Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
9 sep. Clubkampioenschappen jeugd
9 sep. AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd van TV de Dog
4 sep. Nieuwe competitievormen KNLTB voorjaar 2017
3 sep. De 4de editie van de LEEUW VAN UITGEEST
12 jul. Van de voorzitter
25 jun. “Brutale beroving bardienstvrijwilliger"
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1080017.JPG
P1080016.JPG
P1080014.JPG
Meest recente foto's
Inschrijving interne wintercompetitie
 Tamar de Haan-Hillegers   Wintercommissie  54x gelezen

Beste doggers,

De inschrijving voor de interne wintercompetitie is weer geopend.

Er kan ingeschreven worden voor de mixdubbel competitie in alle speelsterktes en voor de dames- en herendubbel competitie in de speelsterktes 6/7/8. Je kunt inschrijven tot en met vrijdag 30 september.

De wintercompetitecommissie 


Download bestanden
Introductie interne wintercometitie 16/17 46 KB (68x opgehaald)
Inschrijfformulier interne wintercompetitie 16/17 34 KB (64x opgehaald)
dinsdag 13 september 2016, 21:05 uur
Clubkampioenschappen jeugd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  101x gelezen

De clubkampioenschappen voor de jeugd worden dit jaar gehouden in de week van 3 oktober voor GROEN en GEEL en is bedoeld voor kinderen die geboren zijn in Groen; 2006/2005/2004 (10 t/m 12 jaar) en Geel: kinderen die zijn geboren op of na 1/1 2002 maar voor 1/1 2006. De planning is na schooltijd en  Kinderen die willen dubbelen/mixen geven zich via toernooi.nl op en de commissie/trainers zorgt voor een mix van deze dubbels.  Voor rood en oranje is er op zaterdag 8 oktober een event. Opgeven voor de clubkampioenschappen (ook rood/oranje event) gaat via toernooi.nl en staat open vanaf maandag 12 september. Aansluitend op dit event organiseert de jeugdcommissie ook nog het AFTER SUMMER EVENT. Iets niet duidelijk over rood/oranje of groen/geel kunnen jullie terecht voor vragen bij Ronald en Sharon en de jeugdcommissie. Wij rekenen op deelname van heel veel kinderen.

De jeugdcommissie en trainers 

vrijdag 9 september 2016, 20:05 uur
AFTER SUMMER EVENT voor de jeugd van TV de Dog
 Truus van Duin   Jeugd commissie  99x gelezen
Ja jongens en meisjes, zaterdag 8 oktober dan is het weer zover, dan is het AFTER SUMMER EVENT voor jullie. Net als vorig jaar en omdat het een grandioos succes was, is er zaterdag/zondag weer van alles te beleven voor jullie met daarbij een overnachting op ons tennispark. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, schrijf je in via het inschrijfformulier en lever in bij Ronald en Sharon. Wij rekenen op jullie deelname.

Download bestanden
AFTER SUMMER EVENT 52 KB (101x opgehaald)
vrijdag 9 september 2016, 20:00 uur
Nieuwe competitievormen KNLTB voorjaar 2017
 Truus van Duin   Technische comm.  128x gelezen

De KNLTB heeft haar leden via de mail geinformeerd over een drietal nieuwe competitievormen die zij met ingang van het voorjaar van 2017 willen aanbieden. Het gaat om de instapcompetitie, Jong Volwassenen en de zomeravondcompetitie. Het bestuur van TV de Dog heeft ervoor gekozen om twee nieuwe competitiesoorten aan te bieden aan onze leden en wel de instapcompetitie voor beginnende tennisspelers niveau 8/9 in april/mei op de donderdagavond of zondagmiddag en Jong Volwassenen met de doelgroep tennissers in de leeftijdsklasse 17/35 jaar en spelen op zaterdag vanaf 17.00 uur. De zomeravondcompetitie bieden wij NIET aan dit ivm baancapaciteit (gaat gespeeld worden op woensdagavond). Geinteresseerd in een van deze twee competitievormen, schrijf je in via de mail: tje.vanduin@ziggo.nl. Uiteraard blijven de huidige competitievormen bestaan en bieden wij in oktober weer aan via het bekende inschrijfformulier.

 

zondag 4 september 2016, 20:00 uur


De 4de editie van de LEEUW VAN UITGEEST
 Truus van Duin   Technische comm.  153x gelezen
Het tennistoernooi voor en door leden van TV de Dog en TCU. Deze 4de editite zal plaats vinden op ZATERDAG 1 OKTOBER bij TV de Dog aan de Niesvenstraat en er wordt gespeeld in de volgende categorieen: HD 4/5,6,7 en 8/9, DD 4/5, 6, 7 en 8/9, GD 4/5, 6, 7 en 8/9. Op zaterdag zijn de wedstrijden van 10.00 tot 22.00 uur. Er wordt door de deelnemers 3x45 minuten per dag gespeeld. Inschrijven kan via toernooi.nl. De zaterdag zal in het teken staan van WHITE SENSATION. Dit mag je niet missen. Dus doe mee aan dit eendaagstoernooi en beleef mee welke vereniging zich het hele jaar de LEEUW VAN UITGEEST mag noemen. Zal het TCU voor de tweede keer lukken of gaat TV de Dog komend jaar strijken met de eer. De organisatie hoopt op veel belangstelling, mooie potjes tennis en goed weer.
zaterdag 3 september 2016, 17:34 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  234x gelezen
Beste leden,

Nog even een bericht van jullie voorzitter pal voor de vakanties die op het punt van beginnen staan. En middenin in de grote vakantie wordt het 30e Lands Open Dog Dubbeltoernooi gespeeld. Ik hoop dat veel leden mee kunnen doen of in ieder geval komen kijken als deelnemen er niet inzit. Want van deze lustrum editie maken we een speciale uitvoering. Met als thema 'white lounge' toveren we ons tennispark in een heuse beachclub die een relaxt zomers gevoel moet geven. DJ Weizen verzorgt de muziek, zodat we lekker kunnen 'chillen' onder het genot van een lekker drankje en hapje. Op de feestavond speelt de 7-mans formatie Santana Hot Collective, die natuurlijk de grote hits van Santana ten gehore brengen, zoals Samba Pa Ti, She's not there, Smooth en vele andere bekende nummers. Kom allemaal naar de Dog en laten we er een mooie toernooiweek van maken.

Het 10e WEA Open Dog Jeugdtoernooi ligt alweer achter ons en het is goed dat dit jeugdtoernooi na een jaar van afwezigheid weer op de toernooikalender staat. Ongeveer 100 jeugdspelers uit de regio hebben tegen elkaar gestreden onder leiding van de jeugdcommissie en onze trainers Ronald, Sharon en Mitchell. Super verlopen en strak georganiseerd. Kijken of we volgend jaar nog meer deelnemers kunnen trekken, want dat verdient het toernooi zeker.

Het lijkt alweer heel lang geleden dat de competitiewedstrijden zijn gespeeld. Toch is het nog maar ruim een maand geleden dat de kampioenen zijn gehuldigd op een gezellige laatste competitiedag met een lekkere BBQ verzorgd door Jan en Peter. Vanaf deze plek feliciteer ik alsnog de kampioenen, want door vakantie heb ik dat niet persoonlijk kunnen doen. Op de frisse avonden werd er meteen gretig gebruik gemaakt van de bestuurskamer die bij het clubhuis getrokken kan worden. Met de dubbele deuren, nieuwe gordijnen, tafels en stoelen is er een mooie aansluiting gemaakt met de bestaande ruimte.

De trainers zijn ook blij met hun nieuwe opslagruimte, die achter het clubhuis is gebouwd. Zo kunnen tennisballen, tennisschoenen, kleding en de nodige trainingsattributen droog en verwarmd opgeborgen worden en blijft de bestuurskamer netjes aan kant voor drukke dagen met veel bezoekers, bestuurs- en commissievergaderingen en als ontvangstruimte tijdens toernooien en clubkampioenschappen.

Tenslotte zijn alle windvangers vervangen door nieuwe exemplaren die het tennispark een strakke uitstraling geven. Vanaf deze plek bedank ik alle nieuwe en bestaande sponsoren die zonder uitzondering direct positief hebben gereageerd op ons voorstel om de windvangers nieuw te ontwerpen en te voorzien van hun nieuwste reclame-uitingen.

Rest mij om iedereen een fijne vakantie te wensen met veel mooi weer. We zien elkaar weer tijdens het Lands Open Dog Dubbeltoernooi of met de clubkampioenschappen waarvoor de inschrijving alweer enige tijd openstaat. Stel de nieuwe commissie clubkampioenschappen niet teleur en schrijf massaal in! En om in Olympische sferen te komen: deelnemen is belangrijker dan winnen, hoewel wie wil er niet op de Wall of Fame komen te hangen. Het maakt echter niet uit of je topper of beginner bent, want je speelt op jouw niveau in ieder geval een paar leuke wedstrijden. Tot snel!

 

Hans Schoone

dinsdag 12 juli 2016, 22:09 uur
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger"
 Jan Buursma   Barcommissie  403x gelezen
“Brutale beroving bardienstvrijwilliger T.V. De Dog tijdig verijdeld”.

Als bestuur hebben we vaak over dit scenario gesproken. Gelukkig is het niet gebeurd.

Dit is wel een van de redenen dat er op de laatste ledenvergadering is er gesproken over de wijze van betalen in ons clubhuis. Het bestuur heeft in de laatste vergadering het principe besluit genomen dat er vanaf volgend seizoen (1-4-2017) alleen nog maar met de pinpas of de ledenpas kan worden betaald. Een ontwikkeling die we op steeds meer verenigingen in de omgeving zien.

Het afgelopen jaar hebben we met het nieuwe kassasysteem de voorzieningen gecreëerd waarmee we dit goed kunnen faciliteren. 

Belangrijk voordeel hiervan is dat onze leden die bardienst draaien s‘avonds laat niet meer met kasgeld over straat hoeven te gaan.

Vanuit het bestuur is er een grote voorkeur voor het betalen met de ledenpas. Bij het betalen met de ledenpas hoeven we geen bijdrage per transactie aan de bank te betalen.  Bij een normale pin transactie moet dat wel. Wij willen dan ook als bestuur het gebruik van de ledenpas stimuleren door op betalingen blijvend een kleine korting te geven.

De ledenpas kent meer voordelen

1 Bij verlies wordt het geld weer op je nieuwe ledenpas gezet. Dat kan omdat het geld niet fysiek op je ledenpas staat.

2 Kinderen hoeven geen geld mee om iets te betalen. Dat kan met hun ledenpas.

3 De ledenpas heb je altijd bij je als je wilt tennissen.

4 Met je ledenpas kan je alleen betalen bij je eigen vereniging, dus ook niet door iemand anders als hij gestolen wordt.

5 De ledenpas is makkelijk op te laden middels een pin transactie.

6 Bij een nieuw seizoen hoef je niets te doen. Het geld is gekoppeld aan je lidnummer. Je kan gewoon met je nieuwe ledenpas verdergaan.

Voor leden die niet met hun ledenpas willen betalen is er een goed alternatief door met de pinpas te betalen. Dat geldt ook voor mensen die van buiten onze vereniging komen.

Wij zullen jullie gedurende het seizoen verder informeren. 

Het Bestuur


zaterdag 25 juni 2016, 15:07 uur
Jumbo Uitgeest nieuwe sponsor
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  264x gelezen
De beste supermarkt van Uitgeest is sponsor geworden van TV de Dog. En daar is de sponsorcommissie best trots op, temeer omdat het Doggeel goed aansluit bij de kleuren van Jumbo! Richard Visser en Perry Wijker zijn de drijvende krachten achter Jumbo Uitgeest. Elke dag gaan zij voor 100% tevredenheid en zorgen zij ervoor dat je vlot en prettig kunt winkelen. Dan doen zij met de zeven zekerheden van Jumbo, waarvan beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs er drie zijn. Wil je de andere vier zekerheden ook ontdekken? Kijk op de website van Jumbo door te klikken op de link onder de 'Lees meer' button. Jumbo Uitgeest is 365 dagen per jaar geopend en hun team van gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jullie in hun supermarkt te verwelkomen.
zaterdag 14 mei 2016, 17:23 uur
Nog een nieuwe sponsor: Marcel Sport
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  255x gelezen
Marcel Sport is ook een nieuwe sponsor van TV de Dog. Al 40 jaar een begrip in Heemskerk. En sinds kort aangesloten bij Sport 2000. Uitgeest valt in het verzorgingsgebied van Marcel Sport en Uitgeest heeft geen sportwinkel meer binnen de gemeentegrenzen. Daarom heeft Marcel Sport gekozen om naamsbekendheid via onze vereniging te genereren. 40 jaar ervaring en dat maakt Marcel Sport bijzonder. Die jarenlange ervaring waarderen de vaste klanten en nieuwe klanten ervaren dat bij hun adviezen. En Marcel Sport heeft alles op tennisgebied, maar natuurlijk ook voor andere sporten en sportieve vrijetijdskleding kan je prima terecht. Loop eens binnen in hun moderne winkel in het centrum van Heemskerk. Marcel Sport komt ook met teamkleding van een topmerk voor TV de Dog tegen een scherpe prijs. Marcel en zijn team adviseren jullie graag. Klik op de link onder de 'Lees meer' button en bekijk het assortiment van Marcel Sport.
zaterdag 14 mei 2016, 16:57 uur
Fleur
 Truus van Duin   Jeugd commissie  296x gelezen

Vanmorgen hebben Ronald en Janet Vlieland hun tweede dochtertje gekregen en Roos haar zusje en ze heet Fleur. Fleur is geboren op dinsdag 10 mei om 10.53 uur en weegt 3260 gram. Vanaf deze plaats wensen wij Ronald en Janet heel veel geluk en gezondheid toe met de gezinsuitbreiding.

dinsdag 10 mei 2016, 18:04 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
7 April - 29 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

11 September - 6 November
 WORLDTOUR ROOD/ORANJE Najaar 2016 11/9, 25/9, 9/10, 6/11

14 September - 26 Oktober
 KNLTB competitie najaar 2016 woensdagmiddag GROEN 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10

18 September - 30 Oktober
 KNLTB competitie najaar 2016 zondagochtend GEEL, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 30/10

1 Oktober - 1 Oktober
 4de Leeuw van Uitgeest, locatie TV de Dog

3 Oktober - 8 Oktober
 Clubkampioenschappen jeugd dubbels groen/geel
 Club kampioenschappen enkel junioren Groen/Geel

8 Oktober - 9 Oktober
 After Summer Event voor de jeugd (met overnachting)

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Woensdag Meisjes
 Woensdag Jongens
 Vrijdag Meisjes
 Vrijdag Jongens
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens