Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 aug. Inschrijven wintercompetitie RWBC 2016/2017
9 aug. 30ste Lands Open Dog Dubbeltoernooi
17 jul. inschrijven winterlessen jeugd
17 jul. Inschrijven winterlessen senioren 2016/2017
12 jul. Van de voorzitter
25 jun. “Brutale beroving bardienstvrijwilliger"
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Inschrijven wintercompetitie RWBC 2016/2017
 Truus van Duin   Technische comm.  55x gelezen
Er kan weer worden ingeschreven voor de wintercompetitie oftewel RWBC NOORDWEST 2016/2017. De speeldagen zijn zaterdag (overdag en avond) en de zondag. De speeldatums voor de zaterdag: 12 en 26 november, 10 december 2016, 14 en 28 januari, 11 februari en 4 maart 2017. Voor zondag: 13 en 27 november, 11 december 2016, 15 en 29 januari, 12 februari en 5 maart 2017. Om in te schrijven voor deze competitie, download het inschrijfformulier en stuur het op naar: tje.vanduin@ziggo.nl of Benesserlaan 252. Een inschrijfformulier per team is voldoende. 
Er kan worden ingeschreven tot 1 september a.s.

Download bestanden
inschrijven wintercompetitie RWBC 2016/2017 66 KB (25x opgehaald)

 

 

maandag 22 augustus 2016, 19:12 uur
30ste Lands Open Dog Dubbeltoernooi
 Truus van Duin   Technische comm.  284x gelezen

Vanaf komende zaterdag start het 30ste Lands Open Dog Dubbeltoernooi en duurt tot en met zondag 21 augustus. Dit betekent dat alle banen in het weekend de gehele dag en op doordeweekse dagen vanaf 17.00 uur beschikbaar worden gesteld voor het toernooi. Vrij tennissen is doordeweeks mogelijk tot 17.00 uur.

De toernooicommissie

dinsdag 9 augustus 2016, 19:43 uur
inschrijven winterlessen jeugd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  136x gelezen

Gelukkig de vakantie is begonnen en hopelijk wordt het een hele mooie zomer. Ook is het weer tijd om in te schrijven voor de winterlessen, die beginnen in de week van maandag 19 september. Weer lekker tennissen tijdens de winterperiode, dat kan, vul het formulier in (let op: een voor kinderen t/m groep 5 en de ander vanaf groep 6 en hoger) en stuur dit op naar: jeugdcommissie@tvdedog.nl. Inschrijven kan tot 1 SEPTEMBER. Wacht niet te lang met inschrijven. Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe en tot ziens na de vakantie.

Trainingscoordinatoren en trainers.


Download bestanden
Inschrijven winterlessen jeugd 2016/2017 62 KB (152x opgehaald)
Inschrijven winterlessen jeugd 2016/2017 62 KB (170x opgehaald)
zondag 17 juli 2016, 12:10 uur
Inschrijven winterlessen senioren 2016/2017
 Truus van Duin   Trainingscoord.  164x gelezen

Beste Doggers,  

De zomervakantie staat voor de deur, de diverse toernooien worden weer afgewerkt waaronder het 30ste Lands Open Dog Dubbeltoernooi (13/8 t/m 21/8) en hopelijk kunnen we genieten van mooie zonnige dagen. Het lijkt nog ver weg, maar het is ook weer tijd om in te schrijven voor de WINTERLESSEN.  Altijd al mee willen doen om het tennisspelletje onder de knie te krijgen, geef je dan op door het inschrijfformulier (te downloaden) in te vullen en op te sturen naar: Corryhillegers@ziggo.nl. Wacht niet te lang met inschrijven (dit kan tot zondag 28 augustus) want VOL=VOL. De lessen starten in de week van MAANDAG 19 september. 

Fijne vakantie, de trainingscoordinatoren en trainers.

 


Download bestanden
Inschrijven winterlessen senioren 2016/2017 60 KB (256x opgehaald)
zondag 17 juli 2016, 11:56 uur


Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  194x gelezen
Beste leden,

Nog even een bericht van jullie voorzitter pal voor de vakanties die op het punt van beginnen staan. En middenin in de grote vakantie wordt het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi gespeeld. Ik hoop dat veel leden mee kunnen doen of in ieder geval komen kijken als deelnemen er niet inzit. Want van deze lustrum editie maken we een speciale uitvoering. Met als thema 'white lounge' toveren we ons tennispark in een heuse beachclub die een relaxt zomers gevoel moet geven. DJ Weizen verzorgt de muziek, zodat we lekker kunnen 'chillen' onder het genot van een lekker drankje en hapje. Op de feestavond speelt de 7-mans formatie Santana Hot Collective, die natuurlijk de grote hits van Santana ten gehore brengen, zoals Samba Pa Ti, She's not there, Smooth en vele andere bekende nummers. Kom allemaal naar de Dog en laten we er een mooie toernooiweek van maken.

Het 10e WEA Open Dog Jeugdtoernooi ligt alweer achter ons en het is goed dat dit jeugdtoernooi na een jaar van afwezigheid weer op de toernooikalender staat. Ongeveer 100 jeugdspelers uit de regio hebben tegen elkaar gestreden onder leiding van de jeugdcommissie en onze trainers Ronald, Sharon en Mitchell. Super verlopen en strak georganiseerd. Kijken of we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen trekken, want dat verdient het toernooi zeker.

Het lijkt alweer heel lang geleden dat de competitiewedstrijden zijn gespeeld. Toch is het nog maar ruim een maand geleden dat de kampioenen zijn gehuldigd op een gezellige laatste competitiedag met een lekkere BBQ verzorgd door Jan en Peter. Vanaf deze plek feliciteer ik alsnog de kampioenen, want door vakantie heb ik dat niet persoonlijk kunnen doen. Op de frisse avonden werd er meteen gretig gebruik gemaakt van de bestuurskamer die bij het clubhuis getrokken kan worden. Met de dubbele deuren, nieuwe gordijnen, tafels en stoelen is er een mooie aansluiting gemaakt met de bestaande ruimte.

De trainers zijn ook blij met hun nieuwe opslagruimte, die achter het clubhuis is gebouwd. Zo kunnen tennisballen, tennisschoenen, kleding en de nodige trainingsattributen droog en verwarmd opgeborgen worden en blijft de bestuurskamer netjes aan kant voor drukke dagen met veel bezoekers, bestuurs- en commissievergaderingen en als ontvangstruimte tijdens toernooien en clubkampioenschappen.

Tenslotte zijn alle windvangers vervangen door nieuwe exemplaren die het tennispark een strakke uitstraling geven. Vanaf deze plek bedank ik alle nieuwe en bestaande sponsoren die zonder uitzondering direct positief hebben gereageerd op ons voorstel om de windvangers nieuw te ontwerpen en te voorzien van hun nieuwste reclame-uitingen.

Rest mij om iedereen een fijne vakantie te wensen met veel mooi weer. We zien elkaar weer tijdens het Lands Open Dog Dubbeltoernooi of met de clubkampioenschappen waarvoor de inschrijving alweer enige tijd openstaat. Stel de nieuwe commissie clubkampioenschappen niet teleur en schrijf massaal in! En om in Olympische sferen te komen: deelnemen is belangrijker dan winnen, hoewel wie wil er niet op de Wall of Fame komen te hangen. Het maakt echter niet uit of je topper of beginner bent, want je speelt op jouw niveau in ieder geval een paar leuke wedstrijden. Tot snel!

 

Hans Schoone

dinsdag 12 juli 2016, 22:09 uur
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger"
 Jan Buursma   Barcommissie  332x gelezen
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger T.V. De Dog tijdig verijdeld”.

Als bestuur hebben we vaak over dit scenario gesproken. Gelukkig is het niet gebeurd.

Dit is wel een van de redenen dat er op de laatste ledenvergadering is er gesproken over de wijze van betalen in ons clubhuis. Het bestuur heeft in de laatste vergadering het principe besluit genomen dat er vanaf volgend seizoen (1-4-2017) alleen nog maar met de pinpas of de ledenpas kan worden betaald. Een ontwikkeling die we op steeds meer verenigingen in de omgeving zien.

Het afgelopen jaar hebben we met het nieuwe kassasysteem de voorzieningen gecreëerd waarmee we dit goed kunnen faciliteren. 

Belangrijk voordeel hiervan is dat onze leden die bardienst draaien s‘avonds laat niet meer met kasgeld over straat hoeven te gaan.

Vanuit het bestuur is er een grote voorkeur voor het betalen met de ledenpas. Bij het betalen met de ledenpas hoeven we geen bijdrage per transactie aan de bank te betalen.  Bij een normale pin transactie moet dat wel. Wij willen dan ook als bestuur het gebruik van de ledenpas stimuleren door op betalingen blijvend een kleine korting te geven.

De ledenpas kent meer voordelen

1 Bij verlies wordt het geld weer op je nieuwe ledenpas gezet. Dat kan omdat het geld niet fysiek op je ledenpas staat.

2 Kinderen hoeven geen geld mee om iets te betalen. Dat kan met hun ledenpas.

3 De ledenpas heb je altijd bij je als je wilt tennissen.

4 Met je ledenpas kan je alleen betalen bij je eigen vereniging, dus ook niet door iemand anders als hij gestolen wordt.

5 De ledenpas is makkelijk op te laden middels een pin transactie.

6 Bij een nieuw seizoen hoef je niets te doen. Het geld is gekoppeld aan je lidnummer. Je kan gewoon met je nieuwe ledenpas verdergaan.

Voor leden die niet met hun ledenpas willen betalen is er een goed alternatief door met de pinpas te betalen. Dat geldt ook voor mensen die van buiten onze vereniging komen.

Wij zullen jullie gedurende het seizoen verder informeren. 

Het Bestuur


zaterdag 25 juni 2016, 15:07 uur
Jumbo Uitgeest nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  226x gelezen
De beste supermarkt van Uitgeest is sponsor geworden van TV de Dog. En daar is de sponsorcommissie best trots op, temeer omdat het Doggeel goed aansluit bij de kleuren van Jumbo! Richard Visser en Perry Wijker zijn de drijvende krachten achter Jumbo Uitgeest. Elke dag gaan zij voor 100% tevredenheid en zorgen zij ervoor dat je vlot en prettig kunt winkelen. Dan doen zij met de zeven zekerheden van Jumbo, waarvan beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs er drie zijn. Wil je de andere vier zekerheden ook ontdekken? Kijk op de website van Jumbo door te klikken op de link onder de 'Lees meer' button. Jumbo Uitgeest is 365 dagen per jaar geopend en hun team van gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jullie in hun supermarkt te verwelkomen.
zaterdag 14 mei 2016, 17:23 uur
Nog een nieuwe sponsor: Marcel Sport
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  225x gelezen
Marcel Sport is ook een nieuwe sponsor van TV de Dog. Al 40 jaar een begrip in Heemskerk. En sinds kort aangesloten bij Sport 2000. Uitgeest valt in het verzorgingsgebied van Marcel Sport en Uitgeest heeft geen sportwinkel meer binnen de gemeentegrenzen. Daarom heeft Marcel Sport gekozen om naamsbekendheid via onze vereniging te genereren. 40 jaar ervaring en dat maakt Marcel Sport bijzonder. Die jarenlange ervaring waarderen de vaste klanten en nieuwe klanten ervaren dat bij hun adviezen. En Marcel Sport heeft alles op tennisgebied, maar natuurlijk ook voor andere sporten en sportieve vrijetijdskleding kan je prima terecht. Loop eens binnen in hun moderne winkel in het centrum van Heemskerk. Marcel Sport komt ook met teamkleding van een topmerk voor TV de Dog tegen een scherpe prijs. Marcel en zijn team adviseren jullie graag. Klik op de link onder de 'Lees meer' button en bekijk het assortiment van Marcel Sport.
zaterdag 14 mei 2016, 16:57 uur
Fleur
 Truus van Duin   Jeugd commissie  268x gelezen

Vanmorgen hebben Ronald en Janet Vlieland hun tweede dochtertje gekregen en Roos haar zusje en ze heet Fleur. Fleur is geboren op dinsdag 10 mei om 10.53 uur en weegt 3260 gram. Vanaf deze plaats wensen wij Ronald en Janet heel veel geluk en gezondheid toe met de gezinsuitbreiding.

dinsdag 10 mei 2016, 18:04 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  264x gelezen
Beste leden,

De ledenpassen zijn uitgedeeld, de bardiensten gepland en de zomerlessen zijn weer van start gegaan. Kortom, het nieuwe tennisseizoen is weer begonnen! De eerste competitiewedstrijden zijn inmiddels ook al gespeeld. Hopen dat we als vereniging weer goede resultaten neer gaan zetten en dat we dit jaar mooi zonnige competitiedagen krijgen, zodat we lekker buiten kunnen zitten na de wedstrijden. 

Moeten we toch naar binnen omdat het fris wordt, dan hebben we dit seizoen meer zitruimte gecreëerd door de bestuurskamer bij het clubhuis te betrekken. De planning is wat uitgelopen, zodat we nog niet helemaal klaar zijn. De dubbele deuren zijn inmiddels opgeleverd en nieuwe tafels en stoelen zijn besteld. Verder wordt de verlichting nog aangepast en worden de bestaande jaloezieën vervangen door rolgordijnen. Op deze manier wordt de bestuurskamer ook een gezellige ruimte waar het goed vertoeven is. Multifunctioneel inzetbaar en alle middag- en avondteams kunnen op een normale manier hun gasten ontvangen.

(Gijs) Van Diemen Timmerwerken heeft de verbouwing uitgevoerd en pakt direct door met de aanbouw van een verwarmde en verlichte opslagruimte voor de trainers. De gehuurde container is inmiddels afgevoerd. Na het plaatsen van een nieuwe grote koelcel in het magazijn en het plaasten van een nieuwe keuken door (Niels) Snijder Interieur en Afbouw, raken alle projecten in een eindfase en zijn we als club helemaal klaar voor de toekomst.

Op de Algemene Ledenvergadering zijn de plannen toegelicht, net als de financiën. Na flink opruimen, overtollige zaken weggooien en slimmer benutten van de verschillende opslagruimtes, is er nieuw inzicht ontstaan. Te elfder ure is door het bestuur besloten de extra opslagruimte, waarover alle leden zijn ingelicht, niet te realiseren. In plaats hiervan is gekozen voor een kleinere aanbouw aan het clubhuis als opslagruimte voor de trainers. Hiermee hebben we een flink bedrag uitgespaard aan verbouwingskosten.

Op de Ledenvergadering is ook de enquête besproken die eind vorig jaar in samenwerking met de KNLTB onder senior leden is gehouden. De rode lijn is dat de leden tevreden tot zeer tevreden zijn over het reilen en zeilen van onze vereniging. Daar zijn wij als bestuur vanzelfsprekend erg blij mee. En natuurlijk een enorm compliment aan de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is. Natuurlijk zijn er ook een aantal verbeterpunten genoemd, waarmee het bestuur aan de slag gaat. Wensen die uitgesproken zijn: minder cashgeld na een bardienst voor veiliger afsluiten, meer banen beschikbaar voor vrij spelen in de wintermaanden, lestijden naar 50 minuten per les en nieuws niet alleen op de website plaatsen, maar ook met regelmaat in een nieuwsbrief per email versturen. Het bestuur gaat met deze punten aan de slag en we gaan verbeterpunten opnemen in een vernieuwd beleidsplan.

Tot slot nog nieuws van het sponsorfront. Binnenkort worden alle windvangers vervangen door nieuwe exemplaren, zodat beschadigde en verweerde doeken verdwijnen en onze nieuwe banen een fraaie finishing touch krijgen.

Genoeg geschreven, getennist moet er worden! Ga dat vooral doen met jullie tennismaten, of dat nou in competitieverband is, met tennislessen, op een toernooi of gewoon lekker vrij spelen wanneer het jullie het beste uitkomt. Veel plezier op de tennisbanen van TV de Dog!

 

Hans Schoone  

zondag 10 april 2016, 16:49 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
7 April - 29 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

22 Augustus - 10 September
 Club kampioenschappen Senioren

3 September
 Feestavond

5 September - 18 September
 Club kampioenschappen enkel junioren Groen/Geel

11 September - 6 November
 WORLDTOUR ROOD/ORANJE Najaar 2016 11/9, 25/9, 9/10, 6/11

14 September - 26 Oktober
 KNLTB competitie najaar 2016 woensdagmiddag GROEN 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10

16 September - 18 September
 Clubkampioenschappen jeugd dubbels groen/geel

17 September - 18 September
 After Summer Event voor de jeugd (met overnachting)

18 September - 30 Oktober
 KNLTB competitie najaar 2016 zondagochtend GEEL, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 30/10

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Woensdag Meisjes
 Woensdag Jongens
 Vrijdag Meisjes
 Vrijdag Jongens
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens