Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 okt. Van de voorzitter
19 aug. Geslaagde 28e editie Lands Open Dogtoernooi
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
rood.jpg
oranje me.jpg
oranje je.jpg
Meest recente foto's
Jongensteam 1 kampioen
 René Binkhorst   Jeugd commissie  0x gelezen
Het jongensteam 1  van TV De Dog,
 
Heeft er voor moeten knokken, maar het is gelukt: ze zijn kampioen geworden! In de groen najaar competitie tot en met 12 jaar.
Glenn Sanders, Alex van der Pol, Bas Groen en Dirck Mulder, van harte gefeliciteerd!
Jongens 1 2014 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groeten,
Danielle Peters

 

vrijdag 31 oktober 2014, 18:50 uur
Ladies Night 14 november
 Beata Vonk-van Waardenburg   Recreatie comm.  4x gelezen

Beste tennisliefhebsters,

Ja, je leest het goed, deze uitnodiging is alleen gericht aan alle dames van De Dog.

Wij nodigen jullie graag uit op vrijdagavond 14 november voor een gezellige tennisavond met een bijzonder roze tintje.

De recreatiecommissie heeft bedacht dat het wel eens goed is om een keer iets te organiseren waaraan een goed doel is verbonden. In dit kader willen we deze avond voor

Pink Ribbon doen.

Om te beginnen het volgende: je mag een introducee meenemen! Gezellig!

We vragen een bijdrage van € 2,50 p.p. voor de hapjes en de drankjes. De recreatiecommissie wil deze uit eigen financiën betalen en de opbrengst gaat dan naar Pink Ribbon. Bovendien zal er ergens een roze voorwerp staan waarin een ieder vrijblijvend een extra bijdrage kan doen.

Tot slot dit: we vragen iedere deelneemster om iets in de kleur roze aan te trekken. Bedenk zelf maar  iets origineels, de meest originele creatie wordt aan het eind van de avond beloond met een roze verrassing.

Je bent welkom vanaf 19.30 uur en de wedstrijden starten om 20.00 uur. Iedereen speelt, zoals altijd op racketavond, een half uur waarna de pasjes gewisseld worden. Mocht je een introducee meenemen, dan speel je die avond met haar.

De laatste ronde zal zijn om 10.00 uur.

Inschrijving tot 11 november bij beatavonk@kpnplanet.nl

Wij hopen op een grote opkomst, een gezellige avond en een mooie bijdrage voor ons goede doel.

 

De recreatiecommissie

woensdag 29 oktober 2014, 16:42 uur
Opzeggen lidmaatschap
 Ben de Vries   Ledenadministratie  105x gelezen

Als er behoefte bestaat om het lidmaatschap van onze vereniging te beëindigen, dan moet dat op de volgende manier gebeuren.

Omdat in november al gestart moet worden met de werving van nieuwe leden, is het noodzakelijk dat

uiterlijk 1 november 2014

schriftelijk of via e-mail of via de website de opzegging van het lidmaatschap aan de ledenadministratie wordt doorgegeven. Volstaan kan worden met het opgeven van de naam en het achtcijferige lidmaatschapsnummer van de KNLTB (zie tennispasje).

Opzeggingen die na voornoemde datum worden ontvangen, kunnen leiden tot het in rekening brengen van de kosten. Deze kosten worden voornamelijk veroorzaakt door het feit dat we niet in staat zijn geweest nieuwe leden in uw plaats aan te trekken (gemis aan contributie) en door de afdracht aan de KNLTB.

Uiteraard kan je nog tot 1 april 2015 gebruik maken van het tenniscomplex.

De ledenadministratie:

Ben de Vries

Prinses Irenelaan 24

1911 HW  Uitgeest

Telefoon: 0251-315292

e-mail: leden@tvdedog.nl

zondag 26 oktober 2014, 15:46 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  18x gelezen

Beste leden,

 

De zomer lijkt nu echt voorbij. Het mooie weer blijft nu even achterwege, maar duurde gelukkig net lang genoeg om De Leeuw van Uitgeest voor de tweede keer onder zonnige omstandigheden te laten verspelen. En dat droeg zeker bij aan de gezelligheid. Zeker op zondag waar oude LP's van stal werden gehaald door Rob van Leeuwen die als een volleerd DJ iedereen vermaakte. En over zon hadden we deze zomer niet te klagen, drie weken lang waren de omstandigheden perfect tijdens de clubkampioenschappen. Bij het Open Dogtoernooi was het weer minder dan voorgaande edities, maar verliep uiteindelijk toch ook voorspoedig. Het grootste compliment voor de vereniging is dat er tijdens de verschillende activiteiten niemand heeft geklaagd over het tennissen op de nieuwe banen. Vooraf dachten we aan een overgangsjaar waarbij de nieuwe banen erg zanderig zouden zijn en langdurig ingespeeld moesten worden. Dat is achteraf gelukkig erg meegevallen.

Inmiddels zijn de winteractiviteiten weer opgestart. Er wordt enthousiast gelest, de winterdubbels zijn weer gestart en er wordt veel vrij gespeeld. 

Verder is alles goed op orde in en rond het clubhuis. Nieuwe gordijnen worden binnenkort opgehangen. Voor komend jaar staan er nog nieuwe banken op het programma en er wordt door het bestuur onderzocht of de opslagruimtes van de bar-, onderhoudscommissie en trainers slimmer ingericht kunnen worden.

De financiële positie van de vereniging wordt inmiddels gemonitord met een nieuw boekhoudprogramma. Onze penningmeester heeft behoorlijk moeten wennen en heeft veel uren geïnvesteerd, maar hij gaat straks profiteren met betere overzichten en efficiënte processen van factureren. Oud of nieuw systeem, we stevenen wederom af op een mooi resultaat over 2014 als de voortekenen ons niet bedriegen. En dat stemt tot tevredenheid, zeker omdat er ook dit jaar de nodige uitgaven zijn gedaan aan verbetering van ons tennispark en clubhuis.

Geniet allemaal van een mooi najaar met hopelijk veel rustig herfstweer, zodat we nog lang kunnen profiteren van windstille tennisavonden. Commissieleden, vrijwilligers en sponsoren ontvangt het bestuur graag op de jaarlijkse vrijwilligersavond waarbij wij samen het glas heffen en terug kijken op alweer een mooi tennisjaar.

 

Hans Schoone


maandag 20 oktober 2014, 20:30 uur


INSTUIF voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  85x gelezen
Volgende week woensdagmiddag in de herfstvakantie van 13.00 tot 15.00 uur is er een instuif voor alle jeugdleden van de Dog. Deze instuif is in sporthal de Zien en staat onder leiding van Ronald. Neem allemaal een vriendje/vriendinnetje mee die nog geen lid is van de Dog en kom lekker tennissen in de sporthal. De koffie/thee/limonade staat klaar. Ook de ouders zijn van harte welkom. Het doel van deze middag is om niet leden te stimuleren te gaan tennissen.
woensdag 8 oktober 2014, 14:28 uur
2de editie De Leeuw van Uitgeest zeer geslaagd
 Truus van Duin   Bestuur  153x gelezen
Afgelopen zaterdag 4 oktober is de 2de editie van de LEEUW VAN UITGEEST van start gegaan op ons tennispark..  Het tennistoernooi  voor en door de leden van TV de Dog en TCU. Vorig jaar heeft de Dog de eerste editie van de Leeuw gewonnen en mocht daarom ook het hele jaar de trofee in huis houden en zich de LEEUW VAN UITGEEST noemen. Nadat de groep deelnemers op de foto werden genomen door MARIE-JOSIE HOOGEBOOM werd de officiële opening van dit tennistoernooi  gedaan door onze burgemeester Theo van Eijck. Hij memoreerde dat het fantastisch is dat een dorp als Uitgeest, twee tennisverenigingen heeft die een initiatief hebben genomen om de LEEUW VAN UITGEEST te laten ontstaan. Na de opening werd er een aanvang genomen met de wedstrijden. Onder leiding van Marcel Veldhuis en Anouk van Duin waren de deelnemers ingedeeld en konden zij hun potjes tennis afwerken. Het weer zat mee, aardig wat publieke belangstelling en tijdens de pauze werden de deelnemers getracteerd op een heerlijk broodje bratwurst mit sauerkraut en nadat de laatste potjes gespeeld waren, kon men zich opmaken voor de feestavond die muzikaal werd omlijst door de BIERGARTEN BOYS. Zondagochtend onder een stralend zonnetje ging om 10.00 uur het toernooi voor de tweede dag van start. Op deze tweede dag, werden de laatste rondes afgewerkt, zodat we met zijn allen konden toewerken naar de GRANDE FINALE. De einduitslag van dit tweedaags festijn eindigde in een gelijke stand, zodat er een beslissing moest komen, wie uiteindelijk met de eer en trofee ging strijken. Door middel van loting werd er een super tiebreak gespeeld door de heren Martijn Veen en Cees Buur van TV de Dog en John Putter en Jeroen Schoorel van TCU. Deze werd afgetekend gewonnen door Martijn en Cees, dus kwam TV de Dog wederom als winnaar uit de bus. Een mooi resultaat en zodoende blijft de titel van de LEEUW VAN UITGEEST en de trofee nog een jaar bij TV DE DOG. Een compliment voor de organisatie  die er weer voor gezorgd heeft, dat het allemaal vlekkeloos is verlopen. JAN, ANOUK, MARCEL, PETER, ROBERT, KARIN, HANS EN TRUUS het was in één woord fantastisch wat jullie hebben gedaan voor deze twee clubs. Gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit het was dit weekend allemaal te vinden tijdens de 2de editie van de LEEUW. Volgend jaar alweer de 3de editie van dit toernooi en wordt gehouden in het eerste weekend van oktober 2015 bij TCU. Alle deelnemers bedankt voor jullie inbreng en graag tot volgend jaar.

 

zondag 5 oktober 2014, 21:42 uur
DEEN SPONSORACTIE
 Truus van Duin   Jeugd commissie  83x gelezen
De derde week van de Deen Sponsoractie loopt inmiddels en wij hebben uit handen van de filiaalmanager van Deen de eerste 15 trainingspakken voor de jongste jeugd mogen ontvangen. Aan het eind van de actie zullen er nog weer 15 pakken worden weggeven. Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee en bedanken Deen hiervoor. Op dit moment staan wij in de score bovenaan en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee, maar U kunt nog steeds uw boodschappen doen bij Deen en de munten die U krijgt bij bepaalde artikelen in de koker deponeren van onze club TV de Dog. Het geldbedrag wat wij als vereniging uiteindelijk zullen krijgen, zullen we besteden aan de jeugd van TV de Dog.
woensdag 24 september 2014, 14:40 uur
AFTER SUMMER EVENT ZEER GESLAAGD
 Truus van Duin   Jeugd commissie  39x gelezen
Afgelopen weekend was het AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd.  Olv. de jeugdcommissie en de trainers Ronald en Sharon en stagiair Mitchel was er een overnachting op het park. Daarnaast werd er een zevenkamp gehouden waarbij de kinderen hun vaardigheden moesten tonen. Na dit alles gingen de kinderen de baan op om hun tenniskunsten te vertonen. Ondertussen werd het kampvuur aangestoken en als slot van een actieve avond gingen de groepen touwtrekken. Hierbij werd heel veel strijd geleverd, ook de begeleiding deed mee. Rondom het kampvuur deden de kinderen het muziekspel, dwz zoveel mogelijk hollandse liedjes op papier zetten en dan zingen. Na dit alles werd de uitslag bekend gemaakt van de zevenkamp en de winnaars kregen een bioscoopbon en een heerlijke zak popcorn. Toen was het tijd om de bedden op te maken en natuurlijk mocht het kussengevecht niet ontbreken. Moe maar voldaan gingen de kinderen en de begeleiding slapen!!! Uiteindelijk duurde het tot drie uur voordat een ieder rustig was en sliep. De volgende ochtend om half 8 werden de kinderen gewekt zodat ze na zich aangekleed te hebben samen konden ontbijten. Daarna werden de kinderen  bezig gehouden met tennis oefeningen door Ronald, Sharon en Mitchel. Rond de klok van half 10 kregen we bezoek van de filiaalmanager van Deen, want die kwam de beloofde trainingspakken voor de jongste jeugd brengen. Iedereen hartstikke blij en rond de klok van 10 uur werden de kinderen opgehaald door hun ouders. Alle kinderen kregen nog een gevuld tasje mee als dank voor hun deelname aan dit AFTER SUMMER EVENT. Al met al kunnen we concluderen dat het een zeer geslaagd EVENT is geworden en dank aan NICO, TIM, THOMAS, TESSA, ANOUK, MIC, LARS, NIELS, DAAN, RONALD, SHARON EN MITCHEL voor de organisatie en hulp.
woensdag 24 september 2014, 13:57 uur
Winnaars clubkampioenschappen 2014
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  131x gelezen

Nadat vorige week zondag de finales waren gespeeld door de jeugd, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de senioren. Drie weken lang zijn de wedstrijden in de poules afgewerkt, zodat er daarna via de afvalschema's bepaald kon worden uit er uiteindelijk de finales mochten spelen.

Er deden dit jaar weer veel leden mee en het was goed om te zien dat er ook zeer veel nieuwe leden de moeite hadden genomen om zich in te schrijven.

Gedurende het hele toernooi waren de weergoden ons goed gezind en zo ook tijdens de finaledag. Vanaf 14.00 uur werden de finales gespeeld in diverse categorieën. De uiteindelijke winnaars gingen uiteraard op de foto, zodat zij het hele jaar kunnen schitteren op de inmiddels zeer gewilde Wall of Fame in ons clubhuis.

Na de prijsuitreiking kon de feestavond beginnen en onder leiding van de band Morgan ging een groot deel van het publiek los op de muziek.

De wedstrijdcommissie kijkt terug op zeer geslaagde clubkampioenschappen en bedankt iedereen voor zijn/haar deelname. 

 De uitslagen van de finales treft u aan in de bijlage 


Formulieren
Winnaars clubkampioenschappen
maandag 15 september 2014, 12:01 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014 van start
 Truus van Duin   Jeugd commissie  94x gelezen
Afgelopen zaterdag is de Deen sponsoractie van start gegaan. De actie loopt van 7 september tot en met 18 oktober en het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zoveel mogelijk munten sparen (die je bij bepaalde artikelen ontvangt). De vereniging met de meeste munten ontvangt ook het meeste geld.  Onze club werd afgelopen zaterdag dus bezocht door de filiaalmanager van Deen en wij kregen als tractatie een aantal blikken met heerlijke KAMPIOENSKOEKEN!! Ook waren er 15 jeugdleden (op uitnodiging) die onder leiding van Ronald hun kunsten mochten vertonen. Mooi om te zien hoe enthousiast onze kinderen een aantal oefeningen deden. De komende weken zal Deen elke keer met een verrassing komen voor de club. A.s. zaterdag zullen deze 15 jeugdleden aanwezig zijn bij Deen om dan een trainingspak in ontvangst te nemen.  Ook zullen wij deze zaterdag aanwezig zijn bij Deen om onze club te promoten en wij willen natuurlijk dat iedereen dan zijn/haar boodschappen doet bij Deen zodat wij MUNTEN kunnen scoren. 
woensdag 10 september 2014, 10:28 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 November
 Jeugdcompetitie 2014 World on Tour Rood/Oranje

14 November
 Winter Racketavond Ladies Only (2000-2300)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren