Toegang 
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
23 aug. Inschrijven winterlessen JEUGD
23 aug. inschrijven RWBC NOORDWEST competitie senioren
26 jul. Van de voorzitter
8 jun. inschrijving winterlessen 2015/2016 senioren
Belangrijke KNLTB berichten
1 apr. Vernieuwd! MijnKNLTB app voor je smartphone
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Inschrijven winterlessen JEUGD
 Truus van Duin   Jeugd commissie  174x gelezen
Vanaf maandag 14 september starten de winterlessen voor zowel jeugd als senioren. Let op, er zijn twee inschrijfformulieren: één voor kinderen basisonderwijs t/m groep 5 en eentje voor groep 6 en hoger. Kijk dus even goed welk formulier je moet downloaden. Wacht niet te lang met opgeven. DE JEUGD KAN NOG INSCHRIJVEN TOT 1 SEPTEMBER A.S. dus doe dit aub.

Download bestanden
inschrijfformulier winterlessen jeugd t/m groep 5 62 KB (140x opgehaald)
inschrijven winterlessen vanaf groep 6 basis  62 KB (181x opgehaald)
zondag 23 augustus 2015, 12:53 uur
inschrijven RWBC NOORDWEST competitie senioren
 Truus van Duin   Technische comm.  128x gelezen

Beste Doggers, JULLIE HEBBEN NOG TOT 31 AUGUSTUS OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE WINTERCOMPETITIE RWBC

Nu de voorjaarscompetitie voorbij is en jullie hoogst waarschijnlijk weer meedoen met de diverse toernooien in de directe omgeving, is er ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de regio winter buiten competitie, oftewel: RWBC NOORDWEST 2015-2016.  Deze competitie is een gezamelijke seniorencompetitie voor ploegen van verenigingen uit de districten van de regio Noordwest: Noord Holland Noord, IJmond en Leiden en wordt gespeeld op zaterdag overdag, zaterdagavond en zondag. 

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, schrijf je dan nu in met een team. De speeldagen van deze competitie zijn: Zaterdag 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december 2015 en 30 januari en 5 maart 2016. Voor de zondag: 1, 15 en 29 november, 13 december 2015 en 17, 31 januari en 6 maart 2016. Om in te schrijven voor de competitie en te zien wat de inschrijfmogelijkheden zijn, download onderstaande bestanden en mail je inschrijfformulier naar: tje.vanduin@ziggo.nl. Eén formulier per team is voldoende. Inschrijven kan tot en met 31 augustus. Het opgeven van de teams dient te geschieden voor 7 september a.s., dus wacht niet te lang met opgeven. Per seniorenteam wordt een bijdrage voor kosten aan deelname competitie gevraagd. Dit bedrag is € 36,28 en tevens wordt er een bedrag voor aanschaf van ballen gevraagd (Dunlop Pro € 40,- of Technifibre XLD € 60,-). Is iets nog niet helemaal duidelijk of hebben jullie nog wat te vragen? Je kunt altijd even contact zoeken met: Truus van Duin, 06-24490991 of Koen Cornelisse 06-30138505.


Download bestanden
inschrijfformulier RWBC NOORDWEST senioren 70 KB (105x opgehaald)
inschrijfmogelijkheden RWBC NOORDWEST senioren 89 KB (100x opgehaald)
zondag 23 augustus 2015, 12:50 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  164x gelezen

Beste leden,

Midden in de vakantie maar toch even een stukje tekst van jullie voorzitter. Terugkijkend naar de competitie, waarin we dit seizoen erg succesvol waren met de nodige kampioenen en maar een enkele degradant. En die laatste dan ook nog op setgemmidelde. De competitie is dan ook vlekkeloos verlopen met dank aan Koen Cornelisse en Truus van Duin. Kort voor de start van de competitie zijn alle banken vervangen door nieuwe exemplaren, zodat de wedstrijden vanaf alle plekken goed waren te bekijken. Daarmee is de vervanging van de banen tot een einde gebracht en hadden de mannen van de onderhoudscommissie nog een flinke klus aan het plaatsen, uitpakken en fixeren van de banken.

De barcommissie was intussen druk met het nieuwe kassasyteem. De introductie loopt naar tevredenheid, maar er zijn nog een aantal kinderziekten. Goed om te zien is dat alle leden die bardienst draaien het systeem zich eigen maken. Het bestuur ziet wel dat er nog te weinig gebruik maakt van de pinmogelijkheid en het uploaden van de spelerspas. Dat laatste is jammer, want betalen met de spelerspas is voor alle partijen voordelig. 5% korting op de bestelling en minder cash in de kassa. En dat alles onder een nieuw plafond, waarmee de akoestiek in het clubhuis een stuk rustiger is geworden. Zo zijn er drie projecten tot een einde gebracht die voor 2015 waren gepland. Het bestuur is momenteel bezig om te inventariseren welke wensen er zijn en hoe we die budgetteren voor de komende jaren. Daarbij wordt vooral gekeken naar herinrichting van de keuken, magazijn en opslag van de materialen van trainers en onderhoudscommissie.

Van het sponsorfront is ook goed nieuws te melden met twee nieuwe sponsoren. Sim Woud is eigenaar van Robot Vloerverwaming en vindt het leuk om naast de basketbalvereniging ook TV de Dog te sponsoren. De reclameborden hangen inmiddels boven de metalen deuren richting FC Uitgeest en richting provinciale weg. Vers van de pers is dat Jumbo Visser/Wijker een grote windvanger laat plaasten bij onze vereniging. Binnenkort worden deze nieuwe sponsoren verder geïntroduceerd op onze website.

De sponsoring van het Lands Open Dogdubbeltoernooi is ook helemaal rond. Sponsoren en spelers doen graag mee aan dit gezellige toernooi, want er zijn dit jaar 486 inschrijvingen! Een nieuw record, terwijl andere verenigingen juist een terugloop zien in het deelnemersveld. De warme ontvangst en begeleiding van de wedstrijdcommissie draagt hier zeker aan bij. Ook de thema-avonden zorgen voor de nodige sfeer. Keerzijde van de medaille is wel dat er kleine 100 mensen teleurgesteld zullen zijn, omdat ze uitgeloot worden. Daar zijn ongetwijfeld ook veel Doggers bij, omdat er een maximaal aantal eigen leden mogen meedoen om veredelde clubkampioenschappen te voorkomen.

Helaas eindig ik met een droevig bericht. Frans Hartensveld, clublid van het eerste uur, is afgelopen maandag overleden. Veel Doggers waren aanwezig bij zijn crematie om afscheid te nemen van Frans, die de laatste jaren veel op maandag- en vrijdagochtend bij de Dog was te vinden. Zijn vrouw Anneke en zijn zonen Guido en Thomas, voormalig clubkampioenen, wens ik vanaf deze plaats heel veel sterkte om dit plotselinge verlies te verwerken. Met Frans is een markant lid van onze vereniging heengegaan.

Veel leden zijn op dit moment afgereisd naar warmer oorden. De thuisblijvers wens ik mooi weer, want dan heb ik dat ook op het strand van Wijk aan Zee. Vooral vanaf 8 augustus tot en met 16 augustus hebben we mooie weekenden en zwoele avonden nodig om van het Lands Open Dog Dubbeltoernooi wederom een geslaagd toernooi te maken. Die negen dagen ben ik veelvuldig bij de club te vinden. Ik hoop daar heel veel spelers en belangstellenden tegen te komen. Tot dan!

Hans Schoone

zondag 26 juli 2015, 21:16 uur
Inschrijving Clubkampioenschappen 2015
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  132x gelezen

Met veel plezier kunnen wij zeggen dat de inschrijving voor de clubkampioenschappen 2015 al weer enige tijd is geopend op http://www.toernooi.nl/. Alle junioren- en seniorenleden nodigen wij van harte uit om aan dit gezellige toernooi deel te nemen.

Het toernooi voor senioren vindt plaats van 19 augustus t/m 12 september.
Het jeugdtoernooi is van 28 t/m 30 augustus.

Senioreneden kunnen zich inschrijven in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD in de speelsterktes 4, 6, 7 en 8. De categorie GD4 en DD4 zullen weer de zgn. "husselcategorieën"  zijn. Hiertoe zullen speel(st)ers een uitnodiging ontvangen om zich hiervoor in te schrijven.

Mochten jullie onverhoopt vragen en/of opmerkingen hebben voor of tijdens het toernooi of iets aan ons willen doorgeven, verzoeken wij jullie met klem uitsluitend het volgende emailadres te gebruiken: clubkampioenschappentvdedog@gmail.com 

Wij rekenen weer op jullie deelname enne..... reserveer dan gelijk 12 september in jullie agenda. Dan worden alle finales gespeeld en sluiten we het toernooi af met weer de oergezellige feestavond!

Groeten,
Commissie Clubkampioenschappen

Anouk van Duin, Thomas Groen, Marie-José Hoogeboom, Mic Kaandorp en Manon Woud

dinsdag 14 juli 2015, 10:35 uur


Successen jeugd TV de Dog
 Gijsbert Peijs  Webbeheer / Redactie  90x gelezen

Beste Dog leden, 

De toernooien zijn in volle gang en de jeugd doet hier goed aan mee!!


Zo was vandaag de finale dag bij het wel aardbeientoernooi en daar stonden 3 jeugd dog leden in 4 verschillende finales.

Femke Liefting won in groen de 2de plaats en met een jongen uit Friesland ook de 2de plaats in de verliezersronde. Top gedaan!

Zo speelde Elisa de Wolff ook in 2 finales en won de finale met Eva Sminia en werd in haar enkel 2de!!!

Top gedaan deze jeugd leden van de Dog

 

Klik op Lees Meer voor de foto's

maandag 13 juli 2015, 21:37 uur
inschrijving winterlessen 2015/2016 senioren
 Truus van Duin   Trainingscoord.  600x gelezen
Beste Dogleden,

Vanaf heden staat de inschrijving open voor de winterlessen van 2015-2016. Deze lessen gaan van start in de week van maandag 14 september 2015. De lessen worden wederom verzorgd door Ronald, Sharon en Mitchel. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Inschrijven is mogelijk tot 23 augustus voor senioren. Geef aub ook duidelijk aan wat de voorkeuren zijn, zodat we daar als trainingscoordinator en trainers zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Nogmaals wacht niet te lang, want vol=vol en geeft ons de gelegenheid om alles naar tevredenheid in te delen. 

Corry Hillegers


Download bestanden
inschrijven winterlessen senioren 2015/2016 60 KB (259x opgehaald)
maandag 8 juni 2015, 20:00 uur
Zondag Heren 1 kampioen
 René Binkhorst  Webbeheer / Redactie  174x gelezen
Binnengekomen op redactie@tvdedog.nl 
 
Na een werkelijk zinderend slot is op de laatste speelronde de titel binnengesleept.
Tegens mede koploper Ruïne van Brederode (die exact gelijk stonden in de stand) werd via de allesbeslissende dubbelspelen met 4-2 gewonnen en werd de Dog kampioen. Dat allebei de dubbelspelen gewonnen moesten worden, maakte het des te spannender temeer beide wedstrijden uitliepen op lange drie-setters!! De ontlading na afloop was daarom des te groter.

In drie jaar tijd is door Robin van Rijssel, Jeroen Duinmaijer, Menno Kuik, Marco Zoeteman, Frank Klein, Don van der Kleij en Mark Bonekamp de eerste klasse bereikt. Foto's staan onder de 'Lees meer' button.

dinsdag 2 juni 2015, 20:29 uur
Kampioenen zijn bekend bij de Dog
 Truus van Duin   Technische comm.  191x gelezen

Afgelopen week zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de voorjaarscompetitie. Allereerst felicitaties naar het meidenteam dat op vrijdagmiddag het kampioenschap veilig stelde door van Monnickendam te winnen. Een felicitatie waard, alles gewonnen. Voor een paar teams was het tot op de laatste speeldag (vrijdag/zaterdag/zondag) bijzonder spannend of zij het beoogde kampioenschap binnen konden halen. Sommigen hadden aan een punt genoeg, anderen hadden het niet zelf in de hand. Uiteindelijk resultaat: Dinsdag: DD 1 17+, Vrijdag: DD 1 17+, HD 1 50+ won met overmacht de wedstrijden, Zaterdag: Heren 2 35+, Dames 1 17+, Heren 4 17+, Zaterdagavond: HD 1 30+ en HD 2 30+ en Zondag: Heren 1 35+(landelijk). Heren 1 op zondag streden op het scherpst van de snede en het was ontzettend spannend. Uiteindelijk wonnen Jeroen en Robin de beslissende laatste dubbel zodat ook zij zich kampioen mogen noemen. De laatste competitiedag werd afgesloten met een BBQ en werden de kampioenen gehuldigd. Namens TV de Dog willen wij alle competitiespelers/sters bedanken voor de inzet tijdens deze weken en de behaalde resultaten. Hopelijk doen jullie volgend jaar allemaal weer mee met de competitie. Uitslagen en eindstanden zijn te vinden onder mijnknltb of op deze site onder het kopje competitieteams.

maandag 1 juni 2015, 21:23 uur
Van Diemen Timmerwerken nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  187x gelezen
Alweer een jonge ondernemer die we als sponsor bij TV de Dog mogen verwelkomen! Dit keer is dat Van Diemen Timmerwerken. Van jongs af aan liep Gijs al op de bouwplaats om zijn vader te helpen, de bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten… Sinds vorig jaar heeft Gijs van Diemen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is zijn bedrijf 'Van Diemen Timmerwerken' een feit. Gijs heeft een brede ervaring opgedaan in het timmerwerk, van het algemene timmerwerk (zoals o.a. ramen, deuren, kozijnen, aanbouw, verbouw, overkappingen, veranda's en dakkapellen) tot het monteren van keukens en het restaureren van monumentale panden. Omdat Gijs en Kristel beiden al een aantal jaartjes :-) zijn verbonden aan TV de Dog, stond sponsoring van de club hoog op hun lijstje. Er hangt nu een reclamebord van 'Van Diemen Timmerwerken' aan het hek naast baan 2 en hier zijn Gijs en Kristel dan ook met recht trots op! Onder de 'Lees meer' button kunnen jullie op de link klikken die jullie naar de website van Van Diemen Timmerwerken verwijst. Wordt nog hard aan gewerkt, maar is binnenkort volledig in de lucht.
zondag 10 mei 2015, 21:20 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  223x gelezen
Beste leden,

Het is alweer half april, de tenniscompetitie draait op volle toeren. Het zomerseizoen is weer goed van start gegaan. En onze club is er klaar voor. Voor 1 april zijn drie projecten afgerond. Het akoestische plafond is door Niels Snijder geplaatst en dat geeft een veel rustiger geluid in het clubhuis. Samen met de led spots en de nieuwe lampen hebben we een gezellige sfeer waar we met zijn allen graag in verblijven. Tenminste dat doet de groeiende baromzet wel vermoeden. En die omzet kunnen we nu goed vastleggen en volgen met het nieuwe kassasysteem dat op 1 april in gebruik is genomen. Dat zal best even wennen zijn voor degenen die bardienst gaan draaien, maar met een beetje goede wil van iedereen gaat dat helemaal goed komen. Teambonnen, pinnen en het opwaarderen van de ledenpas, allemaal nieuwigheden die het onze leden gemakkelijker moeten maken. En als je betaalt met de ledenpas krijg je nog eens 5% korting op de koop toe! Als bestuur hopen we met deze investering dat onze leden in de toekomst met minder cash geld over straat gaan. We hoeven ook niet meer te hoofdrekenen en dat voorkomt fouten. Dat draagt ook weer bij aan een hogere omzet, waarmee het kassasysteem zichzelf op termijn terugverdient.

Tenslotte zijn er half maart 18 nieuwe banken afgeleverd. Dit zien wij als sluitstuk van de renovatie van de tennisbanen. De onderhoudscommissie heeft er een forse klus aan om alle banken te plaatsen en vast te maken aan de grond. Smaken mogen en zullen verschillen, maar zeker is dat er nu een strakke uitstraling ontstaat met allemaal dezelfde banken. Koud of warm aan de bips, we gaan het vanzelf ervaren.

Binnen de club zijn er nu geen grote dossiers, zo was de conclusie tijdens het laatste overleg van het dagelijks bestuur. Alle contributies zijn keurig betaald op één na. Dat mag geen naam hebben op een aantal van een kleine 700. We hebben wederom een record aantal senioren die les nemen bij onze trainers van Tennisschool Kennemerland. Goed dat we onszelf nog steeds willen verbeteren in het edele tennisspel. Er zijn een drietal sponsoren afgevallen, maar gelukkig hebben we nieuwe sponsoren gevonden die de vrijgekomen plekken hebben ingenomen. Zo blijven de inkomsten vanuit sponsoring ook dit jaar op peil. Als we naar de toekomst kijken, dan gaat het bestuur zich buigen over een nieuw beleidsplan dat voor de jaren 2016 tot en met 2020 van toepassing zal zijn. Werkgroepen gaan geformeerd worden en bijdragen vanuit onze leden zijn meer dan welkom. Dus wordt jij gevraagd voor een werkgroep, doe vooral mee en laat jouw stem horen.

Ik wens alle competitieteams veel succes in de verschillende competities en natuurlijk rekenen we op een paar kampioenen, zodat we op de slotavond reden tot feest hebben. En iedereen die gewoon een lekker balletje wil slaan, is meer dan welkom op ons fraaie tennispark. Bovendien kunnen we nog een paar leden plaatsen, dus als iemand in jullie omgeving geïnteresseerd is om te gaan tennissen, introduceer diegene bij de Dog. Zo blijven we samen lekker bezig om ons cluppie te verbeteren en verder uit te breiden.

Hans Schoone

                                          

                                                           Meer foto's in de fotogalerij

 

zondag 19 april 2015, 10:13 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 April - 24 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

19 Augustus - 12 September
 Clubkampioenschappen senioren

6 September - 6 September
 Jeugdcompetitie 2015 Worldtour Rood/Oranje

13 September - 25 Oktober
 Najaarscompetitie jeugd zondag 2015 (13/9,20/9,27/9,4/10,11/10,18/10,25/10

19 September - 20 September
 After Summer Event 2015

26 September
 Ulteame Toernooi (1400-1900)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Vrijdag Meisjes
 Zondag Jongens