Toegang 
KNLTB nr. of e-mail adres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
6 jul. Van de voorzitter
21 apr. Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
Belangrijke KNLTB berichten
1 sep. Like ons op Facebook!
18 apr. Download de MijnKNLTB app voor je smartphone
Heren 2.JPG
Huldiging kampioenen.JPG
Dames divers.JPG
Meest recente foto's
Inschrijven winterlessen jeugd
 Truus van Duin   Jeugd commissie  219x gelezen
Hallo Doggers, de zomervakantie is begonnen en wij wensen jullie een hele fijne tijd toe, maar jullie kunnen je weer inschrijven voor de winterlessen. Voor de jongste jeugd (t/m groep 5 basisonderwijs) wordt er les gegeven in de grote Sporthal de Zien, de kinderen vanaf groep 6 krijgen buiten les. De lessen worden gegeven door Ronald en Sharon. Geef je op (kijk wel of je het juiste inschrijfformulier download) en doe weer lekker mee met de winterlessen. Wacht niet te lang met inschrijven!!! Dit ivm het indelen.  Er kan ingeschreven worden tot 1 september a.s. 

Download bestanden
inschrijfformulieren winterlessen jeugd 2014/2015 62 KB (52x opgehaald)
inschrijfformulieren winterlessen jeugd 2014/2015 62 KB (44x opgehaald)
donderdag 8 juli 2014, 19:21 uur
inschrijven winterlessen senioren 2014/2015
 Truus van Duin   Technische comm.  84x gelezen
De tijd is weer aangebroken dat er ingeschreven kan worden voor de winterlessen bij de senioren. Heb je zin om tijdens de winterperiode lekker door te lessen geef je dan vooral op. Voor de senioren geldt: doe dit voor 25 augustus. Wacht niet te lang want het is nog steeds zo: vol=vol en het is best lastig om mensen op het allerlaatste moment nog te moeten indelen. Jullie kunnen het formulier (downloaden) inleveren op De Terp 37 of via de mail: corryhillegers@ziggo.nl

Download bestanden
inschrijfformulier winterlessen senioren 39 KB (121x opgehaald)
donderdag 8 juli 2014, 19:00 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  79x gelezen

De zomerperiode is aangebroken en ook bij de vereniging wordt het de komende weken rustig. De laatste werkzaamheden op het park zijn begin juli afgerond. Speeltoestellen zijn vervangen en de plantenbakken zijn vernieuwd. De kleedkamers zijn opgeleverd. Heren en dames kunnen weer douchen en nu ook onder een knappe straal water staan. Onze tennissende tegelzetter Jan van Tunen heeft er flink wat uren inzitten en het resultaat mag er dan ook zijn. Alleen het plafond in de dameskleedkamer wordt eind juli nog gemonteerd in verband met vakantie van de plafondboer.

De verschillende competities zijn begin juni afgerond en merendeels onder goede weersomstandigheden gespeeld. Wisselende resultaten met kampioenen, maar helaas waren er ook degradanten te betreuren. De kampioenen zijn in het zonnetje gezet op de slotavond. Jan Buursma en Peter Klingeler hebben de nieuwe BBQ op de laatste dag van de competitie ingewijd met als klap op de vuurpijl ananas met rum en slagroom. Dat smaakt naar meer. Een nieuwe traditie lijkt geboren. Ook het WEA Open Dog Jeugdtoernooi was weer een succes en de jeugdcommissie heeft het toernooi dit jaar zonder voorzitter Truus van Duin gedraaid. Caja, Thomas en Anouk zijn veel op het park geweest en hebben samen met de overige jeugdcommissieleden het toernooi tot een goed einde gebracht.

Vanuit het bestuur zijn er geen schokkende zaken te melden. Wel roert de Milieudienst IJmond zich. Na een eerste controle hebben wij een waarschuwing ontvangen. De drankvergunning dient zichtbaar achter de bar aanwezig te zijn. Dit punt is eenvoudig te realiseren. Een tweede aanmerking wordt een lastiger traject. Alle leden die bardienst draaien dienen op de hoogte te zijn van een verantwoord alcoholbeleid dat binnen de vereniging wordt gevoerd. Dat kan door iedereen op internet de instructie 'verantwoord alcohol schenken' van NOCNSF te laten volgen. Het behaalde certificaat moet getoond kunnen worden aan de controlerend ambtenaar. Als er een instructie door de club aan de leden is gegeven, is dat ook voldoende. Maar ook dat dient vastgelegd te zijn in een document. Ron Drukker en Jan Buursma zijn in overleg met de milieudienst en gemeente en zijn druk bezig om beleid te maken. Verder zijn we alert op de plannen van de gemeente om de hockeyclub te verhuizen. Op woningbouw naast ons tennispark met bewoners die klagen over geluid- en lichtoverlast zoals TC Uitgeest nu meemaakt, zitten we bepaald niet te wachten.

Over een paar weken gaat het 28e Lands Open Dog weer van start en direct daarop volgend de clubkampioenschappen. Dan zal na een periode van relatieve rust tijdens de vakantieperiode de drukte op het tennispark weer losbarsten. Voor nu wens ik alle leden een mooie zomer en een prettige vakantie. Tot week 33 bij het Lands Open Dog dubbeltoernooi waaraan veel leden (proberen) mee te doen of kom gewoon kijken en genieten van de activiteiten op ons tennispark.

 

Hans Schoone 


zaterdag 6 juli 2014, 10:24 uur
Deen Jeugdsponsor actie 2014
 Truus van Duin   Jeugd commissie  110x gelezen
Voor de 11e keer in de geschiedenis start de Deen Jeugdsponsor actie en wel in de maand september. Onze vereniging is hiervoor geselecteerd en daar zijn wij hartstikke blij mee. Bij deze dus de oproep aan alle Dog leden om de start van de actie in de gaten te houden en voor de Dog munten sparen. Ook zullen wij ons als vereniging presenteren in het Deen filiaal om onze club te promoten. Dus doe allemaal mee!!
woensdag 8 juni 2014, 13:41 uur


Inschrijving Clubkampioenschappen 2014 geopend
 Marie-José Hoogeboom-Hollenberg  Clubkampioenschappen comm  131x gelezen

Met veel plezier kunnen wij zeggen dat de inschrijving voor de clubkampioenschappen 2014 is geopend op http://www.toernooi.nl/. Alle junioren- en seniorenleden nodigen wij van harte uit om aan dit gezellige toernooi deel te nemen.

Het toernooi vind plaats van 20 augustus t/m 13 september 2014.

Juniorenleden kunnen zich inschrijven in de verschillende leeftijdscategorieën. De finales worden gespeeld op zondag 7 september.

Seniorenleden kunnen zich inschrijven in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD in de speelsterktes 4, 6, 7 en 8. De finales worden gespeeld op zaterdag 13 september. Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, wordt het experiment tav de samenstelling van de koppels in de hoogste categorie uitgebreid. Dit betekent dat in de categorieën GD4 en DD4 alléén individueel kan worden ingeschreven door een ieder die een speelsterkte van 1 t/m 5 op zijn/haar KNLTB-pas heeft staan. In overleg met de trainers en mede gebaseerd op actuele ranking zullen daarnaast ook een aantal speel(st)ers een uitnodiging ontvangen om ook in deze categorie in te schrijven. Na sluiting van de inschrijving worden de koppels samengesteld. De resultaten van de wedstrijden in deze categorieën tellen niet mee voor het DSS-systeem.

Wij rekenen weer op jullie deelname enne....... reserveer dan gelijk 13 september in jullie agenda. Dan sluiten we het toernooi af met de finales voor de senioren en een gezellige feestavond mmv de allround coverband Morgan!

 Groeten

Commissie Clubkampioenschappen,

Anouk van Duin, Thomas Groen, Marie Jose Hoogeboom, Mic Kaandorp en Manon Woud

dinsdag 5 juni 2014, 09:47 uur
Huldiging kampioenen
 Martijn Hemmer   Technische comm.  136x gelezen

Afgelopen zaterdag zijn door aftredend TC voorzitter Arjen Neele de tot dan toe bekende kampioenen gehuldigd. Onder het genot van heerlijke hamburgers, saté of gegrilde ananas met rum werd echter ook uitgebreid aandacht geschonken aan de gedegradeerde ploegen…deze zijn juist weer kansrijk om volgend kampioen te worden!

 

Bijgaand de teams welke gisterenavond zeker waren van het kampioenschap:

 

Dames Dinsdag Dog 1 dubbel 18+ aanvoerder Annie Buursma

Dames Dinsdag Dog 2 dubbel 18+ aanvoerder Linda de Wit

Heren Zaterdag Dog 2 aanvoerder Ingmar Bruinsma

Dames Zaterdagavond DOG 2 dubbel 30+ aanvoerder Jolanda van Egmond

 

Op het moment van de uitreiking hadden nog een aantal zaterdagavond teams en ons top zondagteam de mogelijkheid om kampioen te worden.  Uitslagen hierover volgen.

 


maandag 1 juni 2014, 12:01 uur
Strengere regels door nieuwe Drank- en Horecawet
 Hans Schoone   Bestuur  310x gelezen
Per 1 januari 2013 is de nieuwe Drank- en Horecawet in werking getreden. Gemeente Uitgeest is verplicht om voor 1 januari 2014 nieuw beleid te ontwikkelen. Burgemeester en wethouders hebben de APV aangepast inzake het handhaven van het alcoholbeleid bij sportverenigingen. Dat betekent dat er strenger toezicht wordt gehouden op schenkingstijden (niet te verwarren met sluitingstijden) en de uitgifte van alcoholische dranken aan leden jonger dan 18 jaar. In twee sessies zijn de sportverenigingen bijgepraat door de burgemeester. De Milieudienst IJmond heeft extra personeelsleden in dienst genomen om het nieuwe beleid te handhaven. Regel is dat er alcoholische dranken geschonken mogen worden tot maximaal een uur na afloop van de laatste wedstrijd en uiterlijk tot 23.00 uur. Dat brengt binnen onze vereniging geen grote veranderingen met zich mee. Doordeweeks zijn de reguliere bardiensten van 19.30 uur tot 23.30 uur. Dat betekent dan wel dat er na 23.00 uur geen alcoholische dranken meer geschonken mogen worden en het clubhuis om half twaalf leeg moet zijn. Voor de competitiedagen op zaterdag en feestavonden is er ontheffing aangevraagd bij de Gemeente Uitgeest. Op zaterdagavond is de schenkingstijd dan tot 0.00 uur en op feestavonden tot 1.00 uur s'nachts. Overigens is er door de milieudienst al een eerste controle bij ons uitgevoerd op een vrijdagavond. Bij overtreding volgen er sancties die variëren van boetes tot sluiting van het clubhuis voor een aantal dagen. Het bestuur vraagt jullie begrip bij naleving van deze nieuwe regels door de aanwezige bardienst. 
maandag 21 april 2014, 15:55 uur
Van de voorzitter
 Hans Schoone   Bestuur  205x gelezen
Beste leden,

Het zomerseizoen is weer begonnen en dat is te merken op ons tennispark. Sinds half maart is het s'avonds maar ook overdag gezellig druk met vrij spelen en trainingen. En de angst dat we enorm moeten wennen aan de nieuwe banen blijkt ongegrond te zijn. De banen spelen verrassend lekker voor nieuw aangelegde banen. De verschillende competities zijn inmiddels ook weer begonnen en dat betekent dat alle commissies weer volop in touw zijn om alles in goede banen te leiden. Kijken of we dit jaar weer een aantal kampioenen mogen huldigen.

Er wordt ook nog volop gewerkt op het tennispark. De renovatie van de herenkleedkamer is bijna afgerond en de toiletten in de hal zijn opgeleverd. De verbouwing van de dameskleedkamer loopt door verschillende oorzaken vertraging op en besloten is die werkzaamheden na de competitie weer op te pakken. Inmiddels is opdracht gegeven de speelhoek voor de allerjongste jeugd te vernieuwen. Er worden binnenkort door Boerplay drie nieuwe speeltoestellen geplaatst. De kosten hiervoor worden volledig gedekt door de bijdrage uit het Schipholfonds. Ook wordt de beplanting in de perken vernieuwd en krijgen de plantenbakken een eigentijds uiterlijk. De verwachting is dat deze werkzaamheden voor 1 mei door Martin Twaalfhoveniers zijn afgerond.

De sponsorcommissie heeft voor het zomerseizoen drie nieuwe sponsors mogen verwelkomen, die in aparte artikelen op de website aan jullie worden voorgesteld. Helaas is er ook een sponsor wegens bedrijfsbeëindiging afgevallen, maar alle plekken langs de banen zijn gevuld. De reclameborden van Formanoy Uitvaartverzorging en Ledsko zijn verplaatst naar een volwaardige zichtlocatie. De ondersteuning vanuit sponsoren loopt dus goed en als jullie een aanschaf gaan doen of een klus aan te besteden hebben,  denken jullie dan vooral aan deze bedrijven die TV de Dog steunen.

Volop beweging dus binnen de club en gelukkig veel positieve ontwikkelingen. Ook het ledenaantal is dit jaar weer helemaal op orde en fantastisch nieuws is dat de open dagen, instuif voor de jeugd en lessen op de lagere scholen, die de trainers in samenwerking met de jeugdcommissie hebben gegeven, hebben geleid tot 20 nieuwe jeugdleden! We hopen dat de dalende trend van het aantal jeugdleden met deze acties tot staan is gebracht en dat we weer een voorzichtige groei gaan zien van het aantal jeugdleden. Goede berichten dus en iedereen heeft er weer zin in om er een mooi tennisseizoen van te maken. Iedereen veel plezier met de verschillende activiteiten en tot gauw op onze nieuwe tennisbanen.

Hans Schoone

zondag 13 april 2014, 20:10 uur
Nog een nieuwe sponsor: KlusjesJan
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  219x gelezen

Naast baan 3 is ook de laatste plek voorzien van een nieuw reclamebord. KlusjesJan heeft zich ook verbonden aan TV de Dog. Of u nu twee linkerhanden heeft of een overvolle agenda, het onderhoud aan uw huis zal toch gedaan moeten worden. Moet de buitenboel niet geschilderd worden dan is het wel de douche die eigenlijk eens een flinke renovatie moet ondergaan. Of wat te denken van die vreselijke kleur op de muur of de al zo lang geplande zolderkamer…Kortom, uw huis is nooit af en wie de waarde en het woongenot van zijn huis wil behouden, moet daar op z’n tijd wat aandacht aan besteden. KlusjesJan is al sinds 1994 een zeer vertrouwd begrip. Als één van de eerste klussenbedrijven in de regio Kennemerland heeft Klusjesjan een zeer grote ervaring in allerhande werkzaamheden opgedaan. Jan en Ton van Aarle, die bij TCU tennist, zijn de klusjesjannen die achter KlusjesJan zitten. Bel gerust voor een offerte naar 06-50531255.

                                                            

zaterdag 10 april 2014, 22:04 uur
Tennisvoordeel nieuwe sponsor TV de Dog
 Hans Schoone   Sponsorcommissie  286x gelezen
Sinds de start van het nieuwe seizoen is Tennisvoordeel uit Castricum sponsor geworden van TV de Dog. Tennisvoordeel is een webshop van Yvo van der Horst met daarnaast een winkel aan de Dorpsstraat 31 in Castricum. Het is een echte tenniswinkel, want er worden uitsluitend tennisartikelen verkocht. Onze vereniging koopt de ballen voor de verschillende competities en toernooien bij Tennisvoordeel en in ruil daarvoor sponsort Tennisvoordeel onze club in de vorm van een reclamebord. Leden van TV de Dog hebben bij het ophalen van de spelerspas een kortingsbon gekregen en profiteren van 10% korting op hun aankopen bij Tennisvoordeel. En dat varieert van rackets, tennisschoenen, kleding tot aan het bespannen van rackets. Ga eens kijken in de Dorpsstraat en maak kennis met Yvo van der Horst, een telg uit de bekende tennisfamilie. Zelf slaat Yvo een aardig balletje met een ranking van 3/3 op zijn spelerspas. Een kenner dus, die u advies op maat geeft bij al uw aankopen.
donderdag 9 april 2014, 22:15 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Bestuur
  Ledenadministratie
  Technische comm.
  Jeugd commissie
  Trainingscoord.
  Recreatie comm.
  Open Dog comm.
  Wintercommissie
  Barcommissie
  Sponsorcommissie
 Clubkampioenschappen comm
 Nieuwsbrief
 Webbeheer / Redactie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 April - 25 September
 Racketavond elke donderdag (20.00-23.00) tenzij er andere activiteiten gepland zijn.

3 Augustus
 Jeugdcompetitie 2014 World on Tour Rood/Oranje

9 Augustus - 17 Augustus
 Lands Open Dog Dubbeltoernooi

20 Augustus - 6 September
 clubkampioenschappen jeugd 2014

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren