jullie medewerking zeer op prijs gesteld, zodat wij als bestuur besluiten kunnen nemen die gedragen worden door een groot deel van onze leden.

Welnu, geniet allemaal van de mooie najaarsdagen op de tennisbaan en we gaan ongemerkt alweer snel richting 2016. Het voelt als erg vroeg en vreemd met deze hoge temperaturen, maar ik wens iedereen vanaf deze plaats alvast fijne feestdagen.

Hans Schoone 

zaterdag 7 november 2015, 17:43 uur


3de editite Leeuw van Uitgeest gewonnen door TCU
 Truus van Duin   Technische comm.  216x gelezen
Afgelopen zaterdag 3 oktober is de derde editie van de Leeuw van Uitgeest gespeeld. Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU. Dit jaar viel de deelname enigzins tegen. Met ruim 30 inschrijvingen minder was de organisatie genoodzaakt om deze editite terug te brengen tot een dag. Na veel gepuzzel wisten Anouk en Marcel de indeling toch rond te krijgen en nadat Marcel het toernooi officieel geopend had en de groepsfoto was gemaakt, konden de wedstrijden beginnen. Onder een stralend zonnetje werd er op de banen volop gestreden om de punten binnen te halen. Tijdens de pauze kregen de deelnemers heerlijke soep (gesponsord door Jeroen Duinmaijer van steakhouse Bij de Buurvrouw) en was er voor een ieder lekkere sate en salades en uiteraard stokbrood en kruidenboter. Na het eten werden de laatste partijen gespeeld en kon er toegewerkt worden naar de Grande Finale, de eindstand kon niet bepaald worden door het behaald aantal punten dus werd het eindspel weer ingezet. Middels het zogenoemde King of the Court moest de uiteindelijke winnaar komen en TCU bleek daarbij de gelukkigste. Na twee edities door de Dog gewonnen was het dus nu de beurt aan TCU om zich Leeuw van Uitgeest te mogen noemen. Naast de titel ook nog de roem, foto op de beroemde Wall of Fame en de trofee, dat is waar het allemaal om draait bij dit toernooi. Na de prijsuitreiking was er nog een afsluitende feestavond. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt dat er volgend jaar weer meer deelnemers zullen zijn. De vierde Leeuw van Uitgeest zal zijn bij TV de Dog en wordt gehouden op de eerste zaterdag van oktober 2016. Alle deelnemers bedankt voor hun inzet en Anouk, Robert, Jan, Peter, Marcel en Truus voor de organisatie.
maandag 5 oktober 2015, 16:34 uur
Clubkampioenschappen 2015 gespeeld
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  302x gelezen

Een plekje bemachtigen op de inmiddels beroemde Wall of Fame in ons clubhuis en dus een jaartje genieten van eeuwige roem. Dat is tegenwoordig toch wel dè inzet voor de meeste leden die deelnemen aan de clubkampioenschappen. Want wat wil menigeen toch graag een keertje met zijn/haar/hun foto op 'het wandje' hangen!

Vanaf woensdag 19 augustus zijn de wedstrijden gespeeld. Alle deelnemers werden getrakteerd op een prachtige knalgele Dog-sporthanddoek, die zij goed zouden kunnen gebruiken tijdens de wedstrijden. Dit jaar werden niet alleen de koppels in de GD4 samengesteld door de toernooicommissie, maar ook in de HD4 en DD4. Alle deelnemers zijn iedere keer heel enthousiast over deze formule en zijn het erover eens dat deze onderdelen nog meer inschrijvingen verdienen!

In nagenoeg alle categorieën werden eerst wedstrijden in een poule gespeeld en vervolgens in een afvalschema. Zo kon bepaald worden wie afgelopen zaterdag 12 september de finales mochten spelen. Eerst was het de beurt aan de jeugd, waarna vervolgens de senioren de degens met elkaar kruisten. Het was een gezellige drukte op het park. Er stonden dan ook veel spannende wedstrijden op het programma, waarin de spelers elkaar niets kado wensten te doen. Gelukkig werd daarbij de gemoedelijke en sportieve sfeer niet uit het oog verloren. Dat prestaties uit het verleden geen garantie is voor de toekomst, blijkt wel uit het feit dat alleen Elisa de Wolff bij de jeugd, Arnold van Egmond (HE6) en Ewoud Pruim en Hilde Frantsen (GD6) hun titel wisten de prolongeren.

De finaledag werd afgesloten onder het genot van een hapje, drankje en muziekje. Na de prijsuitreiking (voor de uitslagen zie http://www.toernooi.nl/)  werd afscheid genomen van Thomas Groen, Mic Kaandorp, Marie Jose Hoogeboom en Anouk van Duin van de toernooicommissie. Zij willen graag plaatsmaken voor nieuwe commissieleden met wellicht nieuwe elan en ideeën, om zodoende het toernooi wellicht  nog beter te maken. Een ieder die het leuk vind om hieraan mee te werken, kan dat laten weten aan een van de bestuursleden.

De toernooicommissie kan terug kijken op een zeer geslaagd toernooi, ondanks het feit dat de deelname om uiteenlopende redenen (veelal vakantie, werk of blessure) iets minder was dan voorgaande jaren. Wij bedanken dan ook iedereen voor zijn/haar deelname, sportiviteit, flexibiliteit, begrip en gezelligheid. Ook volgend jaar hopen wij jullie allemaal weer terug te zien! En degene die zich dit jaar vergeten waren in te schrijven, op vakantie of geblesseerd waren, niet durfden, zichzelf te jong/te oud  of misschien wel te goed/te slecht vonden, roepen wij op om volgend jaar ook mee te doen. Want des te meer zielen, des te meer vreugd!!

Sportieve groeten van de toernooicommissie,

Anouk van Duin, Thomas Groen, Marie Jose Hoogeboom, Mic Kaandorp en Manon Woud

 

maandag 14 september 2015, 11:06 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  400x gelezen

Beste leden,

Midden in de vakantie maar toch even een stukje tekst van jullie voorzitter. Terugkijkend naar de competitie, waarin we dit seizoen erg succesvol waren met de nodige kampioenen en maar een enkele degradant. En die laatste dan ook nog op setgemmidelde. De competitie is dan ook vlekkeloos verlopen met dank aan Koen Cornelisse en Truus van Duin. Kort voor de start van de competitie zijn alle banken vervangen door nieuwe exemplaren, zodat de wedstrijden vanaf alle plekken goed waren te bekijken. Daarmee is de vervanging van de banen tot een einde gebracht en hadden de mannen van de onderhoudscommissie nog een flinke klus aan het plaatsen, uitpakken en fixeren van de banken.

De barcommissie was intussen druk met het nieuwe kassasyteem. De introductie loopt naar tevredenheid, maar er zijn nog een aantal kinderziekten. Goed om te zien is dat alle leden die bardienst draaien het systeem zich eigen maken. Het bestuur ziet wel dat er nog te weinig gebruik maakt van de pinmogelijkheid en het uploaden van de spelerspas. Dat laatste is jammer, want betalen met de spelerspas is voor alle partijen voordelig. 5% korting op de bestelling en minder cash in de kassa. En dat alles onder een nieuw plafond, waarmee de akoestiek in het clubhuis een stuk rustiger is geworden. Zo zijn er drie projecten tot een einde gebracht die voor 2015 waren gepland. Het bestuur is momenteel bezig om te inventariseren welke wensen er zijn en hoe we die budgetteren voor de komende jaren. Daarbij wordt vooral gekeken naar herinrichting van de keuken, magazijn en opslag van de materialen van trainers en onderhoudscommissie.

Van het sponsorfront is ook goed nieuws te melden met twee nieuwe sponsoren. Sim Woud is eigenaar van Robot Vloerverwaming en vindt het leuk om naast de basketbalvereniging ook TV de Dog te sponsoren. De reclameborden hangen inmiddels boven de metalen deuren richting FC Uitgeest en richting provinciale weg. Vers van de pers is dat Jumbo Visser/Wijker een grote windvanger laat plaasten bij onze vereniging. Binnenkort worden deze nieuwe sponsoren verder geïntroduceerd op onze website.

De sponsoring van het Lands Open Dogdubbeltoernooi is ook helemaal rond. Sponsoren en spelers doen graag mee aan dit gezellige toernooi, want er zijn dit jaar 486 inschrijvingen! Een nieuw record, terwijl andere verenigingen juist een terugloop zien in het deelnemersveld. De warme ontvangst en begeleiding van de wedstrijdcommissie draagt hier zeker aan bij. Ook de thema-avonden zorgen voor de nodige sfeer. Keerzijde van de medaille is wel dat er kleine 100 mensen teleurgesteld zullen zijn, omdat ze uitgeloot worden. Daar zijn ongetwijfeld ook veel Doggers bij, omdat er een maximaal aantal eigen leden mogen meedoen om veredelde clubkampioenschappen te voorkomen.

Helaas eindig ik met een droevig bericht. Frans Hartensveld, clublid van het eerste uur, is afgelopen maandag overleden. Veel Doggers waren aanwezig bij zijn crematie om afscheid te nemen van Frans, die de laatste jaren veel op maandag- en vrijdagochtend bij de Dog was te vinden. Zijn vrouw Anneke en zijn zonen Guido en Thomas, voormalig clubkampioenen, wens ik vanaf deze plaats heel veel sterkte om dit plotselinge verlies te verwerken. Met Frans is een markant lid van onze vereniging heengegaan.

Veel leden zijn op dit moment afgereisd naar warmer oorden. De thuisblijvers wens ik mooi weer, want dan heb ik dat ook op het strand van Wijk aan Zee. Vooral vanaf 8 augustus tot en met 16 augustus hebben we mooie weekenden en zwoele avonden nodig om van het Lands Open Dog Dubbeltoernooi wederom een geslaagd toernooi te maken. Die negen dagen ben ik veelvuldig bij de club te vinden. Ik hoop daar heel veel spelers en belangstellenden tegen te komen. Tot dan!

Hans Schoone

zondag 26 juli 2015, 21:16 uur
Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  422x gelezen
Alweer een jonge ondernemer die we als sponsor bij TV de Dog mogen verwelkomen! Dit keer is dat Van Diemen Timmerwerken. Van jongs af aan liep Gijs al op de bouwplaats om zijn vader te helpen, de bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten… Sinds vorig jaar heeft Gijs van Diemen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is zijn bedrijf 'Van Diemen Timmerwerken' een feit. Gijs heeft een brede ervaring opgedaan in het timmerwerk, van het algemene timmerwerk (zoals o.a. ramen, deuren, kozijnen, aanbouw, verbouw, overkappingen, veranda's en dakkapellen) tot het monteren van keukens en het restaureren van monumentale panden. Omdat Gijs en Kristel beiden al een aantal jaartjes :-) zijn verbonden aan TV de Dog, stond sponsoring van de club hoog op hun lijstje. Er hangt nu een reclamebord van 'Van Diemen Timmerwerken' aan het hek naast baan 2 en hier zijn Gijs en Kristel dan ook met recht trots op! Onder de 'Lees meer' button kunnen jullie op de link klikken die jullie naar de website van Van Diemen Timmerwerken verwijst. Wordt nog hard aan gewerkt, maar is binnenkort volledig in de lucht.
zondag 10 mei 2015, 21:20 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  422x gelezen
Beste leden,

Het is alweer half april, de tenniscompetitie draait op volle toeren. Het zomerseizoen is weer goed van start gegaan. En onze club is er klaar voor. Voor 1 april zijn drie projecten afgerond. Het akoestische plafond is door Niels Snijder geplaatst en dat geeft een veel rustiger geluid in het clubhuis. Samen met de led spots en de nieuwe lampen hebben we een gezellige sfeer waar we met zijn allen graag in verblijven. Tenminste dat doet de groeiende baromzet wel vermoeden. En die omzet kunnen we nu goed vastleggen en volgen met het nieuwe kassasysteem dat op 1 april in gebruik is genomen. Dat zal best even wennen zijn voor degenen die bardienst gaan draaien, maar met een beetje goede wil van iedereen gaat dat helemaal goed komen. Teambonnen, pinnen en het opwaarderen van de ledenpas, allemaal nieuwigheden die het onze leden gemakkelijker moeten maken. En als je betaalt met de ledenpas krijg je nog eens 5% korting op de koop toe! Als bestuur hopen we met deze investering dat onze leden in de toekomst met minder cash geld over straat gaan. We hoeven ook niet meer te hoofdrekenen en dat voorkomt fouten. Dat draagt ook weer bij aan een hogere omzet, waarmee het kassasysteem zichzelf op termijn terugverdient.

Tenslotte zijn er half maart 18 nieuwe banken afgeleverd. Dit zien wij als sluitstuk van de renovatie van de tennisbanen. De onderhoudscommissie heeft er een forse klus aan om alle banken te plaatsen en vast te maken aan de grond. Smaken mogen en zullen verschillen, maar zeker is dat er nu een strakke uitstraling ontstaat met allemaal dezelfde banken. Koud of warm aan de bips, we gaan het vanzelf ervaren.

Binnen de club zijn er nu geen grote dossiers, zo was de conclusie tijdens het laatste overleg van het dagelijks bestuur. Alle contributies zijn keurig betaald op één na. Dat mag geen naam hebben op een aantal van een kleine 700. We hebben wederom een record aantal senioren die les nemen bij onze trainers van Tennisschool Kennemerland. Goed dat we onszelf nog steeds willen verbeteren in het edele tennisspel. Er zijn een drietal sponsoren afgevallen, maar gelukkig hebben we nieuwe sponsoren gevonden die de vrijgekomen plekken hebben ingenomen. Zo blijven de inkomsten vanuit sponsoring ook dit jaar op peil. Als we naar de toekomst kijken, dan gaat het bestuur zich buigen over een nieuw beleidsplan dat voor de jaren 2016 tot en met 2020 van toepassing zal zijn. Werkgroepen gaan geformeerd worden en bijdragen vanuit onze leden zijn meer dan welkom. Dus wordt jij gevraagd voor een werkgroep, doe vooral mee en laat jouw stem horen.

Ik wens alle competitieteams veel succes in de verschillende competities en natuurlijk rekenen we op een paar kampioenen, zodat we op de slotavond reden tot feest hebben. En iedereen die gewoon een lekker balletje wil slaan, is meer dan welkom op ons fraaie tennispark. Bovendien kunnen we nog een paar leden plaatsen, dus als iemand in jullie omgeving geïnteresseerd is om te gaan tennissen, introduceer diegene bij de Dog. Zo blijven we samen lekker bezig om ons cluppie te verbeteren en verder uit te breiden.

Hans Schoone

                                          

                                                           Meer foto's in de fotogalerij

 

zondag 19 april 2015, 10:13 uur
Welboren Financieel Advies nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  340x gelezen

Vanaf dit seizoen is René Welboren met zijn bedrijf Welboren Financieel Advies sponsor bij TV de Dog. Welboren Financieel Advies is sinds 2009 gevestigd aan de Middelweg 2A naast Q-Bus Makelaars. Het bedrijf geeft advies over hypotheken, verzekeringen en overige financiële zaken.

René is niet alleen financieel adviseur maar draagt het tennisspel een warm hart toe. Zelf is hij (nog) lid bij TC Uitgeest, maar is graag en regelmatig bij onze vereniging te vinden. Zo sponsort hij al enige jaren het Lands Open Dog Dubbeltoernooi en doet ook actief aan het toernooi mee. 

Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u er één afsluiten of heeft u vragen over uw verzekeringen? Loop dan eens bij het kantoor aan de Middelweg binnen. René is u graag van dienst. Bellen kan ook 0251-860212 of kijk op de website door middel van de link onder de 'Lees meer' button.

zondag 29 maart 2015, 13:22 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
31 Oktober - 5 Maart
 RWBC wintercompetitie zaterdagavond 2015/2016 31/10,14/11,28/11,12/12,16/1,30/1,5/3

1 November - 6 Maart
 RWBC wintercompetitie 2015/2016 zondag 1/11,15/11,29/11,13/12,17/1,31/1,6/3

24 Februari
 Algemene Leden Vergadering 2016 (banen gesloten)

6 Maart - 26 Juni
 WORLDTOUR ROOD/ORANJE Voorjaar 2016, 6/3, 20/3, 3/4, 24/4, 22/5, 12/6, 26/6

 Competitie teams 
Senioren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames